Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

Vinn lyxig vistelse på NYATI Safari Lodge

October 14, 2019

Drömmer du om att åka på safari i Sydafrikas berömda Kruger National Park? I så fall kan du nu med lite tur få drömmen att gå i uppfyllelse. Just nu kan du nämligen vinna en vistelse för två personer på NYATI Safari Lodge. Här får du ditt livs safariäventyr och bor på första parkett till Afrikas vilda djur. Vinnaren i tävlingen får sju nätter för två personer i River Bungalow med privat terrass mot Olifants River. Dessutom ingår alla måltider och drycker, stort safariprogram i vårt privata område i Krugerparken och transfer till och från flygplatsen. Safariprogrammet omfattar två dagliga safariturer i öppen bil, sundowners, bushvandring och nattsafari. Priset ska utnyttjas mellan 1 maj och 31 augusti 2020. Observera att flygbiljetter inte ingår, men vi hjälper dig gärna att boka flyg. 

För att vara med och tävla går du in på vår Facebooksida och berättar vem du vill ta med dig på ditt livs safariäventyr om du blir den lyckliga vinnaren. Vi blir förstås väldigt glada om du även gillar vår sida och delar inlägget. Det kan ju faktiskt hända att du blir den som har turen att få följa med om din vän vinner! OBS: Du måste ha en Facebookprofil för att kunna delta i tävlingen.

Du kommer direkt till tävlingen här. Du kan också läsa mer om tävlingen och våra tävlingsvillkor på den här sidan. Tävlingen avslutas den 28 oktober kl. 8.00 och efter det drar vi en vinnare. Så vänta inte för länge om du vill vara med och tävla.

Vi ser fram emot att höra från dig!

/NYATI Safari

Senaste blogginlägg

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss