Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

NYATI Familjesemester

Safariresor för hela familjen är en fantastisk upplevelse för barn i alla åldrar, och Sydafrika är den perfekta destinationen för en safariresa för både barn och vuxna. NYATI Safari erbjuder unika möjligheter till en Big 5-safari som passar hela familjen. Här kan ni uppleva naturen och de vilda djuren på ett barnvänligt sätt i nya säkra safaribilar tillsammans med våra erfarna rangers. Om ni vill kan ni avsluta resan med en badsemester på Zanzibar eller Mauritius.

Läs mer om NYATI Familjesemester

Safari i ert eget tempo

På NYATI Safari vill vi skapa ramarna för en enastående resa med vårt safariupplägg för barnfamiljer. Våra rymliga lodger och vår splitternya bilpark gör att vi kan anpassa vår lyxsafari så att alla generationer kan vara med. Om ni till exempel är en familj på minst åtta personer kan ni välja att bo i vår fina NYATI Cheetah Camp, där kvalitet och personliga önskemål kommer i första rummet. Här har ni en egen safaricamp på 500 kvadratmeter för er själva, egen kock och privat chaufför/guide som tar er med på privat lyxsafari i egen safaribil. På så sätt kan ni själva bestämma tempot för safarin. Om barnen är trötta kan ni korta ner safarituren – eller starta eftermiddagsturen tidigare så att ni kan lägga barnen lite tidigare på kvällen. Det går också bra att anpassa programmet efter era individuella önskemål och behov. Alla safariturer som ingår i programmet är privata, så ni kan själva bestämma upplägget på dem. Om ni är flera generationer som reser tillsammans kan vi skräddarsy resan så att den passar både barn, vuxna och far- och morföräldrar och garanterat blir ett minne för livet.

Barnvänligt boende

Om ni är en mindre familj på upp till sex personer kan ni välja att bo i vår trivsamma familjebungalow på NYATI Safari Lodge. Här kan ni njuta av er privata möblerade terrass med utsikt över floden och den sydafrikanska bushen. Ni kan också bo i en privat Olifant Villa Suite på 200 kvadratmeter. Våra stora lyxvillor har egen pool, privat boma (grillplats) och stor möblerad terras på första parkett vid Olifants River. Lyxvillorna bjuder in till att koppla av i hängmattan mellan safariturerna och ger gott om utrymme för privat familjeliv. Om ni är en mindre familj på två vuxna och ett eller två barn kan ni bo i ett av våra nya Rhino-tält, rymliga lyxtält på 75 kvadratmeter i äkta Karen Blixen-stil. Här kan ni njuta av utsikten över floden och bushen från er stora möblerade terrass.

Avsluta semestern på stranden

Om ni vill ha fler upplevelser med hem från er familjesafari kan ni eventuellt förlänga resan med några dagar i Kapstaden. Ni kan också fortsätta till de härliga, familjevänliga stränderna i Plettenberg Bay vid Garden Route – eller kanske resa vidare till tropiska Zanzibar eller paradisön Mauritius. Flera av våra hotell här har utmärkta faciliteter som gör dem väl lämpade för barnfamiljer.

Bokningsförfrågan

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss