Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

NYATI Cheetah Camp

Pris från32995/pers. v/ 8 pers.
 • NYATI Cheetah Camp är en exklusiv privat safaricamp på 500 m2 med plats för upp till 12 vuxna och 2 barn
 • Campen ligger på första parkett vid floden Olifants River i Sydafrikas berömda Kruger National Park
 • Här erbjuds privat lyxsafari i världsklass med privat chaufför/ranger och kock
 • Safariprogram, lokala drycker och alla måltider ingår, och ni bestämmer tempot själva så att alla generationer kan vara med

Privat safari i lyxklass

Om ni är en grupp på 8 till 14 personer som vill ha en privat safariupplevelse i lyxklass så är NYATI Cheetah Camp rätta stället. Här får ni en privat safaricamp på 500 m2 med privat kock, chaufför och eget safariprogram. Drömmer ni om "The big 5"-safari eller kanske små, spännande utflykter i eget tempo, så att den yngsta och äldsta generationen också kan delta? På Cheetah Camp kan ni själva bestämma tempot för er safarivistelse.

Vistelsen på NYATI Cheetah Camp är all inclusive, det vill säga både safariprogram, alla måltider och lokal dryck ingår under hela resan. Kylskåpet fylls på med alkoholfria drycker och öl, medan barskåpet fylls med goda sydafrikanska vin- och spritsorter. Ni kan också ta en liten promenad upp till huvudlodgen där ni har tillgång till bar, lounge och poolområde om ni vill ha mer sällskap.

Egen pool, grillplats, panoramautsikt och kock

Cheetah Camp är NYATIs mest exklusiva lodge. Den är självständigt belägen på NYATIs mark, bara några minuters promenad från huvudlodgen men på tillräckligt avstånd för att ge lugn och avskildhet. Njut av tillvaron vid er egen pool och följ djurlivet från er privata möblerade terrass, med panoramautsikt mot bushen och Olifants River. Här kan ni umgås och prata om dagens upplevelser när ni kommer hem.

Er kock bjuder på kulinariska upplevelser som lagas av utsökta lokala råvaror både morgon, middag och kväll. Även på safariturerna blir det uppdukat på bästa Karen Blixen-manér med vit duk med mera, så att ni kan njuta av det sydafrikanska köket. Campen har också en privat "boma", en afrikansk grillplats, där er privata kock serverar kvällsmåltiden två gånger i veckan.

Safariupplevelser i eget tempo med privat chaufför

På alla NYATIs safariresor ingår ett stort safariprogram som visar det bästa Sydafrika har att bjuda på. Har ni särskilda önskemål för er semester kan ni komplettera programmet med en mängd olika tillvalsutflykter. Alla safariturer som ingår i programmet kan ni själva bestämma upplägget på. Er chaufför/ranger gör sitt bästa för att uppfylla alla era önskemål. "Big 5"-safari i öppen jeep? Safarivandring? Solnedgångssafari? Eller kanske ett par tillvalsutflykter som en tur i luftballong över bushen eller en golfrunda bland de vilda djuren? Vid ankomsten får ni ett eget program som är anpassat efter de safariturer som ingår och de tilläggsutflykter ni vill delta i.

NYATI Cheetah Camp passar alla åldrar

Cheetah Camp passar utmärkt för alla åldrar och är det perfekta valet för kompisgäng eller familjer med flera generationer som firar födelsedag, silverbröllop och andra högtider. Är ni fler än 14 personer kan vi reservera hela eller delar av NYATI Safari Lodge, så att ni kan få en privat lyxsafari som grupp. Kontakta oss så presenterar vi förslag, möjligheter och priser.

Faciliteter

 • 2 villor som tillsammans är på 500 m² med 14 sängplatser (ni måste vara minst 8 fullt betalande gäster för att hyra NYATI Cheetah Camp)
  • Cheetah 1: Villa-svit på 300 m² med 3 stora dubbelrum (motsvarar 1½ Olifant Villa-svit 2, läs mer om Olifantvillor här)
  • Cheetah 2: Villa-svit på 200 m² med ett stort dubbelrum och två mindre dubbelrum (motsvarar Olifant Villa-svit 1, 3, 4 & 5)
 • Egen uppvärmd pool
 • Stor privat möblerad terrass med panoramautsikt över bushen och Olifants River
 • Privat boma (afrikansk grillplats)
 • Stort vardagsrum i båda Cheetah-villorna med öppen spis och fullt utrustat kök
 • Kingsizesängar med två madrasser och två täcken i alla fem dubbelrummen
 • Två enkelsängar i det sjätte sovrummet
 • Privat toalett, dubbla handfat, dusch både inne och ute till varje sovrum (de två mindre sovrummen i Cheetah Camp har dock gemensam dusch och wc inomhus, och ett av dubbelrummen har ingen utomhusdusch)
 • Tjocka handdukar, badrockar, hårtork och diverse toalettsaker
 • Luftkonditionering, takfläkt, elvärmefiltar och myggnät
 • Säkerhetsbox, telefon och adapter till europeiska kontakter
 • Satellit-TV
 • Kylskåp
 • Gratis te- och kaffefaciliteter
 • Gratis wifi
 • Tvättservice mot betalning

 

Vistelsen inkluderar lokal dryck, alla måltider tillagade av privat kock och stort safariprogram i egna öppna safaribilar med privat chaufför/guide.

Eftersom Cheetah Camp hyrs av privata grupper går det att ta med barn i alla åldrar. Man ska dock känna till att barn under 12 år inte får följa med på bushvandringar i det fria av säkerhetsskäl.

NYATI Cheetah Camp priser 2023

NYATI Cheetah Camp per person, min. 8 personer i 10 dagar / 7 nätter
Pris från kr 32 995
NYATI Cheetah Camp per barn (2–11 år)
Pris från kr 16 995
NYATI Cheetah Camp per barn under 2 år
Pris från kr 1 500
NYATI Cheetah Camp, extra vecka per person (min. 8 personer)
Pris från kr 14 500
Boende i NYATI Cheetah Camp UTAN FLYGRESA per person, min. 8 personer 7 nätter
kr 25 500
Nyati Safari Lodge

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss