Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

The NYATI Collection

Hos oss på NYATI Safari kan du kombinera lyxsafari med någon av de många spännande resorna i vårt breda utbud, allt efter dina önskemål. Vi sätter ihop en skräddarsydd resa som passar dig, oavsett om du är intresserad av bröllopsresa, familjesemester, badsemester, golfresa, kör-själv-safari eller safari till fots.

Läs mer om The NYATI Collection

Resor utöver det vanliga

Sydafrikas unika natur- och djurliv är i en klass för sig och kan bäst upplevas på en lyxsafari där du bor på någon av våra exklusiva safarilodger. Vi erbjuder en mängd olika typer av boenden, så det finns något för alla smaker. Våra River Bungalows har plats för 2 personer, Rhino-tälten rymmer upp till 2 vuxna och 2 barn, Olifant Villa-sviterna tar 4 personer och vår Cheetah Camp passar familjer på upp till 14 personer. Om du reser i en större grupp eller med företaget kan vi göra uppdelningar på våra lodger så att din grupp får avskildhet oavsett storlek (upp till 90 personer).

Delade upplevelser, dubbel glädje

Att resa tillsammans med familj och vänner är ett fantastiskt sätt att få gemensamma upplevelser. Våra familje- och gruppresor är väldigt populära och vår familjesafari passar både stora och små, så barn i alla åldrar kan delta. Om du väljer vårt privata safarikoncept bor du med familjen på NYATI Cheetah Camp. Där har ni er egen kock och chaufför/ranger så att ni själva kan bestämma tempot för era safariupplevelser. Cheetah Camp passar därför utmärkt när flera generationer reser tillsammans, med både barn, vuxna och far- eller morföräldrar. Om ni till exempel är två par som reser tillsammans kan vi också rekommendera våra Olifant Villa-sviter. Oavsett om du reser med familj eller vänner gör vi vårt bästa för att uppfylla dina förväntningar på safariresan och hitta ett boende som passar dina behov och önskemål.

NYATI Safari till fots

Vill du uppleva safari på ett annorlunda och mycket naturnära sätt kan vi rekommendera att du inleder safariresan med ett par dagars vandring i lugn takt. NYATI Safari till fots är ett väldigt populärt tillval. Tillsammans med en professionell vandringsguide utforskar du det rika växt- och djurlivet. När kvällen kommer sover du i ett mobilt tältläger utrustat med toaletter och dusch. Du vandrar i NYATIs eget viltreservat, som är en del av den berömda Kruger National Park, och under vandringen gör vår professionella vandringsguide sitt yttersta för att spåra djuren och ge dig djuplodande kunskaper om djurlivet i Sydafrika. Efter tre dagar till fots kommer du till lyxiga NYATI Safari Lodge, där ännu fler safariupplevelser väntar.

Afrikas bästa stränder

För dig som tänkt avsluta dina safariupplevelser med sol- och badsemester har vi valt ut några av de bästa destinationerna i södra Afrika, som inbjuder till avkoppling med din reskamrat eller familj. Mauritius bjuder på badsemester i vackra omgivningar med tropiska stränder, kristallklart hav, vajande palmer och hotell för alla smakriktningar. Zanzibar i sin tur erbjuder en mix av exotiska stränder, kokospalmer, turkosblått hav, kryddodlingar och den historiska Stone Town. I Sydafrika hittar du de bästa stränderna längs Garden Route, där särskilt Plettenberg Bay ligger i spektakulära omgivningar med laguner och nationalparker runtom de vackra stränderna. Dubai är det perfekta resmålet om om du vill kombinera hemresan med solsemester på vita sandstränder, lyxhotell och ökenäventyr – och samtidigt ha solgaranti året om.

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss