Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

NYATI Beach

NYATI safari erbjuder resor till några av Afrikas bästa stränder. Drömmer du om att avsluta ditt safariäventyr med en solsemester vid en paradisstrand i tropisk miljö med exklusiv inramning? Då kan du välja mellan flera vackra resmål på Zanzibar och Mauritius, i Dubai och i Sydafrika. Vi skräddarsyr din resa så att den lever upp till dina förväntningar. Med vidsträckta sandstränder, vajande palmer, hisnande korallrev och azurblått hav är våra resmål perfekta för såväl en romantisk strandsemester som en oförglömlig och rolig familjeresa.

Läs mer om NYATI Beach

Paradisiska omgivningar så långt ögat når

Afrika är en kontinent som är särskilt känd för sin helt enastående, exotiska och variationsrika natur och  för sitt fantastiska djurliv. Här hittar du också några av världens vackraste kuststräckor, och otaliga orörda stränder som kan skapa ramarna för din badsemester i Afrika. De vita sandstränderna som inramar den natursköna paradisön Zanzibar är inget undantag. När du sitter med tårna i sanden har du fantastisk utsikt åt vilket håll du än ser. Den ändlösa utsikten över det turkosblå vattnet, med den vita sanden i förgrunden och den molnfria himlen ovanför, ackompanjeras av frodiga gröna träd längre upp på land. Sätter du på dig simglasögonen väntar en fantastisk och annorlunda värld alldeles under havsytan. Vackra korallrev och fiskar i regnbågens alla färger befolkar nämligen vattnen omkring Zanzibar, som därför är ett självklart resmål om du vill krydda badsemestern med snorkling och dykning.

Avkoppling och aktiviteter för alla på Mauritius

Några av Afrikas bästa stränder finner du på Mauritius. Här finns kritvita sandstränder så långt ögat når, och vattentemperaturen når aldrig under 23 grader. Mauritius bjuder på lyx, självförverkligande och avkoppling i tropisk omgivning. Vill du kombinera badsemestern med vattensport bjuder Mauritius bland annat på kitesurfing, vattenskidor och kajakturer. Samtidigt är vattnet lugnt och perfekt för både dykning och snorkling. De flesta stränder är mycket barnvänliga, och därför är Mauritius en populär ö bland både barnfamiljer och par som vill njuta av tvåsamheten i en romantisk miljö. Så oavsett om du vill njuta av en romantisk badsemester eller skapa upplevelser för livet med familjen, har Afrika det du letar efter.

Natursköna kustlinjer och orörda stränder

I Sydafrika finner du de bästa stränderna med badvattentemperaturer året runt nära Durban, nämligen Dolphin Coast. Från juni till december migrerar de stora knöl- och rätvalarna längs Sydafrikas kust, och är du på besök under den perioden rekommenderar vi varmt att du åker på valsafari. 

Även längs Garden Route kommer du at hitta fantastiska stränder. Särskilt Plettenberg Bay bjuder på vackra stränder i spektakulära omgivningar. Här brer ett imponerande landskap av laguner, sjöar och naturparker ut sig i en underbar förening med den långa kuststräckan.

I Dubai har du solgaranti året om. Här kan du njuta av de vackra vita sandstränderna vid Jumeirah Beach, som både inbjuder till avslappning i rogivande miljöer och möjlighet att prova en rad vattensportaktiviteter och segelturer.

Utöver strandlivet är Sydafrika, Mauritius, Zanzibar och Dubai alla fascinerande resmål, rena ymnighetshorn av kultur- och naturupplevelser till vilka kan räknas allt från vulkaner, vattenfall, öknar och vilda djur till vacker arkitektur från kolonialtiden, spännande kryddor och smakrika viner.

Vi skräddarsyr din sol och badsemester

Vill du kombinera ditt safariäventyr och avslutande badsemester med andra upplevelser i Afrika kan vi alltid skräddarsy din resa. Du väljer själv hur länge du vill vara hemifrån och hur många platser du vill inkludera i resan. Vi utgår alltid från dina resedrömmar och din budget. Vi rekommenderar dock att du börjar semestern med en lyxsafari på NYATI Safari Lodge och avslutar på något av våra sköna strandhotell, så att du kan slappna av och smälta de många intrycken från dina safariupplevelser.

Bokningsförfrågan

NYATI Safari Lodge

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss