Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

Säkerhet och trygghet i Afrika

När du reser med NYATI Safari till Sydafrika är din säkerhet vår främsta prioritet. Det är otroligt viktigt för oss som researrangör att se till att våra gäster är trygga under hela resan. Därför använder vi oss bara av de bästa och mest professionella samarbetspartnerna på alla våra resmål. Vi har också ett starkt fokus på hälsa och hygien, både under din vistelse i Afrika och på själva resan. Vi använder oss bara av de stora flygbolag som har installerat nya luftfilter som ger kontinuerligt flöde av frisk luft i kabinen under hela resan. Nu görs också virustester före avresa, och på alla flygningar är det obligatoriskt med munskydd för att minimera risken för smitta ombord. Efter ankomsten till flygplatsen i Hoedspruit ordnar vi säker transport direkt vidare till NYATI Safari Lodge.

Klicka på bilderna nedan för att komma till galleriet...

Hygien och hälsa på NYATI Safari Lodge

På NYATI Safari Lodge följer vi de svenska myndigheternas råd för att minska riskerna i samband med coronaepidemin, så du kan känna dig trygg under din vistelse. Vi har bland annat ställt ut handsprit i alla gemensamma områden i restaurangen, baren, loungeområdet, safaributiken och vårt spa. Vi ser också till att du kan hålla ordentligt avstånd till andra på våra safariturer.

Vi kör bara med öppna safaribilar och vi sprejar och rengör alla bilar och restaurangen grundligt varje dag. I restaurangen har vi ställt borden långt isär så att gästerna inte sitter för tätt.

Middagarna serveras under bar himmel i vår boma, på vår bushmiddag på Lion King eller i vår utomhusrestaurang som har tak men öppna sidor. När du inte är i din bungalow eller villa eller i ditt tält vistas du alltså mest utomhus. 

Majoriteten av aktiviteterna är utomhus, och vi har många initiativ för att skydda våra gäster. Bland annat har alla anställda i NYATI Safari vaccinerats. 

Akutberedskap och medicinsk assistans

Vi har naturligtvis också akutberedskap på NYATI Safari Lodge. Vi samarbetar med Africa Safe-T, en av de ledande aktörerna inom medicinsk assistans och beredskap i Sydafrika. Dessutom är alla lodgens rangers och delar av den övriga personalen utbildad i att ge första hjälpen, och det finns läkemedel och medicinsk utrustning för att behandla mindre skador. Vi har inrättat en miniklinik på lodgen och har en sjuksköterska som är knuten till oss. Alla våra medarbetare screenas varje dag, och om någon av gästerna skulle känna symptom så har vi möjlighet att göra virustest. Dessutom har personalen dygnet runt möjlighet att kontakta en läkare som kan hjälpa till med ytterligare behandling och eventuellt skicka en ambulans eller ambulanshelikopter om något allvarligt skulle inträffa.

Res till södra Afrika tryggt och säkert

Oavsett vart i Afrika du reser med oss kan du känna dig trygg om du skulle behöva läkarhjälp, för vi använder oss bara av privata kliniker och sjukhus som håller högsta standard. På NYATI Safari Lodge har vi ett samarbete med privatklinikerna Tzaneen i Wolkberg och Mediclinic i Nelspruit samt privatsjukhuset Kiaat i Nelspruit, dit vi kan skicka våra gäster dygnet runt. Alla tre hör till de bästa i Sydafrika. Om du avslutar din safari på något annat av våra resmål så har vi även försäkrat oss om att det finns bra privatsjukhus i närheten av de hotell vi använder. Det gäller både i Kapstaden, på Mauritius och i Stone Town på Zanzibar. 

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen till en trygg och säker resa med NYATI Safari till södra Afrika!

Bokningsförfrågan

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss