Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

NYATI Safari Nyhetsbrev

Anmäl dig till NYATI Safaris nyhetsbrev här så blir du en av de första som får ta emot spännande nyheter från vår egen NYATI Safari Lodge i Sydafrika och våra andra fantastiska resmål i södra Afrika och Indiska oceanen. Vi har samlat våra senaste nyhetsbrev på den här sidan, så om du har anmält dig först nu kan du ändå läsa vad vi berättat om tidigare.

Bara ett fåtal lediga platser kvar

Drömmer du om att åka på safari under sommarsemestern 2024? I så fall är det NU du ska boka.

Intresset för att resa under sommarmånaderna är stort och vissa veckor är tyvärr redan fullbokade.
Så om du funderar på en lyxig safariupplevelse till sommaren är vårt råd att du gör slag i saken och bokar så snart som möjligt innan alla veckor är helt slutsålda

Läs mer

Sista chansen: Lyxsafari till nedsatt pris

Sista chansen att ta del av erbjudandet

Just nu har du chansen att boka drömresan till fyndpris.
Vi erbjuder vår safariresa till NYATI Safari Lodge för endast 29 995 kr med avresa den 24 maj 2024.

Men slå till med en gång – erbjudandet gäller bara till den 8 mars 2024.

Läs mer

Ett reseerbjudande du inte får missa

Luxsafari til nedsatt pris

Vi erbjuder just nu vår mest populära safariresa till ett riktigt bra pris med avresa 24 maj 2024.

Se fram emot en lyxig safariresa där allt det här ingår

Läs mer

Låt safaridrömmen bli verklighet under 2024

Du kan se fram emot en lyxig safariresa med NYATI Safari. Du checkar in på vår fina lodge i Sydafrika – och oavsett vilken typ av boende du väljer får du panoramautsikt mot det fantastiska djurlivet vid Olifants River.

Under hela vistelsen njuter du av högklassig all inclusive med stor frukostbuffé och trerättersmenyer till både lunch och middag.

Läs mer

Ni är världens bästa gäster

Vi vill att ni ska veta att vi uppskattar er enormt mycket. 2023 har varit ännu ett fantastiskt år för NYATI Safari – och det är tack vare er.

Åren dessförinnan var motiga, både för världen i stort och för oss och resten av resebranschen. Men 2023 var året då NYATI Safari kunde fira 25-årsjubileum – och nu är vi tillbaka i toppform! Och det är tack vare er där ute. Så ett riktigt varmt TACK för förtroendet ni visar oss gång på gång genom att resa till Sydafrika med oss.

Läs mer

Safari på sommarlovet?

Drömmer du om att åka på semester under sommarlovet 2024? I så fall är det dags att boka nu.
Intresset är stort och vissa veckor är tyvärr redan fullbokade.

Sydafrika är ett perfekt resmål under den svenska sommaren.
Det är då det är som torrast och ännu lättare än annars att få se många djur eftersom landskapet är naknare och djuren flockas kring vattenhålen.

Läs mer

Safaridrömmen gick i uppfyllelse

”Det var en dröm som gick i uppfyllelse." Det säger Lise Selling, som besökte NYATI Safari Lodge i Sydafrika tillsammans med sin familj.

”Det var en fantastisk resa. Vi fick storslagna naturupplevelser och kom nära inpå djurlivet varje dag. Men vi fick också häftiga sinnesintryck, smakupplevelser och kulturella erfarenheter med oss hem"

Läs mer

25 år i hjärtat av den sydafrikanska bushen

Hipp hipp hurra! Idag är det 25 år sedan NYATI Safari Lodge tog emot sina första gäster i Sydafrikas bush.

”25 år! Och över 40 000 skandinaviska gäster. Vi kan knappt tro att det är sant”, säger Jørgen Nielsen, som grundade NYATI Safari tillsammans med sin hustru Lisbeth.

Jørgen och Lisbeth vill ta tillfället i akt att tacka alla de svenska, danska och norska gäster som har besökt lodgen under det här kvartsseklet.

Läs mer

Gästberättelse: Ett fantastiskt möte med elefanter

”Vi höll verkligen andan”,
säger Lisbeth Søderberg som tillsammans med sin man fick storslagna upplevelser under en bushwalk med NYATI Safari. I början av vandringen var det främst några av de mindre djuren i bushen som stod i fokus för paret och rangern Günther. Men efter ett tag hände något oväntat.

Läs mer

Så hittar du den billigaste resan

Är du alltid på spaning efter bästa möjliga pris?
Vi har lagt till en smart priskalender på hemsidan så att du enkelt kan få överblick över priserna på resor till NYATI Safari Lodge under året och se vilka avgångar som är tillgängliga.

Läs mer

Kruger Nationalpark

Ingår nu i reseprogrammet

Det här är en nyhet som vi har sett fram emot att gå ut med!

Från och med den 25 augusti 2023 ingår en storslagen safaritur i den enorma statliga delen av Krugerparken i NYATIs basprogram

Läs mer

NYA DATUM Följ med på jubileumsresan

Vår jubileumsresa har blivit fantastiskt efterfrågad. Mot bakgrund av det stora intresset har vi lagt till två extra avgångar med det särskilda jubileumsprogrammet till ett fördelaktigt pris.

  • 25 augusti 2023
  • 29 september 2023

På NYATI Safari Lodge får du ditt livs safariupplevelse. Här kan du bo i din egen exklusiva River Bungalow på första parkett till den berömda Krugerparken med panoramautsikt över Olifants River – Elefantfloden – och den sydafrikanska bushen. Från din privata terrass kan du varje dag följa det rika djurlivet längs floden.

Läs mer

Tack för ett elefantastisk år

Vår allra största önskan för i år har redan uppfyllts. På tröskeln till 2022 var vår högsta önskan att världen skulle återgå till det normala och att vi på nytt skulle kunna hälsa gäster välkomna till NYATI Safari Lodge under vanliga omständigheter.

Och så blev det. Det har varit ett helt fantastiskt år med massor av glada gäster, stora djurupplevelser och sköna stunder på lodgen.

Läs mer

Spara upp till 6 000 kr per person

Tänk dig två veckor späckade med storslagna safariupplevelser. Dagarna fylls med game drives och utflykter till några av de vackraste platserna i Sydafrika. När du inte är på utflykt njuter du av livet på vår exklusiva lodge med utsikt över djurlivet vid Olifants River.

Just nu har du möjlighet till 17 dagars safarisemester från 39 995 kr.

Läs mer

25-årsjubileum! Det ska vi fira med er gäster

I september 2023 är det precis 25 år sedan de första gästerna besökte NYATI Safari Lodge.

Vi vill ta tillfället i akt att tacka alla de fler än 45 000 skandinaviska gäster som har åkt på upplevelserika resor med NYATI Safari under de senaste 25 åren. Det är tack vare er som vi har kommit hit där vi är i dag.

Läs mer

Har du sett vår nya lyxlodge?

MILIMA Safari Lodge är NYATI Safaris nyrenoverade exklusiva lodge och ligger i vårt 10 000 hektar stora viltreservat i Sydafrika.

MILIMA har ett fantastiskt läge med utsikt mot en liten damm som lockar till sig bushens vilda djur dygnet runt.

Läs mer

Kolla in vår nya fina MILIMA Safari Lodge

Tänk dig att du ligger i poolen med en kall drink. Du har utsikt mot en liten damm och plötsligt dyker det upp en stor flock elefanter som tar sig ett svalkande dopp. Så kan det se ut på MILIMA Safari Lodge, som öppnar den 1 september 2022.

Läs mer

Virtuelt vykort från Flemming

”Vi fick en oförglömlig vecka på NYATI Safari Lodge. En femstjärnig upplevelse med fantastisk service och väldigt tillmötesgående och hjälpsamma människor. Och standarden på lodgen är verkligen helt suverän. Det var ett nöje att vakna i så vackra omgivningar varje morgon.”

Läs mer

Sista chansen: Spara 3 000 kr per person

Just nu kan du boka sommarsemestern med rabatt, men inte länge till.

När du reser till NYATI Safari Lodge på någon av våra avgångar i juni eller augusti 2022 sparar du 3 000 kr per person.

Läs mer

Otroligt! Elefanter, bufflar och lejon

”Det var helt makalöst. På vår första gamedrive hamnade vi plötsligt tätt inpå 40–50 bufflar och 15–20 elefanter i alla de storlekar." Så berättar våra gäster Martin och Stephanie Hayes, som just har kommit hem från ett besök på NYATI Safari Lodge.

Läs mer

Vi har hållit på en hemlighet

NYATI Safari Lodge har nominerats till South Africa Tourism Award i kategorien “Unik upplevelse”. Men vi behöver din röst för att nå ända fram.

Läs mer

Nyhet: Safari och badesemester

Vi har en nyhet för dig! Vi har hittat ett underbart litet hotell på Dolphin Coast, så nu kan du avsluta din safariresa med badsemester i närheten av Durban i Sydafrika.

Läs mer

Virtuellt vykort från glada gäster

”Vi hade en underbar semester med NYATI Safari!”

Så skriver våra gäster Karin och Vagn, som har skickat oss ett virtuellt vykort. De nöjda gästerna fortsätter:

Läs mer

Ge det nya året en fantastisk start!

Vi har nu ett par lediga platser på vår härliga lodge över nyår. Dessutom kan du spara flera tusenlappar om du slår till snabbt. För djurvänner råder det inget tvivel om saken: Ett besök hos vår nya samarbetspartner Moholoholo rehabiliteringscenter är en upplevelse för livet.

Läs mer

God jul från NYATI Safari

I år blir det en väldigt annorlunda jul för de flesta. Men vi hoppas att alla våra trogna NYATI-vänner får en härlig och fridfull jul tillsammans med era närmaste. Vi vill också passa på att framföra ett varmt TACK för att ni har stöttat oss under det gångna året. Tyvärr blev 2020 inte alls som vi hade hoppats. Sedan coronaviruset tvärt satte stopp för resandet i mars har vi bara haft ett fåtal skandinaviska gäster på NYATI Safari Lodge. Men utsikterna till vaccin under 2021 gör att vi nu har stora förhoppningar på ett nytt och mycket bättre reseår då vi på nytt kan ta emot en massa glada gäster på vår fina lodge i Sydafrika... Läs mer

Fri ångerrätt på alla resor

På NYATI Safari har vi märkt att covid-19-pandemin och reserestriktionerna under de senaste månaderna har lett till stor osäkerhet bland våra gäster. För oss som researrangör är det viktigt att du känner dig helt trygg när du bokar din resa hos oss. Därför införde vi en ny trygghetsgaranti tidigare i år. Den har vi nu förlängt så att den gäller ända till december 2021. Det betyder att du kan planera dina resor precis som du brukar. Ända fram till 75 dagar före avresa kan du fritt omboka resan eller avboka och få tillbaka alla pengarna. Med NYATIs trygghetsgaranti kan du vara säker på att din resa känns helt rätt för dig när avresan närmar sig... Läs mer

Unika safariupplevelser i världsklass

Nu när Sydafrika har öppnat gränserna på nytt och vi så smått börjar drömma om att resa ut i världen igen är det perfekt att börja planera nästa års resor. Här får du fyra goda skäl att låta nästa resa gå till Sydafrika. I Sydafrikas berömda Kruger National Park kan du uppleva Afrikas vilda djur i deras naturliga miljö, däribland The Big 5. NYATI Safari Lodge ligger i öppen förbindelse till nationalparken. Här förfogar vi över vårt eget privata viltreservat på 10 000 hektar där du kan uppleva de vilda djuren på riktigt nära håll – både på våra många safariturer och runt lodgen, med panoramautsikt över Olifants River... Läs mer

Tävling: Vinn en snygg ryggsäck

Packa väskan och följ med NYATI Safari på ditt livs safariupplevelse nu när det blir möjligt att resa ut i världen igen! Nu har du chansen att vinna en snygg ryggsäck som passar perfekt när du ska åka på safari. Ryggsäcken från Patagonia är idealisk när du ska gå på bushvandring eller om du deltar i NYATI Safari till fots. För att vara med och tävla behöver du bara gå in på vår Facebooksida och berätta vart du drömmer om att resa när världen öppnar upp igen. Men skynda dig – tävlingen avslutas den 28 september kl. 8.00 och efter det drar vi den lyckliga vinnaren... Läs mer

NYATI River Bungalows – autentiska stugor

När du åker på safari i Sydafrika är boendet en stor del av upplevelsen. Vi tycker att det är viktigt att bo i en autentisk miljö och så nära det vilda djurlivet som möjligt. På NYATI Safari Lodge kan du välja mellan olika typer av boenden allt efter hur många ni är som reser tillsammans. Alla våra boenden har privat, möblerad terrass med utsikt över Olifants River och den sydafrikanska bushen. Populärast är våra River Bungalows som passar för 1–2 personer. Här bor du i en bungalow på 55 m2 med duschområde utomhus. De exklusiva bungalowerna ligger på sluttningen ner mot floden och har uppförts i full harmoni med naturen... Läs mer

När är bästa tiden att åka på safari?

Vi får ofta frågan om vilken årstid det är bäst att åka på safari. Det korta svaret är: när som helst! Vilken årstid du föredrar beror på vad du själv föredrar. Du kan naturligtvis se djuren året om, men allra lättast är det att få syn på dem när det är vinter i Sydafrika, från maj till september. Då är bushen torr, träden har inga blad och gräset är kort och bränt så att det är svårare för djuren att gömma sig. De söker sig också till floder och vattenhål där du har optimala möjligheter att observera dem. Om du prioriterar värme för att kunna sola vid poolen och njuta av de fantastiskt ljumma nätterna, så ska du resa från november till mars. Då är det lite fuktigare så landskapet är grönt och det vimlar av djurungar... Läs mer

Få en extra vecka till specialpris under hela 2021

Vi ser enormt mycket fram emot att Sydafrika förhoppningsvis snart ska öppna sina gränser igen så att vi kan börja skicka alla våra förväntansfulla gäster till Krugerparken på lyxsafari. Därför har vi tagit fram ett specialerbjudande för att hälsa våra gäster välkomna tillbaka till NYATI Safari Lodge. Om du bokar en resa hos oss kan du nu få en extra vecka till specialpris: 17 dagar från 34 995 kr per person. Priset inkluderar flyg, transferresor, komplett safariprogram med två extra utflykter samt alla måltider och drycker. Du sparar 6 000 kronor. Erbjudandet gäller nybokningar med avresa fram till utgången av 2021... Läs mer

Det finns ljus i slutet av tunneln

Världen har så smått börjat öppnas igen efter månader av nedstängning på grund av covid-19. Även i Sydafrika har man börjat lätta på några av restriktionerna. Det betyder bland annat att vi nu får möjlighet att slutföra arbetena på NYATI Safari Lodge och färdigställa våra två nya lyxtält. När det blir möjligt att åka på safari igen kommer lodgen alltså att vara i bästa skick och stå klar att ta emot gäster. Cheferna och några få anställda är fortfarande på lodgen och underhåller alla områden, både ute och inne, tills vi på nytt kan ta emot våra NYATI-gäster tillsammans med resten av våra anställda... Läs mer

Hälsningar från NYATI Safari Lodge

Som på så många andra håll i världen är allting just nu stängt i Sydafrika. Det gäller även NYATI Safari Lodge, där vi just nu bara har åtta medarbetare inklusive cheferna. All annan personal har fått ledigt hela april, men så snart gränserna öppnar ser vi fram emot att få se alla våra 108 anställda på lodgen igen. Även om vi inte har några gäster där nere just nu så finns det mycket att ta hand om för medarbetarna som är kvar. Allt ska städas och underhållas så att lodgen hela tiden är i gott skick och redo att ta emot gäster när det blir dags. Ledningen och medarbetarna på NYATI Safari Lodge sänder en varm hälsning till alla och hoppas att det snart ska gå att åter resa till Sydafrika... Läs mer

Stort tack för ert enorma stöd

Världen ser i dag helt annorlunda ut än för bara några veckor sedan. Den 14 mars gick UD ut med en avrådan från resor till alla länder på grund av coronaviruset (Covid-19), och sedan dess har vi på NYATI Safari haft extremt mycket att sköta. Vi måste dels se till att få hem alla våra gäster i Afrika, dels ställa in alla kommande avresor fram till den 14 april. Vi håller på att kontakta alla resenärer som drabbas av inställningarna i den ordning de skulle ha rest i. Positivt nog är det många av er som väljer att skjuta på era planerade resor i stället för att ställa in dem. Det gläder oss enormt under den här svåra tiden, och det vill vi tacka så mycket för... Läs mer

NYATI Safari till fots

Drömmer du om en safariupplevelse utöver det vanliga? I så fall kan vi rekommendera att du inleder safariäventyret med några dagar till fots. Här går du med en professionell vandringsguide i vårt eget Big 5-reservat, som ligger i öppen förbindelse till Sydafrikas berömda Kruger National Park. Guiden berättar om stort och smått i naturen, medan du njuter av landskapet. Längs vägen övernattar du i fullt utrustade tältläger mitt i den vilda naturen. Vandringen är ett tillägg till vår populära lyxsafari. Du börjar med tre dagars safarivandring innan du fortsätter semestern på NYATI Safari Lodge. Vi har avresor varje onsdag året runt... Läs mer

Nyheter på NYATIs lyxsafari

Vi på NYATI Safari önskar dig ett riktigt gott nytt år! Vi hoppas att du har fått en bra början på det nya decenniet, som förhoppningsvis kommer att fyllas med många fantastiska reseupplevelser. Planerar du att göra drömresan i år? I så fall kanske du funderar på att åka till Sydafrika. Från den 1 augusti 2020 uppgraderar vi vår lyxsafari på NYATI Safari Lodge och inkluderar det populära besöket på räddningscentret HESC i alla resor. Du får en rundvisning och får höra om centrets viktiga arbete med att ta hand om hotade, föräldralösa och skadade vilda djur. Du får även 50 % rabatt på den första spabehandlingen på vårt mysiga Bush Spa... Läs mer

Riktigt god jul!

Året går mot sitt slut och vi på NYATI Safari vill därför önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år. 2019 har varit ett helt fantastiskt år för oss. Våra kunder har aldrig varit nöjdare, vi har utökat NYATI Safari Lodge med tre nya lyxtält och vi har lagt till Dubai som ny destination. Just nu pågår planeringen av fler spännande nyheter inför år 2020 som vi ser fram emot att berätta mer om nästa år. Vi ser också fram emot att hälsa ännu fler glada NYATI-gäster välkomna till vårt Afrika, och vi hoppas att 2020 blir ett minst lika fantastiskt reseår. Varmaste julhälsningar, Lisbeth och Jørgen Nielsen, NYATI Safaris grundare... Läs mer

NYHET: NYATI Safari & Dubai

Nu kan du välja att göra ett stopp i Dubai på väg hem från ditt safariäventyr i Sydafrika. I Dubai skiner solen året runt och det finns gott om härliga sandstränder. Samtidigt erbjuder Dubai goda shoppingmöjligheter och fantastiska hotell för alla smaker. Om du väljer att stanna några nätter i Dubai kan du samtidigt dela upp hemresan. Härifrån har du bara cirka sex timmars flygning kvar hem till Sverige. Vill du kombinera strandlivet med andra upplevelser kan du också välja att delta i några av våra utflykter. Följ till exempel med på ökentur i solnedgången med middag i ett beduinläger. Eller åk på båtutflykt och upplev några av Dubais ikoniska byggnader från vattnet... Läs mer

NYATI Safari fyller 21 år

Nu i oktober firar NYATI Safari sin 21-årsdag. Det har varit 21 fantastiska år och en spännande resa, som vi ser fram emot att fortsätta under många år framöver tillsammans med alla våra glada NYATI-gäster. När Lisbeth och Jørgen Nielsen öppnade NYATI Safari Lodge i Sydafrika 1998 var det en dröm som gick i uppfyllelse för dem. Vid premiären fanns det plats för 12 gäster fördelat på 4 bungalower – och vårt område var bara 800 hektar stort. Idag har vi plats för 78 gäster och ordnar Big 5-safari i vårt eget viltreservat på 10 000 hektar. NYATI Safari Lodge har nämligen blivit en del av Kruger National Park och ligger nu i öppen förbindelse till den djurrika nationalparken... Läs mer

Upplev safari, Kapstaden och Garden Route

När du besöker Sydafrika för första gången rekommenderar vi alltid att du lägger till några dagar i Kapstaden efter safarivistelsen på NYATI Safari Lodge. Men Sydafrika har mycket annat att erbjuda. Vill du uppleva unik natur och en av världens vackraste kuststräckor kan du till exempel lägga till några dagar på Garden Route också. Vi har valt det härliga Knysnaområdet som utgångspunkt för vistelsen vid Garden Route. Här på Afrikas sydspets kan du uppleva mysiga små byar, lantegendomar och härliga stränder sida vid sida med nationalparker, laguner och sjöar. En perfekt avslutning på dina safari- och storstadsupplevelser... Läs mer

Nya avresedatum för NYATIs födelsedagsresa

Eftersom vi har haft en enorm efterfrågan på specialresan i samband med vår 21-årsdag har vi valt att förlänga erbjudandet så att det nu gäller till och med mars 2020 – men bara på vissa avgångar. Så om du drömmer om att åka på lyxsafari där det ingår extra utflykter och upplevelser har du chansen nu. På vår födelsedagsresa ingår både en specialutflykt till Drakensbergen och båtsafari, utöver vårt stora ordinarie safariprogram med två safariturer om dagen. Dessutom får du halva priset på en spabehandling, mousserande sydafrikanskt vin på rummet och exceptionellt goda födelsedagsviner till middagarna på kvällarna... Läs mer

NYATI Safari & Kapstaden

Om du inte har varit i Sydafrika tidigare så är det en bra idé att kombinera ditt safariäventyr på NYATI Safari Lodge med några dagar i en av världens vackraste storstäder, Kapstaden. Här rekommenderar vi att du bor nära populära V&A Waterfront, där du har ett perfekt utgångsläge för att utforska det livliga hamnområdet och stadens andra sevärdheter. Du kan till exempel ta dig upp på Taffelberget och njuta av den fantastiska panoramautsikten över staden. Eller titta på de färgstarka malajhusen, som strålar av orientalisk mystik. Du bestämmer själv hur många dagar du vill vara i Kapstaden – och om du vill inleda eller avsluta semestern här... Läs mer

NYHET: NYATIs lyxtält

På NYATI Safari Lodge håller vi på att lägga sista handen vid våra tre nya lyxtält på 75 kvadratmeter i äkta Karen Blixen-stil. Här får du en autentisk safariupplevelse utöver det vanliga. De lyxiga tälten har en suite-badrum och stor möblerad terrass ut mot Olifants River och rymmer två vuxna och upp till två barn. Vår fotograf kommer till lodgen och tar bilder av de nya tälten så snart de är klara. Men redan nu kan du se planritningen och beskrivningen av tälten på vår hemsida – och de går bra att boka redan nu... Läs mer

Lyxsafari i Sydafrika med all inclusive

Nu får du all inclusive på hela resan med NYATI Safari. Från den 1 juli ingår vårt fulla safariprogram och all mat och dryck i priset när du bor på NYATI Safari Lodge. Du behöver alltså inte fundera över extrautgifter som tillkommer – om du inte vill delta i några av våra tillvalsaktiviteter. Varje dag serveras frukost, lunch och trerätters middag med dryck – även på utflykterna. Vi erbjuder två safariturer om dagen, och ett par gånger i veckan kan du också delta i bushvandringar. Mellan safariturerna har givetvis baren på lodgen öppet... Läs mer

Skräddarsy din drömresa

Vi på NYATI safari önskar alla våra nyhetsbrevsläsare en riktigt glad påsk! Om du tänker planera sommar- eller höstresan nu under påskledigheten så finns det fortfarande plats på NYATI Safari Lodge. Vissa veckor är dock redan fullbokade, så om du vill försäkra dig om att kunna resa en viss period bör du boka ganska snart. Du vet väl att vi alltid kan skräddarsy ditt safariäventyr? Du kan kombinera din safari med spännande resmål som t.ex. Kapstaden, det sydafrikanska vinlandet, Victoriafallen, Mauritius, Zanzibar eller kanske en tur med Rovos Rail. Du kan välja att börja eller avsluta semestern med en vistelse på NYATI Safari Lodge – och du bestämmer själv hur många dagar du vill stanna på varje ställe... Läs mer

Safari till fots i NYATIs Big 5-viltreservat

Om du drömmer om autentiska naturupplevelser kan vi rekommendera att du kombinerar ditt safariäventyr på NYATI Safari Lodge med en fantastisk safariupplevelse till fots. Här får du följa med på en spännande safarivandring där du övernattar i tältläger på två utvalda platser. På dagarna vandrar du genom vårt privata viltreservat, som är en del av Kruger National Park, och i skymningen väntar en spännande solnedgångssafari och middag vid öppen eld. En professionell guide är med på vandringarna och berättar om djuren och naturen... Läs mer

NYATI Safari fyller 21 år

I höst kan NYATI Safari fira 21 år i Afrika. Sedan oktober 1998 har vi tagit emot många glada gäster på våra lodger i Sydafrika. Det vill vi gärna fira tillsammans med dig som funderar på att åka på safari hösten 2019. På utvalda avgångar får du extra utflykter när du bor på NYATI Safari Lodge. Dessutom erbjuder vi halva priset på en spabehandling på vårt trivsamma Bush Spa... Läs mer

Lyxsafari med all inclusive i Sydafrika

Gott nytt år! Vi på NYATI Safari hoppas att ni alla har fått en bra start på 2019. Drömmer du om att åka på safari i år? Då är det hög tid att planera resan nu. På NYATI Safari Lodge får du ett komplett safariprogram med två game drives per dag i vårt privata viltreservat på 10 000 hektar i Kruger National Park. Du bor i din egen exklusiva River Bungalow med privat terrass som vetter mot Olifants River. Alla måltider och all dryck ingår, så du behöver inte tänka på något annat än att njuta av vistelsen och de vackra omgivningarna... Läs mer

Julhälsning från NYATI Safari

Nu när 2018 går mot sitt slut vill vi gärna skicka en varm julhälsning till alla våra trogna NYATI-fans och önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi kan blicka tillbaka på ett helt fantastiskt och händelserikt år, inte minst med firandet av vårt 20-årsjubileum den 1 oktober. Under 2018 har vi också öppnat kontor i Norge och än en gång haft mängder av glada gäster på NYATI Safari Lodge. Vi hoppas att 2019 blir ännu ett fantastiskt reseår. Om du behöver inspiration till nästa års resor hittar du några förslag här nedan... Läs mer

Nytt hotell i Johannesburg

Vi tycker att det är en utmärkt idé att avsluta vistelsen på NYATI Safari Lodge med ett par dagar i metropolen Johannesburg. På så sätt utnyttjar du din stopover på hemresan. Vi hjälper gärna till med att anordna utflykter, till exempel till huvudstaden Pretoria, kåkstaden Soweto med Mandelas hus eller en stadsrundtur i Johannesburg. NYATI Safari har nyligen ingått avtal med trivsamma The Peech Boutique Hotel, som ligger i en lugn stadsdel precis utanför Johannesburgs centrum. Här kan du njuta av den vackra trädgården och koppla av vid poolen... Läs mer

NYHET: Ny lyxsafari på NYATI Safari Lodge

NYATI Safari fyller 20 år och det firar vi med att presentera ett helt nytt koncept på NYATI Safari Lodge. Från sommaren 2019 är vistelsen all inclusive, dvs. både safariturer, alla måltider och all lokal dryck ingår i priset. Samtidigt utökar vi safariprogrammet så att det omfattar två dagliga safariturer i öppna bilar (game drives) i vårt privata Big 5-viltreservat. Snart kan vi också erbjuda ett ännu större utbud av tillvalsaktiviteter så att du kan komplettera safariturerna med en massa andra upplevelser i Krugerparken... Läs mer

NYHET: NYATI Safari & rundresa till tre kungariken

Nu kan du kombinera vår jubileumsresa till NYATI Safari Lodge med en rundresa till Swaziland, Lesotho och Zululand våren 2019. Turen bjuder på storslagna naturupplevelser med vackra berg, gröna dalar och färgstarkt folkliv med levande kulturtraditioner. Du börjar med en veckas lyxsafari på NYATI Safari Lodge innan resan går vidare genom fantastiska landskap till de tre kungarikena. Turen slutar i Durban, men vi rekommenderar att du fortsätter till Kapstaden och njuter av några dagar på egen hand i det vackra vinområdet Constantia Valley... Läs mer

Safari och strandsemester i Sydafrika

Nu kan du avsluta ditt NYATI safariäventyr på Sydafrikas vackraste kust. Plettenberg Bay bjuder på sol och vita sandstränder med avkoppling och storslagna naturupplevelser längs Garden Route. Vi har avtal med två fina hotell i Plettenberg. Välj mellan familjevänliga Beacon Island Resort eller det mer exklusiva The Plettenberg. Om du vill kan du även kombinera med ett par dagar i Kapstaden – en av världens vackraste storstäder. Vill du åka på safari- och badsemester i vinter? I så fall är det dags att boka resan nu... Läs mer

Inbjudan till jubileumsmottagning

Den 1 oktober 2018 är det 20 år sedan vi slog upp dörrarna till NYATI Safari Lodge och skickade våra första gäster till Sydafrika. Därför vill vi bjuda in våra kunder och samarbetspartner till en jubileumsmottagning fredagen den 7 september kl. 16–18 på Asminderød Kro i Fredensborg i Danmark. Här kommer vi bland annat att servera specialiteter och lokala viner från Sydafrika och visa vår nya NYATI-video. Vi hoppas att du vill komma och fira NYATI Safari med oss!... Läs mer

NYATI Safaris 20-årsjubileumresa

Den 1 oktober 2018 kan NYATI Safari fira 20-årsjubileum. Därför har vi satt ihop en särskild jubileumsresa på utvalda avgångar 2018 och 2019. På de avgångarna får du extra många överraskningar och utflykter, särskilda jubileumsmenyer och utsökta viner – och så ingår alla måltider och all dryck hela veckan, även på utflykterna. På flera av datumen har vi bara ett fåtal platser kvar, så vi rekommenderar att du skyndar dig att boka.... Läs mer

NYHET: Bo bland vinodlingarna inte långt från Kapstaden

NYATI Safari har inlett ett samarbete med det attraktiva lyxhotellet The Cellars-Hohenort, som ligger i Kapstadens historiska vinområde Constantia Valley. Nu kan du alltså utforska Kapstadens många sevärdheter samtidigt som du bor i idylliska omgivningar med utsikt mot vinodlingar och vacker natur. Hotellet har en gratis shuttlebus som tar dig till Victoria & Alfred Waterfront på bara 20 minuter. En perfekt avslutning på semestern efter vistelsen på NYATI Safari Lodge.... Läs mer

Drömmer Du Om Safari I Sydafrika? Vi Har Ett Fåtal Platser Kvar I Maj, Juni Och Augusti

Ska du resa bort på semestern i sommar? I så fall är det dags att boka resan nu. Vi har fortfarande enstaka platser kvar på utvalda avgångar i maj, juni och augusti till priser från 18 995 kronor för 10 dagars lyxsafari, inkl. alla måltider och fullt safariprogram. Tre goda skäl till att åka på safari under den svenska sommaren, när det är vinter i Sydafrika: 1) Vintern är den torra perioden då det regnar minimalt. 2) Dagstemperaturen kryper gärna upp till behagliga 25 grader. 3) Det är lättare att se djuren eftersom det är färre löv på träden.... Läs mer

Åk på nordisk safari på Eriksberg Vilt & Natur

NYATI har inlett ett spännande samarbete med Eriksberg Hotel & Nature Reserve, Nordens största safaripark, för att stödja deras viktiga arbete för bevarandet av vilda djurarter här i Norden. Det gäller bland annat de hotade och ytterst sällsynta europeiska bisonoxarna. Här kan du följa med på guidade turer bland djuren i det enastående naturreservatet både till fots och med bil – och njuta av lyxigt boende och kulinariska upplevelser precis som på NYATI Safari Lodge... Läs mer

Kom på gratis reseafton med NYATI

Drömmer du om att följa i Karen Blixens fotspår och uppleva ett fantastiskt safariäventyr i Afrika? Kom och lyssna på ett spännande reseföredrag i Förslöv den 30 januari! Under kvällen berättar vi om våra lyxiga safarilodger i Sydafrika och våra många andra resmål i hela södra Afrika. Det är Susanne Green, NYATI Resors svenska safariexpert, som delar med sig av sina reseupplevelser under kvällen. Det blir mängder av vackra bilder från viltreservatet, roliga berättelser och inspirerande förslag på safariresor... Läs mer

NYATI Safari önskar en riktigt god jul

2017 går mot sitt slut, och vilket fantastiskt år det har varit – inte minst tack vare alla våra trogna NYATI-fans. Det har varit ett spännande och händelserikt år, och vi ser fram emot ännu fler spännande Afrika-äventyr med er under 2018 – som dessutom är året då vi firar 20-årsjubileum. Vi vill gärna sända en varm julhälsning till alla er som följer våra aktiviteter här på NYATI Safari. Tack för ett år med massor av reseäventyr. Vi ser fram emot att hälsa er välkomna till ännu fler safariupplevelser på det nya året!... Läs mer

NYATI har ny hemsida, ny video och ordnar en ny fototävling!

Vi är glada och stolta över att kunna berätta att vi blivit färdiga med vår nya hemsida och inte minst vår nya officiella NYATI Safari-video. Klicka bara på videobilden ovan för att titta på den. Vi hoppas att NYATI-magin ska komma fram ännu bättre genom de här nya plattformarna, så att ännu fler tar chansen att få uppleva ett NYATI Safari-äventyr!... Läs mer

Välkommen till Sydafrikansk NYATI-kväll den 6 april

NYATI Safari vill bjuda in dig till en magisk Sydafrikakväll på Asminderød Kro! Njut av god mat, vin och inspiration och hör Sydafrikas berömda ambassadör i Danmark, Nelson Mandelas dotter Zindziswa "Zindsi" Mandela, berätta om sitt hemland. NYATI Safaris ägare Jørgen Nielsen hälsar er välkomna. Därefter hålls ett föredrag på ca 1 timme, följt av middag med kulinariska upplevelser från Sydafrika och vår egen NYATI Safari Lodge … Läs mer

Nästa helg är vi i Herning på resemässan!

Så är det återigen dags för den härliga resemässan Ferie for Alle i Herning. Vi ser fram emot att berätta om allt nytt som hänt på NYATI Safari sedan sist och att sprida lite NYATI-magi till alla Afrika-fans under tre dagar 24-26 februari i Hall G vid monter 5656. Vi håller också vårt spännande reseföredrag kl. 15.30 i sal G4 alla tre dagarna. Våra passionerade Afrikaexperter visar bilder och berättar om den unika safariupplevelsen på våra egna lodger. Få massor av inspiration ... Läs mer

NYATI Safari kommer till Jylland och Sverige

Under den närmaste månaden ger vi oss ut på en road trip och besöker både Jylland och Sverige för att hålla vårt spännande inspirationsföredrag. Det gör vi på begäran av några av våra NYATI-fans som har hjälpt oss med allt det praktiska. Alla är välkomna och vi ser fram emot att ge dig en försmak av vår unika NYATI safariupplevelse i nya omgivningar. Vi berättar i bilder om safariäventyret som väntar på NYATI Safari Lodge och visar vår senaste video från NYATI ... Läs mer

18 års safari på första parkett – nu också på Zanzibar!

1998 öppnade NYATI Safari Lodge för första gången dörren för våra gäster i det härliga Sydafrika. Sedan dess har över 35 000 danskar upplevt Sydafrika på första parkett med NYATI Safari. Med 18 års erfarenhet i Afrika vågar vi påstå att vi har utvecklat det bästa safarikonceptet och vi garanterar att våra gäster får safariupplevelser i världsklass. Vi firar nu våra 18 år i Afrika med att erbjuda ännu fler spännande resekombinationer, för vi vill vara bäst i Afrika! Läs mer

Möt oss på resemässan Ferie for Alle i Herning

Vi kommer till Herning i år igen och ser fram emot den trevliga resemässan Ferie for Alle där vi hoppas möta riktigt många nya och gamla NYATI-resenärer! Mässan går av stapeln helgen den 26–28 februari i hall G och vi finns i monter 5656. Här tar våra passionerade Afrikaexperter dig med till Afrikas varmare breddgrader. Missa inte vårt spännande reseföredrag där vi berättar i levande bilder om den unika safariupplevelsen på NYATI Safari Lodge och ger massor av inspiration till hur safarivistelsen kan kombineras med andra äventyrliga resmål. Läs mer

Vinnaren av ett NYATI Safari lyxboende för 2 personer är...

Fototävlingen "Vi älskar Sydafrika!" är nu avslutad, och så många vackra bilder vi fick in! Tusen tack till alla er som delat med er av minnesvärda semesterögonblick från våra hjärtans hemland. Vi har lottat fram en vinnare bland de 10 bilder som fick flest gillamarkeringar. Trots en del tekniska problem på Facebook fick alla 10 bilderna imponerande nog långt över 100 gillamarkeringar var. Vinnaren blev den här närbilden på en noshörning, tagen av Rikke Matthiesen. Nedan kan du också ta en titt på några andra av tävlingens höjdpunkter. Läs mer

Möt oss på resemässan Ferie for Alle i Herning

Vi ser fram emot resmässan Ferie for Alle i Herning nästa helg från den 20–22 februari. Ni hittar oss i hall G, monter 5752. Besök oss här och låt våra passionerade Afrikaexperter förflytta dig till Afrikas varmare breddgrader. Vi håller även spännande reseföredrag alla dagar, där vi berättar i bilder om den unika safariupplevelsen på NYATI Safari Lodge och ger inspiration till hur safariupplägget kan kombineras med andra äventyrliga resmål runt i södra Afrika och Indiska oceanen ... Läs mer

Julhälsning från varmare breddgrader

Vi vill gärna skicka en julhälsning från NYATI Safari och säga tack för ännu ett fantastiskt år med massor av reseäventyr. Nu under vår kallaste årstid är det sommar på NYATI Safari Lodge, och vi ser fram emot ett nytt år med safariupplevelser i världsklass! Vi har just har invigt vår nya sundownerplats på NYATIs mark, och utsikten är överlägsen. Den sydafrikanska bushen sträcker sig så långt ögat når och horisonten bryts bara av några små karakteristiska bergstoppar och ... Läs mer

NYATI gourmetkväll den 6 november

Efter de överväldigande positiva reaktionerna på den första NYATI-kvällen i april så erbjuder vi en stämningsfull NYATI-kväll på Asminderød Kro i Fredensborg den 6 november 2014. NYATIs ägare Jørgen Nielsen bjuder in till en sydafrikansk vin och gourmetafton där ni får en försmark på de kulinariska upplevelserna på NYATI Safari Lodge. Förre chefskocken Sören Hansen har sammanställt en fantastisk fyrarätters NYATI gourmetmiddag som ackompanjeras av ... Läs mer

De bästa NYATI Safari-ögonblicken

Vi är mycket tacksamma för alla fina NYATI Safari-bilder som vi har fått till tävlingen. Det har varit en fantastisk upplevelse att se så många magiska NYATI Safari-ögonblick, och nästan omöjligt att hitta de bästa. Vi sållade fram kandidaterna till lottdragningen utifrån ett antal kriterier, bland annat själva bildmotivet, kontexten och givetvis antalet gillamarkeringar. Vi vill gärna dela några av de bästa NYATI Safari-ögonblicken med dig i detta nyhetsbrev ... Läs mer

Vinn en veckas boende för 2 på NYATI Safari Lodge

Något vi verkligen uppskattar är när våra NYATI-gäster har lust att dela sina reseupplevelser med oss. Därför har vi beslutat att lotta ut en veckas vistelse för två personer bland dem som bidrar i vår fototävling. Det enda du behöver göra är att skicka oss din bästa NYATI Safarai-bild via vår Facebooksida, så är du med i utlottningen av en gratis vistelse på NYATI Safari Lodge för 2 personer. Vi drar lott bland de bästa bilder som skickats in den ... Läs mer

NYATI gourmetkväll på Asminderød Kro

För första gången går det nu att få en försmak av den kulinariska safariupplevelsen på NYATI Safari Lodge. Ägaren till NYATI Safari Lodge, Jørgen Nielsen, bjuder in till sydafrikansk gourmetkväll på Asminderød Kro tillsammans med chefskock Søren Hansen, som är känd från Fakkelgaarden, Sdr. Hostrup Kro, Hotel Dagmar och naturligtvis NYATI Safari Lodge. Här serveras en fyrarätters gourmetmeny med utvalda signaturrätter från NYATI Safari Lodge. Som på safarilodgen finns även en sydafrikansk vinmeny som satts samman av Erik Ahlmann ... Läs mer

NYATI Safari önskar God Jul och Gott Nytt År!

2013 har varit ett fantastiskt år med unika upplevelser, fester och minnen med alla er som har blivit en del av NYATI-familjen. Tack för att just du är en del av vår historia och har velat göra de sista 12 månaderna oförglömliga för oss alla på NYATI Safari. Våra hjärtan tillhör Afrika och vi hoppas att vi ska få dela fler spännande Afrikaupplevelser mer er på det nya året. Nytt från safarilodgen: Lodgen har fått en ny driving range ... Läs mer

Möt oss på resemässan för kvalitetsresor

Kom och besök oss på Resemässan för Kvalitetsresor i Øksnehallen, monter 110, nu i helgen. Vi fortsätter att fira vårt 15-årsjubileum och bjuder alla som vill få reseinspiration från våra Afrikaspecialister på lite sydafrikanska delikatesser. Vi håller också våra spännande reseföredrag i Øksnehallens sal B på söndag kl. 13.20, där vi berättar i levande bilder om våra många äventyrliga resmål i södra Afrika och Indiska oceanen. Nya utflykter på NYATI Safari Lodge ... Läs mer

Familje-, golf- och jaktsafariäventyr

Vi har fått möjlighet att erbjuda våra gäster på NYATI Safari Lodge att kombinera t.ex. golf och storviltsjakt med safariupplevelser i världsklass. Även quadbike-safari och helikopterturer genom bushen erbjuds nu på lodgen, vilket ger ännu fler fantastiska möjligheter att uppleva de vilda djuren på helt nära håll. Familjen är i centrum på NYATI Safari Lodge, så nu har vår chefskock gjort en barnmeny som erbjuds parallellt med vårt kulinariska program. På kontoret här hemma har vi hälsat en ny medarbetare välkommen ... Läs mer

Vårhälsning från NYATI Safari Resor

Vi är glada över att kunna skicka så många gäster söderut under den kalla årstiden och vill gärna hälsa våren välkommen med lite reseinspiration och erbjudanden. Vi skulle också vilja skicka ett varmt tack till alla er som besökte oss på resemässorna i år – vi fick väldigt många besökare både i Bella, Odense och Herning nu i januari och februari. Vi sätter stort värde på den dialog vi har med både gamla och nya gäster på NYATI Safari Lodge... Det är glädjande att märka att många av er har haft ... Läs mer

Julhälsning från NYATI Safari Resor

Vi vill gärna sända en varm julhälsning till alla er som följer med i vad som händer här på NYATI Safari. Tack för ännu ett fantastiskt år med massor av reseäventyr. Nästa år blir det ännu flera NYATI-äventyr. NYATI ökensafari: Redan från den 1 januari blir det till exempel möjligt att resa till Dubai med NYATI Safari på ett äkta tusen och en natt-äventyr. Dubai bjuder på storstadsupplevelser utöver det vanliga, badsemester och en spännande inblick i den arabiska kulturen. Vi kommer att kunna erbjuda allt man kan önska sig av en Dubaisemester ... Läs mer

Upplev Afrika på första parkett med NYATI Safari Resor

Det var länge sedan du hörde av oss här på NYATI Safari Resor, men nu ljuder djungeltrumman. Det har hänt en hel del här på kontoret på sistone. NYATI har fått en ny direktör i mig, Eline Halborg-Bendtsen. Jag har stått i kulissen i många år och hjälpt till att få igång äventyrliga Beach Lodge igen, och nu har det blivit NYATI Safaris tur att få nytt liv. NYATI Safari Lodge är en pärla och jag tycker att det är min viktigaste uppgift att få fram det. Vi har rivstartat med en ny hemsida som har designats för att ... Läs mer

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss
Nyati Safari