Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

Fakta om Länderna

Inför en semesterresa är det bra att veta lite om det land man ska besöka, t.ex. talas om invånarna talar ett språk som du kan kommunicera på, om det är brukligt att lämna dricks och i så fall hur mycket, och naturligtvis grundläggande saker information om visumregler och valuta. 

Därför har vi samlat lite fakta och relevanta tips om de afrikanska länder som NYATI erbjuder resor till: Sydafrika, Mauritius, ZimbabweBotswana och Zanzibar. Du hittar också en hel del information under Vanliga frågor (FAQ).

Klicka på bilderna nedan för att komma till galleriet...

NYATI erbjuder resor till

Sydafrika

Sydafrika präglas av mångfald och stora kontraster. På grund av sin rika mångsidighet beskrivs landet ofta som "en hel värld samlad i ett land". Sydafrika har allt man kan önska sig av en perfekt semester: Blånande berg, böljande vinodlingar, imponerande kustremsor, kosmopolitiska storstäder, idylliska byar och sist men inte minst vilda djur i deras naturliga miljö. Läs mer.

Zimbabwe - Victoria Falls

Zimbabwe är landet med de många floderna är framför allt känt för Limpopofloden och Zambezifloden, och inte minst för det spektakulära vattenfallet Victoria Falls. I den östra delen av höglandet finns Afrikas sydligaste tropiska regnskog. Läs mer.

Botswana / Chobe National Park

Botswana är ett fantastiskt safariområde och är känt för Okavangodeltat, som är världens största inlandsdelta med unikt växt- och djurliv. Den röda Kalahariöknen täcker 66 % av Botswanas yta, och 17 % av landet består av nationalparker. Den mest imponerande är Chobe National Park, som både har den största mångfalden av vilda djur och den största koncentrationen av elefanter. Här finns fler än 85 000 elefanter, och du kan se stora elefanthjordar samlas vid Chobefloden för att dricka, plaska och njuta av gyttjebad. Läs mer.

Mauritius

Mauritius är själva sinnebilden för ett strandparadis med kritvita stränder, korallblått hav och fantastiskt marint liv. Här är vackert, varmt och gott om härliga hotell som har allt du kan önska dig. Läs mer.

Zanzibar

Zanzibar bjuder på kritvita sandstränder, azurblått hav och ett rikt kulturarv från ett årtusende med både afrikanskt, indiskt, europeiskt och arabiskt inflytande. Den historiska stadsdelen Stone Town togs med på Unescos världsarvslista år 2000. Zanzibars historia som storproducent av kryddor har också gjort ön känd som Spice Island. Läs mer.

Bokningsförfrågan

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss