Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

NYATI Safari resmål

NYATI Safari är experter på resor till Afrika. Vi erbjuder safariresor till våra egna lyxlodges i Sydafrika. Här kan du åka på en kulinarisk safari med allt inkluderat och med stora möjligheter att få uppleva the Big 5. NYATI Safari Lodge ligger i anslutning till Kruger National Park, så du kan uppleva de vilda djuren i bushen från första parkett. Du kan kombinera din safariresa med många andra resmål i södra Afrika, som till exempel Kapstaden, Vinlandet, Garden Route, kungadömena Lesotho och Swaziland, Victoria Falls, eller kanske avsluta safarituren med en badsemester på Mauritius eller Zanzibar. Här nedan kan du läsa mer om våra resmål i Afrika.

Resor till Sydafrika

När du reser till Sydafrika kan du välja att antingen starta eller avsluta semestern med en lyxsafari på NYATI Safari Lodge i Krugerparken. Här kan du uppleva många av de vilda djuren på safaritur i våra öppna safaribilar, med goda möjligheter att få se bland annat elefanter, lejon, bufflar, flodhästar och en stor mängd vackra fåglar. Sydafrika bjuder också på storslagna naturupplevelser, hisnande kuststräckningar, en av världens vackraste storstäder Kapstaden, fantastiska viner, gastronomi och fina stränder. Du kan kombinera din safarivistelse med många andra upplevelser i Sydafrika, och vi skräddarsyr gärna din resa så att den precis passar dina önskemål.

Resor till Zimbabwe och Botswana

Du kan förlänga ditt sydafrikanska safariäventyr med några dagar vid Victoria Falls i Zimbabwe och kanske en eller två extra safaridagar i Chobe National Park i Botswana, där du finner Afrikas största koncentration av elefanter. De fantastiska Victoriafallen är en av de största sevärdheterna i Afrika, och det förstår man när man upplever de magiska, brusande vattenfallen på nära håll. Ett fint system av stigar tar dig runt fallen, så att du kan uppleva dem från flera håll. De utgör samtidigt en del av gränsen till Zambia, och du kan se bron som förbinder de två länderna alldeles intill vattenfallen.

Resor till Mauritius

Vill du avsluta semestern med vita sandstränder, snorkling, kristallklart vatten, kokospalmer som vajar i vinden och gastronomiska upplevelser, så kan vi rekommendera paradisön Mauritius. Här kan du slappna av i tropiska omgivningar. Får du lust till fler upplevelser bjuder ön på vacker natur, berg, böljande landskap, teplantager, tempel samt byggnader från kolonialtiden och shopping i huvudstaden Port Louis. Du kan också spela golf på några av öns fina banor, och på hotellen erbjuds mängder av aktiviteter för stora och små. Mauritius ligger i Indiska Oceanen och bjuder på ett behagligt klimat året runt.

Resor till Zanzibar

Exotiska Zanzibar bjuder på vackra stränder med turkosblått vatten, fantastiska naturupplevelser, massor av kryddor och den gamla stadsdelen Stone Town. Ön är det perfekta stället att avsluta din safari, om du både söker avslappnande strandliv, kultur och historia. Zanzibar omges av tropiska stränder, slanka palmer och färgsprakande koraller som inbjuder till total avslappning. Du bör inte gå miste om ett besök i UNESCO-skyddade Stone Town med sina smala gränder, arabiska hus med imponerande träportar, och basarerna, där du kan stifta bekantskap med några av de många kryddor som odlas på ön.

Resor till Dubai

Vill du avsluta ditt afrikanska safariäventyr med sol, stränder, shopping och spännande upplevelser är Dubai ditt självklara resmål. Här kan du njuta av lyxhotell, fantastiska shoppingcenter, den berömda Jumeirah Beach och autentisk arabisk stämning i den gamla delen av staden. Våra utvalda hotell har vackra poolområden och tillgång till privat strand. Vill du krydda dagarna med fler upplevelser kan du välja att delta i några av våra utflykter, till exempel ökensafari med middag i beduinläger eller kvällskryssning i Dubai Creek med middag på en gammal showboat i trä. När du väljer att bo några dagar i Dubai blir hemresan uppdelad, så att du därefter endast har knappa sju timmars flygning hem till Sverige.

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss