Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

Resor till Sydafrika

En resa till Sydafrika ger oförglömliga upplevelser och minnen för livet. Sydafrika är ett mångsidigt land som bland annat bjuder på Big 5-safari i världsklass, fantastisk natur, spännande storstäder, vackra stränder, världsberömda viner och gastronomiska upplevelser. Här kan du åka på safari i en av världens bästa safariparker, prova de goda vinerna i vinlandet, åka längs vackra Garden Route, utforska Kapstaden med Taffelberget och Godahoppsudden, vandra i Drakensbergen och höra om sydafrikanernas traditioner och kultur.

Läs mer om Sydafrika
NYATI Safari & Kapstaden
NYATI Safari & Kapstaden
Följ med på safari i världsklass och runda av med ett besök i en av världens vackraste storstäder, Kapstaden.
Pris från 35995 för 14 dagar
Lyxsafari i Sydafrika
Lyxsafari i Sydafrika
Följ med på safari i världsklass i den berömda Krugerparken i Sydafrika och bo i din egen exklusiva River Bungalow med all inclusive.
Pris från 29995 för 10 dagar
NYATI Safari till fots
NYATI Safari till fots
Följ med på 3 dagars äventyrlig safarivandring och runda av med en vecka i full komfort på NYATI Safari Lodge.
Pris från 35995 för 12 dagar
NYATI Safari & Vinlandet
NYATI Safari & Vinlandet
Upplev safari i världsklass och smaka Sydafrikas berömda viner i det vackra vindistriktet Stellenbosch.
Pris från 41995 för 13 dagar
NYATI Safari, Kapstaden & Vinlandet
NYATI Safari, Kapstaden & Vinlandet
Upplev safari i världsklass, vackra Kapstaden och Sydafrikas idylliska vinland med de världsberömda vinerna.
Pris från 46495 för 17 dagar
NYATI Safari & Victoria Falls
NYATI Safari & Victoria Falls
Följ med på safari i världsklass och besök ett av världens sju naturliga underverk, spektakulära Victoria Falls.
Pris från 52495 för 13 dagar
NYATI Safari till fots & Kapstaden
NYATI Safari till fots & Kapstaden
Följ med på 3 dagars äventyrlig safarivandring, bo en vecka i full komfort på NYATI Safari Lodge och avsluta i vackra Kapstaden.
Pris från 41995 för 16 dagar
NYATI Safari, Kapstaden & Garden Route
NYATI Safari, Kapstaden & Garden Route
Upplev det bästa av Sydafrika med safari-, storstads- och naturupplevelser i Kapstaden och längs The Garden Route, en av världens vackraste kustlinjer.
Pris från 52495 för 17 dagar
Nyati safari och Rovos Rail
Nyati safari och Rovos Rail
Gör en resa bakåt i tiden ombord på det lyxiga tåget Rovos Rail, upplev Afrikas fantastiska savann genom tågfönstret och fortsätt sedan med safarivistelse på Nyati Safari Lodge.
Pris från 67995 /pers. för 18 dagar

Lyxsafari i Sydafrika

Afrika har världens största bestånd av vilda djur och ingen resa till Sydafrika är komplett utan en safari i Kruger National Park. På alla våra resor till Sydafrika rekommenderar vi att man börjar med en veckas lyxsafari på NYATI Safari Lodge. Här kan du uppleva The Big 5 och komma tätt inpå många av nationalparkens vilda djur i vårt eget viltreservat. Reservatet ligger i öppen förbindelse till Krugerparken, så djuren kan röra sig fritt i området. Vi erbjuder ett komplett safariprogram med två dagliga safariturer och all inclusive. Eftersom vi bara rör oss i vårt eget område har vi möjlighet att lämna allfarvägarna, vilket gör att du har ännu större chans att komma nära de vilda djuren. Om du har tur kan du också se flera av djuren från din egen privata terrass med panoramautsikt mot Olifants River. Här har du goda möjligheter att få syn på flodhästar, elefanter, antiloper och apor. Om du vil krydda Sydafrikaresan med ännu fler äventyr kan vi rekommendera att du inleder den med en fantastisk safariupplevelse till fots i den sydafrikanska bushen. På dagen vandrar du i lugnt tempo och nätterna tillbringas i mobila tältläger. En autentisk upplevelse för naturälskare.

Privat safari i Sydafrika för stora och små

Om ni är en grupp på minst 8 personer kan vi erbjuda en privat safariupplevelse på vår exklusiva safaricamp NYATI Cheetah Camp. Här får ni privat ranger och kock och har ett eget safariprogram så att ni kan bestämma tempot helt själva. Campen ligger på gångavstånd från NYATI Safari Lodge, men tillräckligt långt bort för att ge en känsla av avskildhet. Vistelsen är all inclusive och innefattar ett komplett safariprogram. Det gör campen till ett populärt val för barnfamiljer och storfamiljer med flera generationer som reser tillsammans.

Kombinera safari med storstad, bad och vin

Det fungerar utmärkt att kombinera safariäventyret i Krugerparken med andra spännande resmål i Sydafrika. Kapstaden, en av världens vackraste storstäder, är en populär plats att avsluta semestern på. Här kan du njuta av utsikten från toppen av Taffelberget, utforska den berömda V&A Waterfront eller åka på utflykt till Godahoppsudden. Du kan också avsluta med ett par dagar i Johannesburg, där du kan besöka kåkstaden Soweto eller huvudstaden Pretoria och shoppa i något av de många shoppingcentren. Sydafrikas bästa stränder finns vid Plettenberg Bay på landets sydkust. Vill du utforska mer av den vackra kuststräckan mellan Kapstaden och Port Elizabeth kan vi rekommendera några dagar i staden Knysna, som är vackert belägen i hjärtat av Garden Route – förmodligen Afrikas vackraste kuststräcka med laguner och sjöar. En av höjdpunkterna i Sydafrika är det fantastiska vinlandet med dess prisbelönta viner. Missa inte att utforska södra Afrikas vindistrikt under några dagar. Där kan du prova underbara viner och få stora gastronomiska upplevelser.

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss