Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

NYATIs bilpark

På NYATI Safari Lodge uppgraderar vi vår bilpark löpande. Idag består den av 14 helt nya bilar och bussar. Våra chaufförer är noga utvalda och har genomgått en omfattande utbildning, vilket säkerställer hög komfort och säkerhet. Vi har inte haft någon enda olycka sedan NYATI grundades 1998.

Vårt eget "Big 5"-reservat är på ca 10 000 hektar och ligger i direkt förbindelse till Sydafrikas berömda Kruger National Park. I Krugerparken får man bara köra på vägarna, men på vår egen mark får vi lämna allfarvägarna och köra var vi vill. Det ger bästa tänkbara förutsättningar för att komma helt nära Krugerparkens vilda djur. Alla våra safariutflykter görs med öppna bilar, så du har den bästa utsikten mot djurlivet och kan uppleva alla ljud och dofter under turen.

Biltyper

  • 1 NYATI-buss – fyrhjulsdriven Toyota med plats för 30 personer. Används till transfer och på utflykt till Drakensbergen m.m. beroende på årstid. 
  • 1 NYATI-buss – fyrhjulsdriven Toyota med plats för 16 personer. Används bl.a. till mindre grupper.
  • 1 NYATI-bil – Toyota stationcar. Används bl.a. till små golfgrupper och transfers.
  • 3 NYATI-bilar – åttacylindrig Toyota Land Cruiser för 10 personer. Specialbyggd och godkänd för körning i Kruger National Park. Hög kvalitet med dubbel luftkonditioneringsanläggning.
  • 9 NYATI-bilar, öppna Toyota Land Cruisers. Används på NYATIs eget område på 10 000 hektar. Bilarna används särskilt vid "Big 5"-safari och vid solnedgångssafarier, så att vi kan se alla djuren, t.ex. elefant, lejon, leopard, noshörning, flodhäst, buffel, giraff och många, många fler.
Bokningsförfrågan

Galleri

Klicka på bilderna nedan för att komma till galleriet...

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss