Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

Nyheter på Nyati Safari Lodge

Utveckling är viktigt på Nyati Safari Lodge. Därför har vi förstås använt tiden under corona-nedstängningen till att göra förbättringar på lodgen. Lodgens ägare Jørgen Nielsen har varit i Sydafrika för att hålla koll på alla förändringarna. I den här videon visar han en del av det som gjorts:

Fler Rhinotält – nu med utedusch

Som det sägs i videon har det byggts fler Rhinotält, så nu finns det totalt fem stycken. De gamla har renoverats och nu finns badrum både inne och ute. Vi har samlat lite bilder på Rhinotälten, och vill du läsa mer om dem kan du klicka här. 

Klicka på bilderna nedan för att komma till galleriet...

Våra Olifantvillor är nyrenoverade

De stora Olifantvillorna har också renoverats, och precis som tidigare går det att hyra hela villan med egen kock, ranger, safaribil m.m. Perfekt för den stora familjen, företagsresan eller kanske ett nyförälskat par som ska skämmas bort maximalt. Du kan se lite bilder från Olifantvillorna nedan och läsa mer om den oslagbara safarivistelsen här.

Klicka på bilderna nedan för att komma till galleriet...

Uppgraderad restaurang

Det är verkligen lyxigt att slå sig ner i en nyrenoverad restaurang med glänsande ytor överallt och äta en utsökt gastronomisk måltid med lite gott sydafrikanskt vin till. Både restaurang, kök och lagerutrymmen har uppgraderats under corona. Det är för övrigt också väldigt rymligt i själva restaurangen.

Klicka på bilderna nedan för att komma till galleriet...

Bokningsförfrågan

Generatorer, matsal och en ny gångbro

Under hösten 2021 installerades tre tystgående generatorer som garanterar att det nu finns el dygnet runt.

Det har också byggts en ny personalmatsal för medarbetarna på Nyati Safari Lodge. Två kockar arbetar enbart med att laga mat åt de anställda på lodgen, och fokus är på att servera näringsriktig mat som ett sätt att förebygga sjukdomar. Tack vare det är sjuktalen väldigt låga på Nyati Safari Lodge.

Gäster som har besökt Nyati Safari Lodge tidigare är väl bekanta med den legendariska gångbron. Allt trä på bron har bytts ut och vi räknar med att det nya fina teakträet håller de närmaste 20 åren. När vi köpte marken där Nyati Safari Lodge ligger rann det vatten under bron, men sedan dess har vattendraget torkat ut och i dag går bron bara över en liten fåra.

Avslappning

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss