Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

NYATI-kväll med middag

November 5, 2019

Nu kan du anmäla dig till en magisk kväll på Asminderød Kro tillsammans med NYATI Safari den 14 november! Här kan du njuta av god mat och goda viner och få massor av inspiration till din nästa Afrikaresa. NYATI Safaris grundare Jørgen Nielsen hälsar välkomna, och därefter håller NYATIs medarbetare ett reseföredrag på cirka en timme, följt av middag med kulinariska upplevelser. Under föredraget berättar vi om några av nyheterna på NYATI Safari Lodge och lite om våra andra resmål i södra Afrika. Vi rekommenderar nämligen alla våra gäster att kombinera sin lyxsafari med andra upplevelser när man ändå är i Sydafrika. Vi kommer också att berätta om vårt stora safariprogram i Krugerparken, som bl.a. inkluderar två safariturer varje dag. 

Du får hela evenemanget till ett specialpris på 345 DKK per person. I priset ingår en tvårättersmiddag med vin, kaffe och reseföredrag (du sparar 130 DKK). Köper du en resa samma kväll så återbetalar vi beloppet. Programmet för kvällen ser ut som följer:

  • Kl. 18.00–19.30: Välkomnande och föredrag med fokus på nyheter på NYATI Safari Lodge
  • Kl. 19.30-21.30: Middag i Asminderødsalen bestående av:
    • Kalvstek med säsongens grönsaker, ugnsstekt potatis och rödvinssås
    • Vaniljglass med bärkompott, apelsinkrokant och nötter
    • Vin med fri påfyllning
    • Kaffe

Om du vill delta i vår NYATI-kväll ska du anmäla dig via Asminderød Kros hemsida, där du också betalar för evenemanget. Vi ser fram emot att träffas! 

/NYATI Safari

Senaste blogginlägg

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss