Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

NYHET: NYATI nu även i Dubai

November 27, 2019

På NYATI Safari arbetar vi hela tiden med att utveckla nya resmål och kombinationer så att vi kan erbjuda våra gäster de bästa upplevelserna i Afrika i samband med en lyxsafari på NYATI Safari Lodge. Vi har en mängd olika resmål i södra Afrika, till exempel Victoria Falls, Mauritius, Zanzibar och Sydafrika. En nyhet är att du nu också kan välja att avsluta ditt safariäventyr med några avkopplande dagar vid Dubais vita sandstränder. Här kan du njuta av sol och värme medan du smälter alla intrycken från dina äventyrliga upplevelser i Krugerparken. Samtidigt bjuder Dubai på shopping i världsklass och en mängd upplevelser om du inte redan är mätt på äventyr efter din NYATI-safari.

Många goda skäl att välja Dubai

Dubai bjuder på sol, strandliv, shopping och mängder av upplevelser, så här finns något för alla smaker. Det här är några av alla de goda skälen till att göra ett stopp i Dubai på vägen hem från södra Afrika:

  • Du delar upp hemresan så att du bara har en kort flygtur på cirka sex timmar kvar hem till Sverige
  • I Dubai skiner solen året runt
  • Här finns fina hotell för alla smaker, anpassade för både barnfamiljer och par
  • Dubai har utmärkta, barnvänliga sandstränder
  • Du kan krydda resan med upplevelser och arabisk stämning i de små basarerna i Dubais gamla stadsdel
  • Du kan delta i olika utflykter, till exempel ökensafari med middag i beduinläger eller båttur från Dubais Marina
  • Dubai är rena paradiset för dig som älskar shopping

Strandliv och årstider i Dubai

Om du drömmer om att avsluta semestern med sol, strand och fina lyxhotell så är Dubai ett bra val. Du kan välja att bo på den berömda ”palmen”, där du hittar några av de bästa stränderna i Dubai i en lugn miljö. Om du istället vill kombinera strand- och stadsliv rekommenderar vi att du väljer ett hotell vid Dubais Marina. Alla våra hotell har tillgång till privat strand.

Dubai är en helårsdestination där solen skiner året runt. Regnmängden är minimal, så du kan vara säker på att få solsken när på året du än reser. Det kan dock bli väldigt varmt under sommarmånaderna maj–september, då hotellpriserna i gengäld är betydligt lägre

Upplevelser och utflykter

Dubai bjuder på en mängd attraktioner och upplevelser för både stora och små. Njut till exempel av utsikten från världens högsta byggnad Burj Khalifa, se den berömda fontänen Dubai Fountain, besök souken med de många små stånden eller lär dig mer om Dubais historia på stadens museum.

Det finns också flera utflykter du kan delta i. Vi rekommenderar ökensafari i solnedgången med middag i beduintält eller en kvällstur med traditionella träbåt (”dhow”) i Dubaiviken, där middagen serveras ombord. Eller vad sägs om en tur med speedbåt förbi några av Dubais mest imponerande byggnader och det ikoniska sjustjärniga hotellet Burj Al Arab? En stadsrundtur i någon av de öppna dubbeldäckarna ger god överblick över staden, och du kan välja att hoppa av när som helst längs rutten om det är något område du får lust att utforska närmare.

Shopping i Dubai

Om du älskar shopping är Dubai ett äkta paradis. Man inser snabbt varför Dubai även kallas Mellanösterns shoppingmecka. Här finns en mängd imponerande shoppingcenter där du kan köpa allt mellan himmel och jord – ofta till riktigt bra priser. Här hittar du både kända internationella märkesvaror och mer exklusiva butiker. Besök till exempel Dubai Mall, som är ett av världens största inköpscenter, eller berömda Mall of the Emirates, som också rymmer en inomhusskidbacke. Vill du shoppa mer lokalt kan vi rekommendera de gamla basarerna – eller souken – i den gamla stadsdelen. Här hittar du allt från guld till färggranna handarbeten och kryddor.

/NYATI Safari

Senaste blogginlägg

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss