Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

NYATI Safari firar 21 år i Sydafrika

September 25, 2019

Den 1 oktober 2019 är det precis 21 år sedan NYATI Safari Lodge slog upp sina portar för första gången. Året fram till öppningen hade varit hektiskt för Lisbeth och Jørgen Nielsen, som hade jobbat hårt för att få sin dröm att gå i uppfyllelse. Men när öppningsdagen kom var de glada och stolta över resultatet. Deras lilla safarilodge stod redo att ta emot de första 12 gästerna – som var det antal som fick plats i de endast fyra bungalower som fanns på NYATIs 800 hektar stora område 1998. Det har hänt mycket sedan dess. Idag har NYATI Safari Lodge tio River Bungalows, sex Olifant Villa-sviter, tre lyxtält och vår privata Cheetah Camp – med plats för totalt 78 gäster! Dessutom har stängslen mot Kruger National Park rivits och NYATI Safari har nu 10 000 hektar som ligger i öppen förbindelse till nationalparken, med goda möjligheter att se The Big 5 eftersom djuren rör sig fritt i området. Idag går våra safariturer därför enbart i vårt eget viltreservat, som nu är en del av Krugerparken.

All inclusive på NYATI Safari Lodge

Vi ändrade nyligen upplägget på NYATI Safari Lodge, så nu finns det två safariturer varje dag som du kan delta i. Dessutom anordnas bushvandringar, sundowners, frukost och middag i bushen samt nattsafari. Som gäst på lodgen kan du delta i alla safariturerna utan extra kostnad. Dessutom kan du välja mellan en massa tillvalsaktiviteter om du har lust att prova något annat, t.ex. fiske, ballongflygning, helikoptertur, fyrhjulingssafari och mycket annat. Vistelsen är numera också all inclusive, så förutom ett komplett safariprogram ingår även alla måltider och lokala drycker när du bor på NYATI Safari Lodge.

21-årsresa 

Våra 21 år i Afrika firar vi med att erbjuda en särskild födelsedagsresa på utvalda avgångar 2019–2020. I tillägg till det kompletta safariprogrammet får du på dessa avgångar också en heldagstur till Drakensbergen och God's Window samt en halvdags flodsafari utan extra kostnad. Vi erbjuder dessutom halva priset på en spabehandling på vårt trivsamma lilla Bush Spa, och vid ankomst står det en flaska sydafrikanskt mousserande vin och väntar på dig på rummet. Dessutom har vi uppgraderat vår vinmeny så att du får förstklassiga sydafrikanska födelsedagsviner till maten varje kväll. På fredagen anordnas också en särskild födelsedagsmiddag med show och dans som avsked inför hemresan på lördagen.

Specialerbjudande på fyra nätter i Kapstaden

Med anledning av vår 21-årsdag har vi också ett specialerbjudande för dig som vill förlänga födelsedagsresan med vistelse i Kapstaden. Här kan du bo fyra nätter på Protea Hotel Cape Castle, inkl. frukost, transfer och flyg, mot ett tillägg på endast 5 995 kr. Naturligtvis går det även att kombinera födelsedagsresan med något av våra många andra resmål i södra Afrika

Vi ser fram emot att fira våra första 21 år i Sydafrika tillsammans med många nya och gamla NYATI-gäster.

/NYATI Safari

Senaste blogginlägg

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss