Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

Vinn en ryggsäck till din safariresa

September 14, 2020

Nu har du chansen att vinna en snygg ryggsäck som passar perfekt när du ska åka på safari med NYATI Safari. Ryggsäcken är en Arbor Classic från Patagonia i brunt och den är idealisk när du ska gå på bushvandring eller om du deltar i NYATI Safari till fots före lyxsafarin på NYATI Safari Lodge. Packa väskan och gör dig redo att följa med på nya safariäventyr!

På vandring i den sydafrikanska bushen

När du vandrar i den sydafrikanska bushen rekommenderar vi att du alltid har med dig en flaska vatten, en långärmad tröja, solkräm, solhatt, kikare och kamera. Ryggsäcken vi lottar ut passar perfekt till det. Dessutom får du plats med en jacka eller ett regnställ om det är en kylig morgon eller regn i luften. Tänk på att i Sydafrika är det obligatoriskt att ha heltäckande skor när du vandrar i bushen. Sandaler är bara tillåtet när du sitter i våra safaribilar eller går runt på lodgens område. Vandringarna håller ett lugnt tempo så att alla kan delta, och du har alltid sällskap av en professionell guide/ranger. Att gå till fots i naturen är en väldigt speciell och autentisk del av safariupplevelsen, där naturens dofter och ljud blir mer intensiva. Och vi tycker att den här fina ryggsäcken är ett måste till din safarivandring.  

Gör så här för att vara med och tävla

Vill du ha chansen att vinna den fina ryggsäcken? I så fall ska du bara gå in på vår Facebooksida och berätta vart du drömmer om att resa när världen öppnar upp igen. Du kommer direkt till tävlingen här, där du också kan läsa våra tävlingsvillkor. Vi blir väldigt glada om du dessutom gillar och delar vårt inlägg. Och vänta inte för länge – tävlingen avslutas den 28 september kl. 8.00 och efter det drar vi den lyckliga vinnaren. OBS: Du måste ha en Facebookprofil för att kunna delta i tävlingen. 

Vi ser fram emot att läsa ditt svar!

/NYATI Safari

Senaste blogginlägg

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss