Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

Varför välja NYATI Safari för din Sydafrikaresa?

December 20, 2018

Drömmer du om att åka på safari i Afrika? I så fall känns det kanske svårt att välja mellan alla olika möjligheter. Vi vill gärna hjälpa dig en bit på väg och har därför samlat några bra skäl till varför du ska välja NYATI Safari som researrangör. Vi har också frågat några av våra kunder vad som varit det bästa med att resa med oss – och varför många av dem väljer att komma tillbaka till NYATI Safari Lodge igen. Vi vill gärna dela med oss av gästernas svar och våra egna motiveringar så att du som inte har varit på safari tidigare kan få inspiration till en safariresa till Sydafrika.

Slipp långa bussresor: Efter en lång flygresa kan det kännas väldigt jobbigt med en lång och varm bussresa. När du landat på den internationella flygplatsen i Johannesburg flyger du därför vidare med inrikesflyg ända till Hoedspruit, den lokala flygplatsen vid Krugerparken. På så sätt slipper du en lång bussresa på cirka sex timmar.

Bo på samma ställe: När du reser med NYATI Safari bor du på samma ställe i sju nätter. Där kan du komma helt nära djurlivet vid Olifants River, som du har utsikt mot från alla bungalower och villor. Du bor i vårt eget Big 5-reservat på 10 000 hektar som är en del av Sydafrikas berömda Kruger National Park

Komplett safariprogram ingår: NYATIs stora safariprogram omfattar två safariturer dagligen i öppna safaribilar (game drives) i vår 10 000 hektar stora privata del av Kruger National Park. Dessutom erbjuder vi nattsafari, bushvandringar och solnedgångssafari. Upplev bushens vilda djur i deras naturliga miljö med goda möjligheter att se ”Big 5”, alltså lejon, leopard, noshörning, elefant och buffel. NYATIs välutbildade och hängivna rangers garanterar att du får stora upplevelser i våra nya, öppna safaribilar där säkerheten är på topp. Vi erbjuder också ett stort utbud av tillvalsaktiviteter för dig som vill ha ännu fler upplevelser, t.ex. luftballong, flodsafari eller fyrhjulingssafari.

All inclusive på NYATI Safari Lodge: Förutom ett komplett safariprogram ingår också all mat och när du bor på NYATI Safari Lodge. Alla måltider håller hög gastronomisk nivå och du får frukost, lunch och trerätters middag samt utsökta lokala viner, spritsorter, öl, vatten och alkoholfritt öl och vin under hela vistelsen. Dessutom serveras du middag och frukost i bushen en gång under veckan. Du behöver alltså inte fundera över om det tillkommer några extrautgifter för mat och dryck utan kan istället koncentrera dig på att bara njuta av vistelsen och de vackra omgivningarna tillsammans med dina nära och kära. 

Avskilt boende och bra faciliteter: Oavsett hur många ni är som reser tillsammans bor ni avskilt och exklusivt. Du kan välja mellan egen River Bungalow, Olifant Villa Suite eller vår privata safaricamp NYATI Cheetah Camp. NYATIs Bush Spa, fitnessområde, driving range, boma och härliga terrass med restaurang och bar ger goda möjligheter till förströelse och avkoppling mellan aktiviteterna. Passa också på att ta ett dopp i de uppvärmda poolerna med utsikt mot det vilda djurlivet!

Nöjda gäster: 99 % av våra gäster är nöjda med NYATI Safari och skulle rekommendera oss till andra. Du kan också läsa de många recensionerna från våra kunder på Trustpilot här.

/NYATI Safari

Senaste blogginlägg

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss