Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

Safarirejsen du aldrig glemmer

1. december 2021

Drömmer du om fantastiska safariupplevelser? Då är Sydafrika värt ett besök!

När du åker på safari i Sydafrika kan du räkna med att uppleva ett minst sagt enastående djurliv. Du har goda chanser att kunna pricka av The Big 5 på listan över ”saker man måste se innan man dör” – alltså elefant, buffel, lejon, leopard och noshörning. Häftigare blir det knappt!

Med safari i Sydafrika kan du komma nära inpå de stora djuren och uppleva dem i deras naturliga miljö.

Kruger National Park

Enjoy the African wildlife from your own private terrace

När man talar om safari i Sydafrika kommer man självklart in på Kruger National Park. Det är här du kan få de bästa, mest autentiska safariupplevelserna.

Krugerparken är stor – hela 1 948 500 hektar – så djuren har rejäla områden att ströva runt i. Bor du på NYATI Safari Lodge möter du inga andra safaribilar, för lodgen ligger i ett 10 000 hektar stort, privat område i parken. Men eftersom det inte finns något stängsel mellan det privata området och resten av parken, vimlar det av vilda djur. Lodgen ligger intill Olifantsfloden, ett av de vattendrag som djuren söker sig till för att dricka. Chansen är nog stor att du drar fram kameran när du sitter på din privata terrassen med eftermiddagsdrinken och ser elefanterna komma ner för att dricka i skymningen!

Välj den safari som passar dig

Hos NYATI kan du välja den typ av safariresa som bäst svarar mot dina och din familjs önskemål. Det finns nämligen flera olika upplägg att välja på när du ska åka på safariresa med NYATI.

Åk på lyxsafari och bo på NYATI Safari Lodge, där du upplever det rika djurlivet i ett privat viltreservat.

Vi kan också rekommendera att du utökar äventyret med 3 dagars safari till fots, där du kommer helt nära djuren och övernattar i mobila tältläger.

Om ni är en stor familj eller ett företag som ska åka på en enastående firmaresa kan ni bo tillsammans i NYATI Cheetah Camp i fina lodger med egen kock och chaufför. Här finns plats för upp till 12 personer. Alla utflykter och all mat och dryck ingår förstås också.

Återstår bara att säga: Ha en riktigt trevlig resa!

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss