Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

Res flera generationer tillsammans

13. april 2022

Res över generationsgränserna med NYATI och upplev familjesafari som passar alla åldrar!

Fascinationen för safari

Det finns nog inga andra reseupplevelser som kan fascinera alla åldrar lika mycket som en safariresa. Naturen man möter på en safariresa är spännande, annorlunda och väldigt olik den vi är vana vid här hemma i Sverige. Därför blir en safariresa med NYATI en upplevelse man minns hela livet.

Familjer består ju av en rad individer som alla har sina önskemål för en semester. Därför kan det vara svårt att få allt att klaffa när man ska resa tillsammans. Desto större bli glädjen när allt stämmer och alla i familjen får en bra upplevelse.

Familjesafari för alla åldrar

På en safariresa till NYATI Safari Lodge i Sydafrika kan alla familjemedlemmar få en underbar semester, oavsett ålder. Här finns utmärkta förutsättningar för gourmetupplevelser, naturupplevelser, fysisk aktivitet, sol och bad beroende på årstid och att bo tillsammans hela familjen. 

En safariresa bjuder på upplevelser för alla, och ni får garanterat ett stort utbyte av alla safariturerna i NYATI:s privata område på 10 000 hektar i anslutning till Kruger National Park.  

Familjens minsta känner de vilda djuren från tecknad film och barnböcker, och de äldsta har kanske besökt området tidigare eller sett djuren i något av alla de välgjorda och intressanta naturprogrammen på teve.

En safariresa är ett perfekt sätt att samla flera generationer utan att behöva oroa sig för att någon ska ha tråkigt. Den här typen av generationsresa bjuder på enastående upplevelser som inte går att jämföra med någonting hemma i Sverige.

Unika upplevelser i vacker natur

I Sverige älskar vi våra gröna skogar, höga fjäll och vackra, blå sjöar och hav. Vi har en underbar och fängslande natur, men djurlivet är kanske inte alltid så spännande.

En safariresa till Sydafrika bjuder på upplevelser för hela familjen. Här möter du ett rikt djurliv, kritvita sandstränder och imponerande landskap bestående av laguner, sjöar och natur utan motstycke.

På en generationsresa samlar du hela familjen, och hos NYATI har du möjlighet att utforma ett perfekt upplägg som passar alla åldrar och intressen. 

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss