Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

Nyhet: Nordisk safari

Eriksberg Hotel & Nature Reserve

March 9, 2018

NYATI Safari har inlett ett spännande samarbete med Nordens största safaripark Eriksberg Hotel & Nature Reserve i Blekinge. På så sätt kan vi bidra till deras viktiga arbete med att bevara vilda djurarter här i Norden, bland annat de hotade och ytterst sällsynta europeiska bisonoxarna. 

Eriksberg är ett unikt naturreservat där du kan följa med på guidade rundturer både till fots och med bil bland djuren mitt i den vilda naturen. Samtidigt kan du njuta av lyxiga omgivningar och underbara kulinariska upplevelser, precis som på NYATI Safari Lodge. Unna dig ett härligt 3-dagarspaket där alla måltider och utflykter ingår och du bor i ett trevligt dubbelrum. Eriksberg utsågs till årets turistdestination 2017 i Sverige med motiveringen att ”ni har en hög service i världsklass och nöjda kunder. Och för att ni på ett positivt och drivande sätt sticker ut från mängden”. 

För att fira vårt nya samarbete får du som NYATI-gäst en särskild gåva när du checkar in. Läs mer om vistelsen och vad som ingår på Eriksbergs hemsida här.

/NYATI Safari Resor

Senaste blogginlägg

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss