Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

NYATI Safari på Ferie For Alle-mässan

NYATI Safari at the travel fair in Herning

February 13, 2018

Vi finns med på resemässan Ferie For Alle i Herning helgen den 23–25 februari 2018, där du hittar oss i monter G5657. Vi hoppas att många både nya och gamla NYATI-kunder kommer förbi och hälsar på oss . Samtidigt ser vi fram emot att möta en massa blivande NYATI-kunder och berätta om våra lyxiga safarilodger i Sydafrika

Alla tre dagarna håller vi spännande reseföredrag där du kan höra om lyxsafari på NYATI Safari Lodge och några av våra andra resmål i södra Afrika, t.ex. Victoria Falls och Zanzibar. Vi berättar i levande bilder om NYATIs lodger i vårt privata viltreservat som ligger i öppen förbindelse till Krugerparken, där djuren lever ostört och du har goda möjligheter att se Afrikas ”Big 5”.

Vi kan erbjuda våra kunder biljetter till mässan till HALVA priset. Biljetterna gäller på en valfri dag. Vi kan sälja högst 250 biljetter och max 2 biljetter per köp, så det gäller att vara snabb. Nedan hittar du en kod som du ska ange tillsammans med dina uppgifter. När köpet är genomfört får du biljetterna som en pdf-fil med e-post.

Klicka här för att gå till biljettköp
Rabattkod: Ferie18-mjfi

Vi ser fram emot att träffa dig på mässan och lovar att vi har med oss mängder av inspiration till din nästa resa med NYATI Safari.

/NYATI Safari Resor

Senaste blogginlägg

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss