Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

NYATI håller reseföredrag på Fyn och på Jylland

March 28, 2018

Vi på NYATI Safari är glada över det stora intresset för våra populära reseföredrag. Efter många förfrågningar från våra kunder på Fyn och Jylland gör vi därför en tur runt i Danmark och håller gratis reseföredrag i april. Du kan träffa oss på följande datum:

  • 23 april 2018 kl. 18:00 på Restaurant PASFALL, Brandts Passage 31, 5000 Odense C
  • 24 april 2018 kl. 18:00 på Gl. Skovridergaard, Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg
  • 25 april 2018 kl. 18:00 på Best Western Scheelsminde, Scheelsmindevej 35, 9200 Aalborg

Vi bjuder på ett glas sydafrikanskt vin medan du kan luta dig tillbaka och låta dig inspireras till nästa resa. Vi kommer att berätta om våra lyxlodger och Big 5-safari i Sydafrika, de många utflykter och upplevelser som väntar i Krugerparken, och inte minst vad som ingår i resan när du väljer NYATI Safari. Du kommer också att få tips på hur du kan kombinera safariäventyret med några av våra andra spännande resmål i södra Afrika, t.ex. Kapstaden, Vinlandet, Victoria Falls, Mauritius eller Zanzibar. 

Antalet platser är begränsat, så vi rekommenderar att du anmäler dig snart. Det kan du göra via vår hemsida eller genom att mejla till nyati@nyati.com. Skriv hur många ni är och vilket datum ni vill komma. 

För våra kunder på Själland har vi reseföredrag i Birkerød den första tisdagen varje månad. Även dem kan du anmäla dig till via vår hemsida. 

Vi kommer också gärna och håller föredrag i Sverige på förfrågan. Ring eller skriv till oss med dina önskemål, så försöker vi samla ihop några deltagare och hitta en plats i närheten av dig på ett visst datum.

Vi ser fram emot att träffas på något av våra reseföredrag!

/NYATI Safari Resor

Senaste blogginlägg

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss