Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

Nya lyxtält på NYATI Safari Lodge

July 18, 2019

De senaste månaderna har vi haft mycket att stå i på NYATI Safari Lodge. Vi har nämligen förberett tre nya lyxtält. I början av juli blev de klara och står nu redo att emot en massa nya glada NYATI-gäster. NYATIs nya Rhino-tält ligger mitt emellan våra River Bungalows och Cheetah Camp med utsikt mot Olifants River. De första gästerna har precis hunnit semestra i dem, och hittills har responsen varit överväldigande: gästerna fullkomligt älskar de nya tälten.

Mer plats för familjer

På grund av stor efterfrågan på NYATI Safari Lodge har vi tyvärr inte haft tillräcklig kapacitet för att kunna tillmötesgå alla som velat besöka lodgen på senare år. Samtidigt ville vi också ha mer att erbjuda barnfamiljer. Därför bestämde vi oss för att bygga ut med nya boendemöjligheter. Vi ville att de nya rummen skulle ge en ännu mer exklusiv och autentisk Afrikakänsla i äkta Karen Blixen-stil. Därför föll valet på tre lyxiga safaritält. När du bor i tält under en safari är du så nära naturen du kan komma, och det gör safariupplevelsen ännu starkare.

Autentisk safariupplevelse i lyxtält

I våra tre nya Rhino-tält har vi vinnlagt oss om detaljerna. Du hittar samma bekvämligheter som i våra River Bungalows, men samtidigt får du mer plats. Utöver kingsizesängen finns också en bäddsoffa som kan användas som säng om ni är fler än två. Det gör att tälten passar bra för barnfamiljer med upp till två barn. Alla tälten har en suite-badrum med dubbla handfat, en uppsättning toalettartiklar och toalett. Från din stora, möblerade terrass har du fri utsikt mot Olifants River. Här kan du sitta med en drink mellan safariturerna och njuta av anblicken av flodhästar, elefanter och andra vilda djur som kommer förbi för att dricka med jämna mellanrum. Har du riktig tur kan du till och med få se The Big 5 från din egen privata terrass. Tälten ligger lite avskilt i närheten av NYATI Cheetah Camp men ändå bara några minuters promenad från huvudlodgen, där du bland annat hittar vår restaurang och bar.

Typer av boende på NYATI Safari Lodge

Om du vill skämma bort dig själv lite extra på nästa lyxsafari i Sydafrika kan vi varmt rekommendera att du bokar våra nya Rhino-tält. Det finns plats för upp till fyra personer i varje. Du kan naturligtvis också alltid välja att bo i våra populära River Bungalows som rymmer upp till två personer. Om ni är fler än fyra som reser tillsammans kan ni välja att uppgradera till våra fina Olifant Villa-sviter med egen pool och grillplats. Slutligen kan ni också välja att boka vår Cheetah Camp om ni är en större familj eller en grupp på minst åtta personer. Här får ni er privata safaricamp med egen kock och chaufför/ranger. Du kan se bilder av de olika boendeformerna i vårt bildgalleri här. Oavsett vilken typ av boende du väljer har du alltid all inclusive under vistelsen. Det innebär att priset inkluderar alla måltider, drycker och två safariturer om dagen i vårt eget ”Big 5”-reservat på 10 000 hektar i Kruger National Park. Vi ser fram emot att visa dig vårt Afrika.

/NYATI Safari

Klicka på bilderna nedan för att komma till galleriet...

Senaste blogginlägg

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss