Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

Kombinera safari med golfsemester

July 1, 2019

Sydafrika är internationellt ansett som ett av de bättre golfländerna i världen. Här finns 264 golfbanor, varav de flesta har hög kvalitet och håller internationell klass. Sydafrikas mångfaldiga geografi ger en svårslagen variation, och ingen golfbana är den andra lik. Även spelarmässigt håller Sydafrika hög klass. Landets främste golfspelare 2019 heter Louis Oosthuizen och ligger för närvarande på 21:a plats på världsrankingen.

Att kombinera safariresan med golf är mycket populärt och låter sig enkelt göras i Sydafrika. Under en vistelse på NYATI Safari Lodge har du fri tillgång till lodgens driving range, där du också kan låna klubbor gratis. Golf är ett fantastiskt sätt att slappna av på efter äventyren i Kruger National Park, omgiven av vacker natur och bra väder. På vår driving range kan du träna och förbättra dina slag, och vill du spela på några av Sydafrikas mest kända banor har du flera artonhålsbanor i världsklass att välja bland inom köravstånd från NYATI Safari Lodge. Vi kan också hjälpa dig att skräddarsy en resa som kombinerar lyxsafari på vår mark och golf på närliggande golfbanor. Vi kan arrangera ett färdigt program för dig hemifrån som inkluderar 2-3 dagars golf medan du bor fast på NYATI Safari Lodge. Om du bara vill spela golf en enstaka dag kan du vid ankomst till lodgen boka en runda på den legendariska artonhålsbanan Hans Merensky, där du spelar mitt bland de vilda djuren, som också har företräde på greenen.

Safari och golf på vår egen safarilodge

Om du är nybörjare på golf kan du på NYATI Safari Lodge boka tid med vår golfinstruktör, som kan hjälpa dig att förfina din teknik på vår egen driving range. Vi arrangerar även återkommande små golfturneringar där du kan mäta dig med de andra gästerna på lodgen. Vi ordnar turneringar för såväl nybörjare som rutinerade spelare på begäran. En spännande utmaning som komplement till de många safariupplevelserna.

Utöver golfen kan du välja att göra dagliga safariturer med våra öppna bilar på NYATIs egen mark i Krugerparken. Vi erbjuder solnedgångssafari, bushvandringar, safariturer vid floden samt många andra oförglömliga upplevelser på våra dagliga turer i bil eller till fots.

Kombinera safari i Krugerparken med några dagar i Sun City

Sun City har kallats Afrikas Las Vegas, och man förstår snabbt varför. Sun City är ett upplevelsemecka och resort-område beläget ungefär 200 kilometer norr om Johannesburg. Här finns flera fantastiska hotell, många med ett stort utbud av aktiviteter. Här finns också kasinon, vattenland, golfbanor, travbanor och en konstgjord sjö med sandstrand. Sun City ligger alldeles intill Pilanesberg National Park, som inbjuder till fler safariupplevelser om du fortfarande inte är mätt efter en veckas safariäventyr på NYATI Safari Lodge.

Vi kan skräddarsy en safariresa till vår lodge i Krugerparken kombinerad med några övernattningar i Sun City. Här finner du några av de bästa golfbanorna i Sydafrika – ett par av dem är helt i särklass och används till både nationella och internationella turneringar. Är du golfentusiast, och drömmer om att prova på den bästa golfen Sydafrika har att erbjuda, kan vi varmt rekommendera detta paket.

/NYATI Safari

Senaste blogginlägg

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss