Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

Vinn två Lonely Planet-böcker om Sydafrika

April 26, 2019

Drömmer du om att åka på lyxsafari i Sydafrika och samtidigt passa på att uppleva en av världens vackraste storstäder, Kapstaden? Nu har du chansen att vinna två böcker från Lonely Planet så att du kan förbereda dig ordentligt inför resan. 

Sydafrika är ett mångsidigt land som bjuder på upplevelser för alla. Kruger National Park är en av världens bästa safariparker med en stor variation av vilda djur – och självklart goda möjligheter att se ”The Big 5”. NYATI Safari Lodge ligger i öppen förbindelse till Krugerparken. Här får du en lyxsafari där allt är inkluderat – både vårt stora safariprogram och alla måltider och lokala drycker. Du kan kombinera ditt safariäventyr med ett besök i kungadömena Lesotho och Swaziland, där du bland annat får uppleva fantastiska landskap och färgstarka kulturer. Du kan också välja att kombinera safariresan med några dagar i Kapstaden. Här kan du njuta av utsikten från toppen av Taffelberget, äta lunch vid populära V&A Waterfront, ta båten till Mandelas fängelseö Robben Island eller göra en utflykt till Sydafrikas idylliska vinland. Förläng eventuellt med några extradagar och åk längs Garden Route, en av världens vackraste kuststräckor. 

Om du vill ta chansen att vinna guideböckerna och få veta mycket mer om vad Sydafrika har att erbjuda så kan du delta i utlottningen genom att bara anmäla dig till vårt nyhetsbrev via den här länken – klicka här. Här kan du också läsa våra tävlingsvillkor. Vi blir självklart glada om du gillar vår sida på Facebook eller kanske delar inlägget. OBS: Du måste ha en Facebookprofil för att kunna delta i tävlingen.

Tävlingen pågår bara under en begränsad period, så skynda dig att anmäla dig om du vill vara med i utlottningen. Tävlingen avslutas den 7 maj kl. 8.00 och efter det drar vi en lycklig vinnare.

/NYATI Safari

Senaste blogginlägg

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss