Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

Safari till fots

10. juni 2022

Åk på tre dagars safari till fots och kom helt nära inpå Sydafrikas vilda djur.

Det låter kanske farligt, men det är det inte när du är i sällskap med välutbildade rangers från NYATI Safari Lodge som både spanar efter intressanta spår på savannen och håller utkik efter farliga djur i närheten. 

Du vandrar med dagspackning, och när kvällen kommer är det bara att koppla av i det trivsamma mobila tältlägret som har rests enbart för deltagarna på vandringen. Rangern tar hand om mat och dryck, så det enda du själv behöver tänka på är att suga i dig intrycken från de storslagna omgivningarna.

Kan alla delta i safari till fots?

Experience the wildlife on a walking safari with NYATI

Alla som är friska och klarar att vandra en hel dag med avbrott för mat- och drickapauser kan följa med på safari till fots. Barn ska dock ha fyllt minst 12 år.

I sällskap av NYATIs utbildade rangers är du i goda händer när du upplever några av världens mäktigaste djur på nära håll. Åk på egen hand eller tillsammans med hela familjen – det blir utan tvekan ett minne för livet för alla.

Genuin safariupplevelse

Elephants spotted on a NYATI walking safari

När man deltar i en safari till fots, eller en vandringssafari, får man en autentisk safariupplevelse som närmast går i doktor Livingstones fotspår. 

Tänk dig att du vandrar genom bushen och det plötsligt dyker upp en elefant i horisonten. På safari till fots kommer du att känna hur pulsen stiger när Afrikas vilda djur rusar förbi i synfältet eller står precis i närheten.

Men du är alltid säker tack vare rangern, som är uppmärksam på alla tecken på fara och vet vad som behöver göras.

En safaritur till fots är helt enkelt en upplevelse av ett alldeles eget slag. Det är något helt annat än att åka bil genom nationalparken, eftersom du känner att du kommer ännu närmare djuren och naturen.

Är det farligt med safari till fots?

NYATI on foot camp site

I sällskap med NYATIs kunniga rangers minimerar du alla risker.

Faktum är också att de vilda djuren på savannen inte tycker att tält eller människor är särskilt intressanta. Rangerteamet vet vad man ska göra och inte, så om du bara ser till att följa deras instruktioner är du trygg.

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss