Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

NYATI-artiklar i Jyllandsposten

Articles from NYATI Safari Lodge

December 15, 2017

På NYATI Safari Lodge har vi haft besök av en journalist från Jyllandsposten, och det har resulterat i fyra fina artiklar. Här kan du läsa om hans upplevelser i Sydafrika på sensommaren 2017, då han bland annat hann med vår lyxsafari, safari till fots, några av våra utflykter och ett besök i en av världens vackraste storstäder, Kapstaden. Observera att artiklarna är på danska.

På NYATI Safari Lodge får du lyxsafari i världsklass och oförglömliga minnen med dig hem. Läs mer här om några av de upplevelser som väntar vid Olifants River och i bushen.

På vår heldagsutflykt från NYATI Safari Lodge till Drakensbergen följer du den berömda Panoramarutten med en mängd spektakulära utsiktspunkter och upplevelser längs vägen. Här kan du läsa om fem små scener från Drakensbergen.

Om du vill komma ännu närmare naturen kan du börja semestern med ett par dagars safari till fots där du övernattar i tältläger på två olika platser innan det är dags för lyxvistelsen på NYATI Safari Lodge. Läs mer om NYATI Safari till fots här.

Passa på att kombinera safariresan med några dagar i eller utanför Kapstaden, där du också har Vinlandet inom bekvämt avstånd. Läs mer om journalistens upplevelser från Kapstaden, Taffelberget och Kaphalvön här.

/NYATI Safari Resor

Senaste blogginlägg

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss