Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

Vinn en veckas lyxvistelse för två på NYATI Safari Lodge!

2017 competition - win a stay at NYATI Safari Lodge

November 24, 2017

Nu har du chansen att komma iväg på ditt livs safariäventyr med NYATI Safari och bo på första parkett mitt bland Afrikas vilda djur! Vi har blivit en del av Sydafrikas berömda Kruger National Park, och det firar vi genom att lotta ut en veckas lyxvistelse för två i egen River Bungalow med privat terrass mot Olifants River och Krugerparken. Alla måltider under vistelsen är inkluderade och håller en hög kulinarisk nivå. Dessutom ingår exklusiva Big 5-safariupplevelser i vår privata del av nationalparken. 

Tävlingen anordnas på vår Facebooksida. För att delta räcker det med att gilla vårt inlägg och dela din bästa "Big 5"-safaribild. Vi drar vinnaren bland de 10 bilder som får flest gillamarkeringar. Extra glada blir vi om du gillar vår sida också:-) Klicka här för att gå till tävlingen.

Tävlingen slutar 2018-01-04 och vinnaren offentliggörs 2018-01-05, så du hinner fortfarande delta. Läs tävlingsvillkoren här.

Om någon undrar vad som menas med Big 5 så är det samlingsnamnet på lejon, leopard, elefant, buffel och noshörning – som nu strövar fritt på vår egen mark!

/NYATI Safari Resor

Senaste blogginlägg

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss