Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

Ny lyxsafari med all inclusive

October 15, 2018

Med anledning av NYATI Safaris 20-årsjubileum lanserar vi ett helt nytt koncept på NYATI Safari Lodge. Från sommaren 2019 är vistelsen all inclusive, dvs. både safariturer, alla måltider och all lokal dryck ingår i priset. Varje dag serveras frukost, lunch och en trerättersmiddag – och alla lokala vin-, sprit- och ölsorter, vatten och alkoholfritt vin kan avnjutas utan kostnad. Dessutom ordnar vi vinprovning en gång i veckan, och på vår frukost i bushen serveras sydafrikanskt mousserande vin.

Samtidigt utökar vi också vårt safariprogram till att omfatta två dagliga safariturer i öppna bilar (game drives) i vårt privata Big 5-viltreservat. Du kan alltså välja att följa med på våra safariturer på morgonen och eftermiddagen varje dag. En av safariturerna har fokus på fågellivet, en annan går längs Olifantsfloden där det finns goda möjligheter att få syn på flodhästar, krokodiler och med lite tur även noshörningar. Sist men inte minst har vi vår stora Big 5-safari där vi beger oss till utkanten av NYATIs område.

Som komplement till vår safaritur har vi också bushvandringar två gånger om dagen, där våra rangers berättar om stort och smått i naturen. Vi fortsätter att erbjuda bushfrukost, bushmiddag och nattsafari en gång i veckan, och även framöver blir det sundowners ett par eftermiddagar i veckan. Eftersom vi bara rör oss på vår egen mark får vi köra precis var och när vi vill. Det ger optimala förutsättningar att uppleva Krugerparkens vilda djur på nära håll. Våra 10 000 hektar ligger i öppen förbindelse till Kruger National Park, så djuren kan röra sig fritt i vårt område.

Vi utökar också utbudet av tillvalsaktiviteter så att det ska finnas något för alla. Här kan du bland annat välja mellan utflykt till Drakensbergen, golf, fisketur, luftballong, fyrhjulingssafari eller ett besök hos den tama flodhästen Jessica. Nya tillvalsaktiviteter tillkommer allt eftersom, så titta in på vår hemsida med jämna mellanrum.

När du vill koppla av mellan de många safariupplevelserna kan du njuta av vårt trivsamma poolområde, unna dig en behandling på vårt lilla Bush Spa eller bara ta det lugnt på din privata terrass och titta på djurlivet vid floden.

Varför välja NYATIs lyxsafari?

  • På NYATI Safari Lodge och NYATI Cheetah Camp får du ALL INCLUSIVE, det vill säga alla måltider och all dryck ingår. Priset inkluderar även ett komplett safariprogram med två safariturer eller bushvandringar per dag under hela vistelsen.
  • Du bor på samma ställe under hela safariresan och slipper alltså packa väskan flera gånger.
  • NYATIs kunder flyger alltid ända fram till den lokala flygplatsen vid Kurgerparken och slipper på så sätt en lång bussresa på cirka sex timmar.
  • Vi har ett stort utbud av tillvalsaktiviteter för alla smaker om du vill uppleva mer än safariturer i bil och till fots.

/NYATI Safari

Senaste blogginlägg

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss