Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

NYATI Safari firar 20-årsjubileum

September 25, 2018

Den 1 oktober 2018 är det 20 år sedan vi slog upp dörrarna till NYATI Safari Lodge och började sälja resor till Sydafrika. Därför höll vi en jubileumsmottagning för kunder och samarbetspartner på Asminderød Kro i Danmark nu i september. Vi vill tacka alla som tog sig tid att komma och hälsa på och gratulera oss till de 20 åren. Vi är verkligen glada över att så många ville fira jubileet tillsammans med oss.  

Inför 20-årsjublieet har vi spelat in en särskild jubileumsvideo. Vi premiärvisade den på mottagningen och den fick ett väldigt bra mottagande. Om du inte var med på mottagningen eller gärna vill se filmen igen kan du hitta den här. Vi vill passa på att tacka alla er som har bidragit genom att skicka oss material, både foton och filmklipp. Det är alltid härligt att återuppleva gamla minnen :-)

Mycket har hänt sedan vi skickade de första gästerna till Sydafrika 1998. Lodgen har vuxit och fler faciliteter har tillkommit, men läget vid Olifants River och utsikten mot floden är fortfarande desamma. I dag består NYATI Safari Lodge av tio River Bungalows, sex Olifant Villa-sviter med egen pool och den privata anläggningen Cheetah Camp, som passar särskilt bra för familjer. 

Vi försöker hela tiden utvecklas och hitta nya resmål och resekombinationer. På mottagningen presenterade vi några av våra nya satsningar. Vi har bland annat tagit fram en ny resa där man kan kombinera vår lyxsafari med ett besök i de tre kungarikena Lesotho, Swaziland och Zululand, och inom kort presenterar vi en kombinerad safari- och vinresa. Snart lanserar vi också ett nytt koncept på NYATI Safari Lodge med ännu fler safariturer i öppna bilar och med nya tillvalsaktiviteter för de många gäster som har besökt oss flera gånger. Från nästa sommar är vistelsen all inclusive, så både safariturer, mat och all lokal dryck ingår. Nyligen har vi dessutom öppnat NYATI-kontor i både Sverige och Norge. 

Vi ser fram emot att fortsätta äventyret i många år till och hälsa både nya och gamla gäster välkomna till NYATI Safari Lodge.

/NYATI Safari

Senaste blogginlägg

NYATI Safari Video

NYATI Safari Video

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss