Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

NYATI Safari gruppresa

Pris från35995/pers. v/ 8 pers.
 • Åk på privat lyxsafari i världsklass i Sydafrikas berömda Kruger National Park och flyg ända fram till den lokala flygplatsen
 • Bo i en exklusiv privat camp precis intill Olifants River och Greater Kruger National Park
 • Njut av en kulinarisk safari med privat kock där alla måltider och lokala drycker ingår, även på utflykterna
 • Delta i vårt stora inkluderade safariprogram med safari i öppna bilar med privat chaufför/ranger.

 

Resan inkluderar

 • Flyg från Köpenhamn/Stockholm* till flygplatsen vid Kruger National Park t/r (avresa fredagar året runt). Observera att priset kan variera under året eftersom vi bara använder reguljärflyg
 • Transfer från flygplatsen till NYATI Safari Lodge t/r
 • 7 nätter på t.ex. NYATI Cheetah Camp 5* med plats för upp till 14 personer och garanterad exklusivitet. Om ni är fler än 14 personer kan ni också boka hela eller delar av NYATI Safari Lodge 4+*
 • Alla måltider tillagas av privat kock
 • All inclusive, dvs. alla måltider och dryck ingår:
  • Frukost, lunch och trerätters middag
  • Utsökta lokala drycker, som vin, sprit, öl, vatten samt alkoholfri öl och vin
  • Färsk frukt på förfrågan hela dagen
  • Mousserande vin och frukost i bushen
 • Galamiddag med show, musik och dans varje fredag
 • Inkluderat safariprogram:
  • "Big 5"-safaridag i öppna safaribilar i vårt privata område på 10 000 hektar i Greater Kruger National Park
  • "Big 5" solnedgångssafari med bushmiddag under stjärnorna på Lion King följt av nattsafari
  • Bushvandring med vällagad bushfrukost och mousserande vin på vacker utsiktspunkt
  • Solnedgångssafari i öppna safaribilar, inklusive dryck och snacks på utsiktspunkten
  • Bushvandring med professionella rangers i den storslagna naturen
  • Två dagliga game drives (safaritur i öppen bil), morgon och eftermiddag
 • Tillgång till lodgens driving range
 • Tillgång till lodgens gym
 • Extra upplevelser ingår i alla resor från september 2023 fram till 30 augusti 2024:
  • Heldagstur till Kruger National Park

Observera att det bara går att delta i bushvandringar och solnedgångssafari om det övriga aktivitetsprogrammet tillåter. Veckodagarna för våra utflykter/aktiviteter kan variera.

Vill du uppleva ännu mer av Afrika kan du kombinera ditt safariäventyr med till exempel Kapstaden, Victoria Falls, Zanzibar, öparadiset Mauritius och många andra resmål. Din resa kan alltid skräddarsys. Här har vi visat ett förslag, men du kan fritt välja att korta ner, förlänga eller sätta ihop din resa på ett annat sätt.

*Var uppmärksam på att en extra flygavgift kan tillkomma på avresor från Stockholm. Alla våra frånpriser är vägledande, och vi reserverar oss för prisändringar, felskrivningar, prishöjningar och fullbokade flyg.

Garanterad exklusivitet

Är ni en grupp som vill ha en privat safariupplevelse i lyxklass så är NYATI Safari Lodge ett givet val. Här får ni exklusivitet oavsett gruppens storlek på upp till 102 personer. Är ni t.ex. 8–14 personer kan ni få er helt privata safaricamp – NYATI Cheetah Camp – på 500 m2 med privat kock, chaufför och ert privata safariprogram i egen safaribil inkluderat i priset. Ni bestämmer själva hur länge ni vill vara ute på safari och er chaufför/ranger gör allt för att uppfylla era önskemål och behov.

Är ni fler än 14 personer kan vi dela upp er mellan byggnaderna i hela eller i delar av NYATI Safari Lodge, så att er grupp får exklusivitet oavsett hur många ni är (upp till 78 personer).

 • Grupper 8<14 personer: NYATI Cheetah Camp
 • Grupper 15<24 personer: NYATI Main Lodge med 9 River Bungalows och 1 Familjebungalow
 • Grupper 25<66 personer: NYATI Main Lodge & Olifant Camp med 6 privata Olifant Villa-sviter
 • Grupper 67<78 personer: NYATI Main Lodge, Olifant Camp & Cheetah Camp

NYATI Cheetah Camp, Olifant Camp och Main Lodge, som utgör NYATI Safari Lodge, ligger bara ett par minuters promenad från varandra, men med tillräckligt avstånd för att skapa avskildhet för grupper som önskar det. Kontakta oss för att höra mera om möjligheterna.

NYATI Cheetah Camp priser 2023

NYATI Cheetah Camp per person, min. 8 personer i 10 dagar / 7 nätter
Pris från kr 32 995
NYATI Cheetah Camp per barn (2–11 år)
Pris från kr 16 995
NYATI Cheetah Camp per barn under 2 år
Pris från kr 1 500
NYATI Cheetah Camp, extra vecka per person (min. 8 personer)
Pris från kr 14 500
Boende i NYATI Cheetah Camp UTAN FLYGRESA per person, min. 8 personer 7 nätter
kr 25 500
Bokningsförfrågan
NYATI Safari gruppresa
Dagsprogram
NYATI Safari gruppresa
Tillvalsaktiviteter

NYATI Cheetah Camp video

NYATI Cheetah Camp video

NYATI Safari video

NYATI Safari video
Klimattabell
Karta

Dagsprogram

Fredag, varje vecka året runt: Avresedag

Det här är dagen då ni fulla av förväntan sätter kurs mot Sydafrika där ni ska bo på er egen exklusiva camp vid Olifants River, mitt i NYATIs privata del av Great Kruger National Park. Vi har avresor varje fredag året runt och ni reser ut från Köpenhamn eller Stockholm på eftermiddagen. Ett stopp görs på vägen till Johannesburg.

Flygresan tar cirka 14 timmar. Det är ingen tidsskillnad mellan Skandinavien och Sydafrika, så efter att en kvällsmåltid serverats på flyget kan ni sova tills ni anländer till Johannesburg på morgonen. Frukost serveras före ankomsten till Johannesburg.

Lördag: Ankomst till NYATI Cheetah Camp

Vid ankomsten till Johannesburg får ni ert bagage och checkar själva in på inrikesterminalen. Därifrån fortsätter resan med inrikesflyg till den lokala flygplatsen vid Kruger National Park. Vi flyger våra gäster den sista biten (ca 1 timmes flygtur) till den lokala flygplatsen vid Krugerparken, vilket sparar 5-6 timmars bilåkning. När ni landar tas ni emot av en medarbetare från NYATI Cheetah Camp som följer med på transferresan dit. På NYATI Cheetah Camp väntar ett mottagande på äkta afrikanskt vis med sång och dryck, följt av en härlig lunch och ett kortare informationsmöte. Sedan är det dags att finna sig till rätta i de fina omgivningarna. Koppla till exempel av med en drink på er privata poolterrass med utsikt mot Olifants River och den amerikanska bushen före välkomstmiddagen om kvällen.

Bushvandring, sundowner, bushmiddag & nattsafari

Tidigt på morgonen är det safarivandring på NYATIs egen mark tillsammans med en av våra professionella rangers. Rangern berättar om det lokala växt- och djurlivet, och om morgonen när djuren är som mest aktiva kan ni ha turen att se till exempel noshörningar, giraffer, flera antiloparter, zebror, vårtsvin och en mängd olika fåglar. Ni får lära er att spåra djuren genom att avläsa tecknen på att de tagit sig fram, som fotspår, spillning, knäckta grenar med mera. Om ni hellre vill bli körda runt kan ni välja att åka på morgonsafari i någon av våra öppna safaribilar. 

Efter vandringen serveras en härlig frukostbuffé på er privata terrass, och sedan kan ni koppla av en stund. Efter en god lunch på terrassen har ni möjlighet att åka på solnedgångssafari. Här kan ni ha turen att få se ”The Big 5”. Uttrycket är en traditionell jaktterm för de fem stora och klassiska vilda djuren – elefant, buffel, lejon, leopard och noshörning. Er privata ranger guidar er, och om ni har tur kan ni få se alla ”The Big 5” på en och samma dag. Safarin avslutas på vår underbara utsiktsplats, Lion King. Där kan ni njuta av kalla drycker med tilltugg och den exotiska sydafrikanska solnedgången över bushen. Under tiden dukar er privata kock upp en äkta sydafrikansk ”braii” – en härlig bushmiddag under stjärnorna. Kocken trollar lite extra med de utsökta lokala råvarorna och lagar den traditionella gryträtten ”potjie” enligt det autentiska NYATI-receptet. Här får ni chansen att uppleva den äkta smaken av Sydafrika. Obs: Bushmiddag anordnas endast när väderförhållandena tillåter. I annat fall ersätts den av middag i boman eller på Cheetah Campens restaurang.

Sedan är det dags för en spännande nattsafari genom bushen i våra öppna safaribilar. Bilarna är utrustade med stora strålkastare för att ni bättre ska kunna se de vilda djuren. Det är en väldigt stämningsfull upplevelse att säga ”godnatt” till bushen i skymningen, och det är extra spännande att jaga djur i mörkret, när också rovdjuren går på jakt.

Morgonsafari, eftermiddagssafari och sundowner

Om ni inte har fått se alla Big 5 ännu har ni fortfarande chansen på dagens safariturer, där ni bland annat kan uppleva bufflar, elefanter och giraffer. Dagen börjar med en tidig morgonsafari med fokus på det djur- och växtliv ni ser överallt på NYATIs område och i resten av Krugerparken. Er ranger berättar om olika träd, buskar, gräs och andra växter – och inte minst om de fåglar och djur ni stöter på under safarin. Ni kommer också att få veta mer om årstidernas växlingar i viltreservatet – både om väderförhållandena och om hur regn och torka påverkar djurlivet. 

Efteråt kan ni koppla av en stund innan lunchen serveras på er privata utsiktsterrass. På eftermiddagen blir det safari igen, förhoppningsvis med många vilda djur. Er ranger kommer att berätta om några av de mindre djuren ni också hittar i Krugerparken, t.ex. ormar, skorpioner, insekter och termiter samt vilken betydelse de har för däggdjuren. Safarituren slutar på vår vackra sundownerplats i närheten av NYATI Bush Camp, där ni får en liten förfriskning medan ni njuter av den stämningsfulla solnedgången över bushen. När ni kommer hem till campen, mätta på upplevelser efter en fascinerande safaridag, serveras en läcker middag på er privata terrass.

Bushvandring med frukost och safari vid floden

Inled dagen med en safarivandring i soluppgången, där er ranger berättar om stort och smått i naturen. Vandringen avslutas på en av de fina utsiktspunkterna på NYATIs eget område, där er privata kock serverar en vällagad frukost och mousserande vin under akaciaträden mitt ute i bushen med härlig utsikt över det vilda djurlivet Det finns möjlighet att bli körd hit ut om ni inte kan eller vill delta i morgonens bushvandring men ändå inte vill gå miste om den storslagna frukosten i det fria. Efter frukosten ute i bushen tar våra rangers er med på en liten safaritur på väg tillbaka till lodgen, om ni inte ska vidare på någon av våra tillvalsaktiviteter. 

Efter morgonens upplevelser och gårdagens ”Big 5”-safari kanske ni vill koppla av lite i hängmattan på er privata terrass eller vid poolen tills det är dags för en härlig lunch på utsiktsterrassen. På eftermiddagen kan ni följa med på en stämningsfull solnedgångssafari längs Olifantfloden. Här kommer våra rangers att ha fokus på de tre stora djur som man ofta ser längs floden: flodhästar, nilkrokodiler och om ni har tur även den svarta noshörningen, som kan vara svår att hitta. Ni åker i er egen öppna safarijeep så att ni kan njuta av utsikten mot floden längs vägen, innan mörkret sänker sig över det storslagna landskapet och djuren går till vila. På kvällen serveras ännu en läcker måltid på er privata övertäckta terrass.

Tillvalsaktiviteter: Flodsafari och quad bike safari

Kruger National Park

Åk med på safari i den offentliga delen av Kruger National Park. Den nu över 100 år gamla Krugerparken har en fantastisk mångfald av djur och natur. Den är en av värdens bästa safariparker och ett av de bästa ställena att se vilda djur i naturlig miljö. Den offentliga delen av Krugerparken är ungefär lika stor som Värmland – 350 km lång och cirka 65 km bred. Vägarna i nationalparken är bra och många djur har med tiden blivit ganska vana vid bilar så att du kan komma nära dem. Här finns inte mindre än 147 olika däggdjursarter, 507 fågelarter, 34 olika groddjur, 116 kräldjur, 1 980 olika växter och trädslag och riktigt bra chanser att få se ”The Big 5” – lejon, leopard, elefant, noshörning och buffel.

Vi kör ut tidigt om morgonen och du äter frukost i det fria, medan solen stiger över horisonten och lyser upp det spektakulära landskapet. Under resan intas lunch i en av parkens inhägnade rest camps. Du är tillbaka på lodgen mot slutet av eftermiddagen.

På kvällen väntar en traditionell afrikansk braai under öppen himmel på den öppna grillplatsen, boman. Efteråt tar en av våra rangers dig med till lodgens driving range, där du kan titta på stjärnhimlen. Det är en fantastisk upplevelse att se alla stjärnorna på den svarta natthimlen över bushen.

Fågelsafari, eftermiddagssafari och sundowner

Den här morgonen kan ni följa med på morgonsafari i er privata safaribil för en tur där det är Krugerparkens fågelliv som står i fokus. Turen går förbi Hippo-sjön och vidare längs floden, där det finns bäst chans att få syn på några av de många färgsprakande fåglarna. Men det finns naturligtvis även goda chanser att se fler vilda djur. Kanske är det just den här morgonen ni får syn på en noshörning eller en leopard? 

Efteråt kan ni njuta av en härlig frukost på er privata terrass med utsikt över Olifants River och koppla av vid poolen innan det är dags för solnedgångssafari mot slutet av dagen. Här kan ni återigen ha turen att få uppleva ”The Big 5” samt antiloper, zebror, vårtsvin, giraffer och gnuer i skymningen. På hemvägen stannar ni till vid en av de vackra utsiktsplatserna på NYATIs ägor. Där kan ni njuta av ett glas vin eller en läsk medan ni ser solen gå ner bakom Drakensbergen. På kvällen dukas det upp på er privata terrass, där er egen kock serverar en läcker meny.

Tillvalsaktiviteter: Golf, quad bike safari och townshiptur

Morgonsafari, sundowner och avskedsmiddag

Det finn ytterligare en chans att se Big när vi gir oss ut på morgonsafari på NYAT:s landområden. Efter safarin och frukosten finns dett tid att kopla av innan lunch.

På fredagen erbjuder vi också en sista solnedgångssafari, där vi stannar till vid vår vackra utsiktspunkt Elephant Hill. Här kan du njuta av en förfriskning medan solen går ner över Olifants River och Hippo Lake. Det är en magisk upp- levelse att ta avsked av den sydafrikanska bushen. Hemma på lodgen avslutas den härliga dagen med dans och musik med ett fantastiskt uppträdande av vår lokala dansgrupp. Efter det serveras avskedsmiddagen vid vackert dukade bord på den täckta terrassen med utsikt mot Olifants River.

Lördag: Avresa eller ledig dag/tillval

Om ni har valt en 17-dagars safarivistelse kan lördagen disponeras fritt. Ni kan koppla av och bara njuta av livet i på campen. Om ni har valt en 10-dagarsresa eller en kombinationsresa där ni ska vidare till exempelvis Mauritius, Zanzibar, Victoria Falls eller Kapprovinsen, är lördag avresedag. Er ranger står till förfogande på campen fram till avresan om ni har några frågor om det ni sett under veckan.

Efter frukost körs ni till den lokala flygplatsen där ni reser vidare med inrikesflyg till Johannesburg. Beroende på flygförbindelserna till Europa och er nästa destination får ni räkna med lite väntetid i Johannesburg, men det är en trevlig flygplats med ett bra restaurang- och shoppingutbud. Ni kan också välja att använda väntetiden till ett besök i Johannesburg, där ni till exempel kan uppleva den afrikanska kåkstaden Soweto, som spelade en viktig roll för avskaffandet av apartheid. Observera dock att det beror på era flygtider om ni kan delta i den utflykten. Den bokas genom vårt säljkontor i Sverige.

Söndag: Ankomst till Köpenhamn eller Stockholm

Ni flyger hela natten och kan alltså sova under resan. Middag och frukost serveras ombord på flyget och ni mellanlandar bara en gång innan ni landar i Danmark eller Sverige mitt på dagen.

Observera att veckodagarna för de enskilda aktiviteterna kan variera beroende på väderförhållandena.

Det är t.ex. svårt att uppleva den vackra afrikanska stjärnhimlen i grumligt väder. Då flyttas aktiviteten till en kväll det passar bättre.

Tillvalsaktiviteter

Flodsafari med bushvandring & game drive

Följ med på en upplevelserik tur till fots, på vattnet och i öppna safaribilar genom Greater Kruger National Park. Turen startar tidigt på morgonen med en safarivandring genom bushen, med en av NYATIs rangers som berättar om den spännande naturen längs vägen. Vandringen avslutas med en härlig frukost tillagad av NYATIs kockar på en av NYATIs härliga utsiktsplatser mitt i naturen. Därefter går turen vidare med bil till den uppdämda delen av Olifants River, dit vi kommer mitt på dagen. Här börjar en vidunderlig flodtur i lugnt tempo på en liten flodpråm genom Krugerparken. Längs stranden kommer du att uppleva några av de många djurarter som trivs vid floden. Djuren dras till vattnet, så här finner vi både små och stora djur som släcker törsten, och du kan få se dåsiga flodhästar eller krokodiler som ligger och lurar. Vi äter en underbar lunch ombord på båten och du kan sitta och njuta av ljuden från bushen och den fina utsikten över det vilda djurlivet.

Efter båtturen så väntar ännu ett safariäventyr. Du blir hämtad i en av NYATIs öppna safaribilar för en stämningsfull solnedgångssafari genom Greater Kruger National Park med möjlighet att se ”Big 5”. Safariupplevelsen avslutas på en av NYATIs vackra sundownerplatser där du kan njuta av solnedgången över den sydafrikanska bushen med lite kalla drycker och snacks innan turen går tillbaka till lodgen.

Observera att turen är väderberoende. Lunch ingår. Avgång tidig morgon från lodgen, och åter efter solnedgång. Minst 4 deltagare.

Pris per person ZAR 1 350

Priset är vägledande och kan komma att ändras med kort varsel

Luftballong

Att sväva ljudlöst över landskapet är en magisk upplevelse. Vår luftballong lyfter vid soluppgången och tar dig med över vackra Blyde River med fantastisk utsikt mot Drakensbergen och den sydafrikanska bushen. Efter turen blir du serverad mousserande vin och snacks.  Väl tillbaka på lodgen så väntar en stor frukost.

Turer arrangeras på morgonen när den lokala ballongskepparen bedömer att det är "ballongväder".  Ofta vet man inte förrän kvällen innan om turen ska bli av, eftersom aktiviteten är mycket väderberoende. Minst 4 deltagare.

Pris per person ZAR 4 800

Priset är vägledande och kan komma att ändras med kort varsel

Quad bike-safari

En fantastisk och annorlunda form av safari, där naturen och de vilda djuren sätter agendan. Upplev den sydafrikanska bushen långt från motorvägen på en quadbike - en fyrhjulig motorcykel som är speciellt lämplig för "offroad".

En rolig aktivitet för hela familjen och för alla som vill ta chansen att komma nära den vilda naturen och få upp pulsen lite.

Du blir körd 15 min ut i bushen varifrån turen startar under ledning av en lokal guide. Turerna avgår på morgonen efter frukost och på eftermiddagen och håller på ca 1,5 timme (2 timmar inkl transfer till och från lodgen)

Minst 4 deltagare. Ingen erfarenhet krävs.

Pris per person ZAR 1 000

Priset är vägledande och kan komma att ändras med kort varsel

Insjöfiske

En aktiv fisketur är både spännande och avstressande på samma gång, kanske mer spännande än jakt...För på en fisketur har du ännu mindre möjligheter att påverka resultatet, och du är i händerna på vind och vatten - och så naturligtvis på fiskarna som till syvende och sist bestämmer om de vill hamna på kroken eller inte. Följ med på NYATIs fisketur med professionell fiskeinstruktör och prova lyckan med att fånga t.ex.  

 • common catfish (mal) på upp till 50 kg
 • silver catfish (silvermal) på upp till 30 kg
 • tilapia på upp till 2 kg
 • yellowfish på upp till 3 kg
 • common carp (karp) på upp till 14 kg 

Turen startar tidigt på morgonen med en kopp kaffe/te på NYATI Safari Lodge innan avresa. Framme vid båten serveras du en lätt frukost med kaffe/te innan du beger dig ut på Olifants River. De följande 3½ timmarna kan du njuta av båtresan i lugn och ro och i den fantastiska naturen omgiven av bushens vilda djurliv,  medan du prövar lyckan med att försöka få en eller flera fiskar på kroken. Vilken sorts fisk du får och storleken på den varierar med säsong och kan även variera på de olika turerna. Det är goda chanser för att få napp, och instruktörerna känner floden väl och vet i vilka områden fisken nappar bäst vid olika årstider.

Ca kl 10.30 avrundas fisketuren med en god brunch på land innan vi återvänder till lodgen.

Fiskeutrustning (professionellt spö och rullar) och licens är inkluderat i priset. Minst 2 deltagare.

Pris per person ZAR 1 500

Priset är vägledande och kan komma att ändras med kort varsel

Townshipbesök

Sydafrika är ett land med stora kontraster. Å ena sidan är det ett modernt land med välfungerande ekonomi och infrastruktur – och å andra sidan är det ett genuint och ursprungligt afrikanskt land. Ett bra sätt att få inblick i den lokala kulturen och traditionerna är att besöka en lokal by, ett så kallat township. Du får se byns skola för de minsta barnen, du får komma hem till en lokal familj och du får besöka byns medicinman. Utflykten rundas av på ett lokalt kafé där du får en lätt lunch med spännande lokala specialiteter. Väl tillbaka på NYATI Safari Lodge väntar en större lunch. Minst 4 deltagare.

Pris per person ZAR 1 200

Priset är vägledande och kan komma att ändras med kort varsel

Heldagsutflykt till Krugerparken

Åk på safari i den offentliga delen av Kruger National Park. Den nu över 100 år gamla Krugerparken har en fantastisk mångfald av djur och natur. Den är en av värdens bästa safariparker och ett av de bästa ställena att se vilda djur i naturlig miljö. Den offentliga delen av Krugerparken är ungefär lika stor som Värmland – 350 km lång och cirka 65 km bred. Vägarna i nationalparken är bra och många djur har med tiden blivit ganska vana vid bilar så att du kan komma nära dem. Här finns inte mindre än 147 olika däggdjursarter, 507 fågelarter, 34 olika groddjur, 116 kräldjur, 1 980 olika växter och trädslag och riktigt bra chanser att få se "The Big 5" – lejon, leopard, elefant, noshörning och buffel.

Vi kör ut tidigt om morgonen och du äter frukost i det fria, medan solen stiger över horisonten och lyser upp det spektakulära landskapet. Under resan lagas en läcker lunch på äkta Karen Blixen-manér med vit duk och dignande bord i en av parkens inhägnade rest camps. Minst 4 deltagare.

Pris per person ZAR 3 200

Priset är vägledande och kan komma att ändras med kort varsel

Heldagsutflykt till Drakensbergen

Turen till Drakensbergen följer den berömda panoramarutten längs den 60 km långa Blyde River Canyon – även känd som Sydafrikas Grand Canyon. Drakensbergen är drygt 2 000 meter höga och ligger i grannprovinsen Mpumalanga.

Längs vägen stannar vi vid flera utsiktspunkter så att du får utmärkta möjligheter att njuta av magin. Vägen går längs eukalyptus- och tallbevuxna bergssluttningar, där flera brusande vattenfall har sitt ursprung. Du besöker tre av de största sevärdheterna i Sydafrika: Bourke's Luck Potholes med de dramatiska klippformationerna som får dig att kippa efter andan och lyfta kameran. The Three Rondavels, tre runda bergstoppar som ser ut som en jätteversion av de traditionella runda, halmtäckta afrikanska hyddorna. Och så naturligtvis höjdpunkten Blyde River Canyon, där ni stannar till vid den vackraste utsiktspunkten med enastående möjligheter att fånga det hela på bild.

Du besöker också den mysiga staden Graskop, där lunchen serveras på berömda Harries Pancakes. Det blir tid för lite shopping i den mysiga staden.

Lunchen är inkluderad i utflykten. Avresa från lodgen tidigt på morgonen. Minst fyra deltagare. 

Pris per person ZAR 2 200

Priset är vägledande och kan komma att ändras med kort varsel

Observera att antalet platser på tillvalsaktiviteterna är begränsat.

Klimattabell NYATI, Kruger National Park

Dagstemperatur
Nattemperatur
Soltimmar per dag
Nederbörd per månad
Januari
Dagstemperatur: 32
32
Nattemperatur: 21
21
Soltimmar per dag: 8
8
Nederbörd per månad: 93
93
Februari
Dagstemperatur: 32
32
Nattemperatur: 20
20
Soltimmar per dag: 8
8
Nederbörd per månad: 93
93
Mars
Dagstemperatur: 31
31
Nattemperatur: 19
19
Soltimmar per dag: 8
8
Nederbörd per månad: 68
68
April
Dagstemperatur: 29
29
Nattemperatur: 16
16
Soltimmar per dag: 8
8
Nederbörd per månad: 37
37
Maj
Dagstemperatur: 28
28
Nattemperatur: 11
11
Soltimmar per dag: 9
9
Nederbörd per månad: 14
14
Juni
Dagstemperatur: 26
26
Nattemperatur: 6
6
Soltimmar per dag: 9
9
Nederbörd per månad: 11
11
Juli
Dagstemperatur: 26
26
Nattemperatur: 7
7
Soltimmar per dag: 9
9
Nederbörd per månad: 12
12
Augusti
Dagstemperatur: 27
27
Nattemperatur: 9
9
Soltimmar per dag: 9
9
Nederbörd per månad: 9
9
September
Dagstemperatur: 29
29
Nattemperatur: 13
13
Soltimmar per dag: 9
9
Nederbörd per månad: 26
26
Oktober
Dagstemperatur: 30
30
Nattemperatur: 16
16
Soltimmar per dag: 8
8
Nederbörd per månad: 43
43
November
Dagstemperatur: 30
30
Nattemperatur: 18
18
Soltimmar per dag: 8
8
Nederbörd per månad: 66
66
December
Dagstemperatur: 32
32
Nattemperatur: 20
20
Soltimmar per dag: 8
8
Nederbörd per månad: 94
94

Karta

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss