Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök
NYATI Safari Blogg

NYATI Safari nu också till fots

July 21, 2017

Kombinera ditt safariäventyr på NYATI Safari Lodge med en unik safariupplevelse till fots genom NYATIs eget Big 5-reservat vid Kruger National Park. Det är en safarivandring med fantastiska natur- och djurupplevelser, där du övernattar i två olika mobila tältläger längs vägen. 

På dagen vandrar du i lugnt tempo i det 10 000 hektar stora viltreservatet, och när mörkret sänker sig väntar spännande solnedgångssafarier och middag vid lägerelden. 

Det är högst 8 gäster med på safarivandringen åt gången, så du kommer att vara en del av en liten exklusiv grupp. Det är alltid en professionell vandringsguide och en spårare med på alla vandringar, så du är i goda händer under hela turen. Alla måltider ingår. Personalen packar ihop tältlägret och sätter upp det på en ny plats under dagen, medan du utforskar det variationsrika landskapet.  

Du kan läsa mer om äventyret NYATI till fots här.

Du kan också kombinera din safarivandring och lyxvistelsen på NYATI Safari Lodge med några dagar i en av världens vackraste städer, Kapstaden. Här kan du besöka Taffelberget, V&A Waterfront, Mandelas fängelseö och mycket mera. Du kan läsa mer om kombinationsresan här.

/NYATI Safari Resor

Senaste blogginlägg

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss