08 519 70 407
Sök

NYATI Bilpark

På NYATI Safari Lodge uppgraderar vi vår bilpark löpande, idag består den av 12 helt nya bilar och bussar. Våra chaufförer är noga utvalda och har genomgått en omfattande utbildning, varför vi kan säkerställa  både komfort och säkerhet.

Vårt eget "Big 5" viltreservat är på ca 10.000 ha och ligger i direkt förbindelse till Sydafrikas mest berömda park, Kruger National Park. I Krugerparken får man bara köra på vägarna, men på vår egen mark får vi köra som vi vill. Detta ger de bästa förutsättningarna för att komma helt nära Krugerparkens vilda djur. Vi kör alltid safari i öppna bilar så du har den bästa utsikten på djurlivet och kan höra och se vad som händer i bushen.

Typ av bilar

  • 1 st NYATI buss, Toyota fyrhjulsdriven med plats för 30 personer. Denna används till transfer och på utflykt till Drakensbergen m.m allt beroende på årstid.
  • 1 st NYATI  buss, Toyota med plats för 16 personer. Används bla.till mindre grupper.
  • 1 st NYATI bil, Toyota dobbelt cap. Används bla. till golfgrupper.
  • 3 st NYATI bilar, Toyota Land Cruiser 8 - cylinder för 10 personer. Specialbyggda och godkännda för att köra i Kruger National Park. Hög kvalitet och med dubbel airconditionering.
  • 6 st NYATI bilar, öppna Toyota Land Cruiser. Används på NYATIs egna 10.000 ha. De används vid "Big  5" safari och vid solnedgångssafarier, så att vi kan se alla djuren som tex. elefant, lejon, leopard, noshörning,flodhäst, buffel, giraff och många många flera.
Boka din resa

Galleri

Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 8 519 70 407 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig email
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.