Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

The Peech Boutique Hotel

Det trivsamma hotellet The Peech ligger i förstaden Melrose strax utanför Johannesburg. The Peech byggdes på 1950-talet som privatbostad men är idag ett privatägt boutiquehotell med endast 22 rum och sviter, allihop rymliga och smakfullt inredda. Från hotellet tar det bara fem minuter med bil till shoppingområdena vid Melrose Arch och Rosebank och 10 minuter med bil till Sandton, där det också finns ett stort utbud av restauranger och barer.

The Peech ligger i ett lugnt område med enstaka restauranger i närheten och en stor park mitt emot där man tryggt kan promenera omkring. The Peech har restaurang med bord både inne och ute, bar, vinkällare och en stämningsfull trädgård med solsängar och pool.

Hotellet är certifierat enligt Fair Trade Tourism, som är en etablerad rättvisemärkning i Afrika.

Faciliteter

Hotellet har fyra rumskategorier. Det finns två stycken Heritage Rooms (35 m2) som ligger en trappa upp i huvudbyggnaden, den ursprungliga delen av fastigheten. Åtta Classic Rooms (40 m2) har utsikt mot trädgård och pool, allihop med privat balkong eller terrass. Tio Luxury Rooms (45 m2) ligger i trädgården, allihop med privat terrass. Två Peech Suites (60 m2) ligger i den grönskande trädgårdens lugna hörn och ger känslan av att befinna sig i en oas mitt i byn.

Standardfaciliteter på alla rum:

  • Separat bad och dusch med Molton Brown-produkter
  • Gratis wifi
  • Luftkonditionering
  • Platt-tv
  • Säkerhetsskåp
  • Nespressomaskin
  • Classic Rooms och Peech Suites har terrass eller balkong som vetter mot trädgården

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss