08 519 70 407
Sök

NYATI Cheetah Camp

Pris från 23 995 /pers. v/ 8 pers.
 • NYATI Cheetah Camp är en exklusiv privat safari camp på 500 kvm med plats för upp till 12 personer.
 • Campen ligger på första parkett vid floden Olifant River och i den berömda Kruger National Park.
 • Här erbjuds ni privat lyxsafari i världsklass med privat chaufför/guide och kock.
 • Utflyktsprogram och alla måltider är inkluderat, och du bestämmer själv tempot, så alla generationer kan vara med.

Privat safari i lyxklass

Er ni en grupp mellan 8 och 12 personer och er önskan är en egen privat safariupplevelse i lyxklass så är NYATI Cheetah Camp platsen. Här får ni en helt privat safaricamp på 500 kvm med privat kök, chaufför och privat safariprogram. Drömmer ni om "The Big 5" safari eller kanske små spännande turer i eget tempo, så yngsta och älsta generationen kan vara med? På Cheetah campen kan ni själva bestämma tempot på ert safariuppehåll.

Både safariprogram och alla måltider är inkluderat hemmifrån, och köper ni till dryckespaketet så fyller vi upp kylskåpet med diverse softdrinks och öl och barskåpet med goda sydafrikanska viner och sprit. Det är inga problem att gå till huvudlodgen och ni kan nyttja poolen, loungen och baren om ni önskar mera sällskap.

Egen pool, grillplats, panoramautsikt och kock

Cheetah campen är NYATIs mest exklusiva lodge, det är en självständig lodge som ligger på NYATIs mark bara några minuters promenad från huvudlodgen, men med lämpligt avstånd därifrån för att  ha det privat med lugn och ro. Njut i er egna pool och följ djurlivet från er privata möblerade terrass där ni har panoramautsikt över bushen och Olifant River. Här kan ni vara tillsammans och dela dagens upplevelser när ni kommer hem.

Er kock bjuder er på kulinariska upplevelser tillagat av de delikata lokala råvaror både till frukost, lunch och middag, och även när ni är på safariturer blir det uppdukat på bästa Karen Blixen maner med duk, kandelaber och porslin osv. Ni kan verkligen njuta av det sydafrikanska köket. Campen har också en privat boma, afrikansk grillplats, där kocken kommer att tillaga en av middagarna.

Safariupplevelser i eget tempo med egen privat chaufför

På alla NYATI safariresor har vi inkluderat ett stort safariprogram som visar er det bästa av vad Sydafrika har att bjuda på. Har ni speciella önskemål på er semester så kan ni kompletera dem med extra utflykter som kan beställas och betalas på plats. Alla utflykter som ingår i programmet kan ni själva tillsammans med er chaufför bestämma upplägget på. Er chaufför/guide gör allt han kan för att uppfylla era önskemål. "Big 5" safari i öppen jeep? Safarivandring? Solnedgångssafari? Eller kanske ett par extra turer så som en helikoptertur över bushen eller en golfrunda bland de vilda djuren? Vid ankomsten till lodgen så får ni ert helt egna program som är bestämmt i förhand samt era önskemål på tillköpsturer.

NYATI Cheetah Camp är lämplig för alla åldrar

Cheetah campen är lämplig för alla åldrar, tex ett kompisgäng, eller en familjeresa med alla generationer, födelsedagsresa, bröllopsresa eller andra högtider. Är ni flera än 12 personer så kan vi reservera hela eller delar av NYATI Safari Lodge, så ni kan få en privat lyxsafari som grupp. Kontakta oss så kan vi presentera ideer, möjligheter och priser.

Faciliteter

 • 2 villor som tillsammans är på 500 kvm med 12 sängplatser (det ska vara minst 6 fullt betalande gäster för att hyra NYATI Cheetah Camp)

  • Cheetah 1: Villa Suite på 300 kvm med 3 stora sovrum (motsvarar 1½ Olifant Villa Suite 2, läs mera om Olifant Villa Suiter här)
  • Cheetah 2: Villa Suite på 200 kvm med ett stort sovrum och två mindre sovrum (motsvarar Olifant Villa Suite 1,3,4 & 5)

 • Egen pool
 • Stor privat möblerad terrass med panoramautsikt över bushen och Olifant River
 • Privat Boma (utomhus afrikansk grillplats)
 • Stort vardagsrum i båda Cheetah villorna med öppen spis och fullt utrustat kök
 • Kingsize sängar i  5 master bedrooms, med två madrasser och två täcken
 • Två enkelsängar i det sjätte sovrummet 
 • Privat toalett, dubbla handfat, dusch både inne och ute till varje sovrum ( de två mindre sovrummen i Cheetah Camp har endast inomhus dusch och wc, och det ena master bedroom har ingen utomhus dusch)
 • Tjocka handdukar, morgonrockar, hårtork och diverse toalettartiklar i badrummet.
 • Aircondition, takfläkt,  el värme filtar och inbyggt myggnät.
 • Säkerhetsbox, telefon och adapter i europeisk stil
 • Satellit TV
 • Gratis wireless internet
 • Tvättservice mot betalning

 

Vistelsen inkluderar alla måltider tillagade av privat kock och stort safariprogram i egena öppna safaribilar med privat chaufför/guide.

När cheetah campen hyrs av privata grupper är det möjligt att ta med barn i alla åldrar, man ska dock vara uppmärksam på att om det är barn under 6 år med på turen till Kruger National Park så åker man i stängda bilar, och barn under 12 år får inte följa med på bush walks i det fria av säkerhetsskäl.

Priser 2017-2018

NYATI Cheetah Camp, per person (min. 8 personer) 10 dagar / 7 nätter
Pris från kr 23 995
Ytterligare 9: e till 12: e person - per vuxen
Pris från kr 21 995
Ytterligare 9: e till 12: e person - per barn (2-11 år)
Pris från kr 18 995
Ytterligare 9: e till 12: e person - per barn u 2 år
kr 0
NYATI Cheetah Camp, extra vecka per person (min. 8 personer)
Pris från kr 11 995
Tillägg för alla lokala drycker per vecka, per vuxen *
kr 1 250
Tillägg för alla lokala drycker per vecka, per barn *
kr 625

* Observera att dryckesförpackningar måste köpas i förväg

Nyati Safari Lodge
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 8 519 70 407 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig email
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.