+46 42 405 99 94
Sök

NYATI Cheetah Camp

Pris från 23 995 /pers. v/ 8 pers.
 • NYATI Cheetah Camp är en exklusiv privat safaricamp på 500 m2 med plats för upp till 14 personer
 • Campen ligger på första parkett vid floden Olifants River i Sydafrikas berömda Kruger National Park
 • Här erbjuds privat lyxsafari i världsklass med privat chaufför/ranger och kock
 • Utflyktsprogram och alla måltider ingår, och ni bestämmer tempot själva så att alla generationer kan vara med

Privat safari i lyxklass

Om ni är en grupp på 8 till 14 personer som vill ha en privat safariupplevelse i lyxklass så är NYATI Cheetah Camp rätta stället. Här får ni en privat safaricamp på 500 m2 med privat kock, chaufför och eget safariprogram. Drömmer ni om "The big 5"-safari eller kanske små, spännande utflykter i eget tempo, så att den yngsta och äldsta generationen också kan delta? På Cheetah Camp kan ni själva bestämma tempot för er safarivistelse. 

Både safariprogram och måltider ingår under hela resan. Köper ni till dryckespaketet i förväg så fylls kylskåpet på med alkoholfria drycker och öl, medan barskåpet fylls med goda sydafrikanska viner och sprit. Ni kan också ta en liten promenad upp till huvudlodgen där ni har tillgång till bar, lounge och poolområde om ni vill ha mer sällskap.

Egen pool, grillplats, panoramautsikt och kock

Cheetah Camp är NYATIs mest exklusiva lodge. Den är självständigt belägen på NYATIs mark, bara några minuters promenad från huvudlodgen men på tillräckligt avstånd för att ge lugn och avskildhet. Njut av tillvaron vid er egen pool och följ djurlivet från er privata möblerade terrass, med panoramautsikt mot bushen och Olifants River. Här kan ni umgås och prata om dagens upplevelser när ni kommer hem. 

Er kock bjuder på kulinariska upplevelser som lagas av utsökta lokala råvaror både morgon, middag och kväll. Även på safariturerna blir det uppdukat på bästa Karen Blixen-manér med vit duk med mera, så att ni kan njuta av det sydafrikanska köket. Campen har också en privat "boma", en afrikansk grillplats, där er privata kock serverar kvällsmåltiden två gånger i veckan.

Safariupplevelser i eget tempo med privat chaufför

På alla NYATIs safariresor ingår ett stort safariprogram som visar det bästa Sydafrika har att bjuda på. Har ni särskilda önskemål för er semester kan ni komplettera programmet med en mängd olika tillvalsutflykter. Alla utflykter som ingår i programmet kan ni själva bestämma upplägget på. Er chaufför/ranger gör sitt bästa för att uppfylla alla era önskemål. "Big 5"-safari i öppen jeep? Safarivandring? Solnedgångssafari? Eller kanske ett par tillvalsutflykter som en helikoptertur över bushen eller en golfrunda bland de vilda djuren? Vid ankomsten får ni ett helt eget program som är anpassat efter de inkluderade utflykterna och de tilläggsutflykter ni vill delta i.

NYATI Cheetah Camp passar alla åldrar

Cheetah Camp passar utmärkt för alla åldrar och är det perfekta valet för kompisgäng eller familjer med flera generationer som firar födelsedag, silverbröllop och andra högtider. Är ni fler än 14 personer kan vi reservera hela eller delar av NYATI Safari Lodge, så att ni kan få en privat lyxsafari som grupp. Kontakta oss så presenterar vi förslag, möjligheter och priser.

Faciliteter

 • 2 villor som tillsammans är på 500 m² med 14 sängplatser (ni måste vara minst 8 fullt betalande gäster för att hyra NYATI Cheetah Camp)

  • Cheetah 1: Villa-svit på 300 m² med 3 stora dubbelrum (motsvarar 1½ Olifant Villa-svit 2, läs mer om Olifantvillor här)
  • Cheetah 2: Villa-svit på 200 m² med ett stort dubbelrum och två mindre dubbelrum (motsvarar Olifant Villa-svit 1, 3, 4 & 5)

 • Egen pool
 • Stor privat möblerad terrass med panoramautsikt över bushen och Olifants River
 • Privat boma (afrikansk grillplats)
 • Stort vardagsrum i båda Cheetah-villorna med öppen spis och fullt utrustat kök
 • Kingsizesängar med två madrasser och två täcken i alla fem dubbelrummen
 • Två enkelsängar i det sjätte sovrummet 
 • Privat toalett, dubbla handfat, dusch både inne och ute till varje sovrum (de två mindre sovrummen i Cheetah Camp har dock gemensam dusch och wc inomhus, och ett av dubbelrummen har ingen utomhusdusch)
 • Tjocka handdukar, badrockar, hårtork och diverse toalettsaker
 • Luftkonditionering, takfläkt, elvärmefiltar och myggnät
 • Säkerhetsbox, telefon och adapter till europeiska kontakter
 • Satellit-TV
 • Gratis wifi
 • Tvättservice mot betalning

 

Vistelsen inkluderar alla måltider tillagade av privat kock och stort safariprogram i egna öppna safaribilar med privat chaufför/guide.

Eftersom Cheetah Camp hyrs av privata grupper går det att ta med barn i alla åldrar. Man ska dock känna till att om barn under 6 år deltar på safari iKruger National Park så åker man i stängda bilar, och barn under 12 år får inte följa med på bushvandringar i det fria av säkerhetsskäl.

Priser 2018

NYATI Cheetah Camp per person, min. 8 personer i 10 dagar / 7 nätter
Pris från kr 23 995
Person 9–14 – per vuxen
Pris från kr 21 995
Person 9–14 – per barn (2–11 år)
Pris från kr 18 995
Person 9–14 – per barn under 2 år
kr 0
NYATI Cheetah Camp, extra vecka per person (min. 8 personer)
Pris från kr 11 995
Tillägg för alla lokala drycker per vecka, per vuxen*
kr 1 300
Tillägg för alla lokala drycker per vecka, per barn*
kr 650

* Observera att dryckespaket måste köpas i förväg

Nyati Safari Lodge
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 4 240 59 994 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.