Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

Resor till Dubai

Dubai är den perfekta avslutningen på ditt safariäventyr om du drömmer om vita sandstränder, bra shopping och mängder av intressanta utflykter. Här hittar du allt du kan önska dig av en badsemester, kryddat med spännande upplevelser. En semester i Dubai bjuder nämligen på såväl unika miljöer som kulturella intryck. Om du tycker att hemresan från södra Afrika känns lång och skulle vilja dela upp flygningen, är det en självklarhet att ordna ett stopp i Dubai och njuta av några avkopplande dagar här innan du flyger den sista biten hem till Sverige.

Läs mer om Dubai

Semester i Dubai – en unik destination med ett överflöd av möjligheter

Det finns ingen annan plats på jorden som Dubai. Vackert placerad vid Persiska viken och med en imponerande skyline är staden den största – och mest ikoniska – i Förenade Arabemiraten. Inte nog med att Dubai utstrålar exklusivitet och lyx, här ges också goda möjligheter till upplevelser som bara finns just här: Enastående ökenäventyr med välsmakande middag i beduinläger, parat med en rundtur i en unik stad, där du bland annat finner Burj Khalifa, som med sina 828 meter är världens högsta byggnad. Till det kommer de vackra sandstränderna, miljön kring marinan, soukerna med sin autentiska arabiska stämning i den gamla delen av staden, och inte minst shopping i Dubai, som bara måste upplevas.

Dubai är också kontrasternas stad, med en blandning av nytt och gammalt – från moderna skyskrapor till påminnelser om den gamla Orienten. En av höjdpunkterna är dock de vita sandstränderna, som inbjuder till ren avslappning under den blå himlen – I Dubai skiner solen nämligen året runt! Från Jumeirah Beach kan du också njuta av utsikten mot Burj al Arab, det världsberömda, sjustjärniga hotellet som är format som ett segel.

Hitta ditt drömboende

En semester i Dubai passar, med de många upplevelser och möjligheter staden bjuder på, både för yngre och äldre. Vi har därför noggrant valt ut hotell som passar såväl par och barnfamiljer som kompisgäng som vill skapa en perfekt, trygg och skön inramning för sin semester i Dubai. Du kan välja mellan att bo på den berömda konstgjorda ön Palm Jumeirah, som är formad som en palm och bjuder på ett överflöd av fina stränder och trivsamma omgivningar, eller vid marinan, som med strand, restauranger och ett sjudande stadsliv bjuder på en unik atmosfär. Är du ute efter något lite lyxigare ska du bo vid Palm Jumeirah, som vänder sig till de lite mer kräsna och till dig som vill bo lite närmare den gamla stadskärnan. Alla våra hotell har både sköna poolområden och tillgång till privat strand.

Dubai och safari – varför inte?

Vi erbjuder resor till Dubai i kombination med vår lyxsafari i Krugerparken i Sydafrika. Men vi kan alltid skräddarsy resan och anpassa den efter dina önskemål. Du kan därför också välja att kombinera ditt safariäventyr och Dubai med flera av våra andra resmål i södra Afrika som till exempel Kapstaden, Vinlandet, de tre kungadömena eller Victoriafallen. Oavsett hur du väljer att kombinera din resa kan vi rekommendera att avsluta en händelserik och äventyrlig resa till det södra Afrika, där intrycken stått i rad, med en skön strandsemester i Dubai där du kan slappna av och smälta alla dina upplevelser från resan.

Bokningsförfrågan

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss