Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

Resor till Sydafrika

En resa till Sydafrika ger oförglömliga upplevelser och minnen för livet. Sydafrika är ett mångsidigt land som bland annat bjuder på Big 5-safari i världsklass, fantastisk natur, spännande storstäder, vackra stränder, världsberömda viner och gastronomiska upplevelser. Här kan du åka på safari i en av världens bästa safariparker, prova de goda vinerna i vinlandet, åka längs vackra Garden Route, utforska Kapstaden med Taffelberget och Godahoppsudden, vandra i Drakensbergen och höra om sydafrikanernas traditioner och kultur.

Läs mer om Sydafrika

Lyxsafari i Sydafrika

Afrika har världens största bestånd av vilda djur och ingen resa till Sydafrika är komplett utan en safari i Kruger National Park. På alla våra resor till Sydafrika rekommenderar vi att man börjar med en veckas lyxsafari på NYATI Safari Lodge. Här kan du uppleva The Big 5 och komma tätt inpå många av nationalparkens vilda djur i vårt eget viltreservat. Reservatet ligger i öppen förbindelse till Krugerparken, så djuren kan röra sig fritt i området. Vi erbjuder ett komplett safariprogram med två dagliga safariturer och all inclusive. Eftersom vi bara rör oss i vårt eget område har vi möjlighet att lämna allfarvägarna, vilket gör att du har ännu större chans att komma nära de vilda djuren. Om du har tur kan du också se flera av djuren från din egen privata terrass med panoramautsikt mot Olifants River. Här har du goda möjligheter att få syn på flodhästar, elefanter, antiloper och apor. Om du vil krydda Sydafrikaresan med ännu fler äventyr kan vi rekommendera att du inleder den med en fantastisk safariupplevelse till fots i den sydafrikanska bushen. På dagen vandrar du i lugnt tempo och nätterna tillbringas i mobila tältläger. En autentisk upplevelse för naturälskare.

Privat safari i Sydafrika för stora och små

Om ni är en grupp på minst 8 personer kan vi erbjuda en privat safariupplevelse på vår exklusiva safaricamp NYATI Cheetah Camp. Här får ni privat ranger och kock och har ett eget safariprogram så att ni kan bestämma tempot helt själva. Campen ligger på gångavstånd från NYATI Safari Lodge, men tillräckligt långt bort för att ge en känsla av avskildhet. Vistelsen är all inclusive och innefattar ett komplett safariprogram. Det gör campen till ett populärt val för barnfamiljer och storfamiljer med flera generationer som reser tillsammans.

Kombinera safari med storstad, bad och vin

Det fungerar utmärkt att kombinera safariäventyret i Krugerparken med andra spännande resmål i Sydafrika. Kapstaden, en av världens vackraste storstäder, är en populär plats att avsluta semestern på. Här kan du njuta av utsikten från toppen av Taffelberget, utforska den berömda V&A Waterfront eller åka på utflykt till Godahoppsudden. Du kan också avsluta med ett par dagar i Johannesburg, där du kan besöka kåkstaden Soweto eller huvudstaden Pretoria och shoppa i något av de många shoppingcentren. Sydafrikas bästa stränder finns vid Plettenberg Bay på landets sydkust. Vill du utforska mer av den vackra kuststräckan mellan Kapstaden och Port Elizabeth kan vi rekommendera några dagar i staden Knysna, som är vackert belägen i hjärtat av Garden Route – förmodligen Afrikas vackraste kuststräcka med laguner och sjöar. En av höjdpunkterna i Sydafrika är det fantastiska vinlandet med dess prisbelönta viner. Missa inte att utforska södra Afrikas vindistrikt under några dagar. Där kan du prova underbara viner och få stora gastronomiska upplevelser.

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss