+46 42 405 99 94
Sök

Resor till Sydafrika

En resa till Sydafrika ger oförglömliga upplevelser och minnen för livet. Sydafrika är ett mångsidigt land som bland annat bjuder på Big 5-safari i världsklass, fantastisk natur, spännande storstäder, vackra stränder, världsberömda viner och gastronomiska upplevelser. Här kan du åka på safari i en av världens bästa safariparker, prova de goda vinerna i vinlandet, åka längs vackra Garden Route, utforska Kapstaden med Taffelberget och Godahoppsudden, vandra i Drakensbergen och höra om sydafrikanernas traditioner och kultur.

Läs mer om Sydafrika
NYATI Safari, Kapstaden & strand
NYATI Safari, Kapstaden & strand
Kombinera Sydafrikas höjdpunkter med safari och både storstads- och badsemester i vindistrikten utanför Kapstaden och vid några av Afrikas bästa stränder i Plettenberg Bay.
Pris från 42 995 för 17 dagar
21-årsfödelsedagsresa till NYATI Safari Lodge
21-årsfödelsedagsresa till NYATI Safari Lodge
Åk på Big 5-safari i världsklass, få kulinariska upplevelser med utsökta viner och bo i exklusiva omgivningar med utsikt mot Olifants River.
Pris från 24 995 för 10 dagar
NYATI Safari, Kapstaden & Garden Route
NYATI Safari, Kapstaden & Garden Route
Upplev det bästa av Sydafrika med safari-, storstads- och naturupplevelser i Kapstaden och längs The Garden Route, en av världens vackraste kustlinjer.
Pris från 42 995 för 17 dagar
NYATI Safari, Kapstaden & Vinlandet
NYATI Safari, Kapstaden & Vinlandet
Upplev safari i världsklass, vackra Kapstaden och Sydafrikas idylliska vinland med de världsberömda vinerna.
Pris från 37 995 för 17 dagar
NYATI Safari & Vinlandet
NYATI Safari & Vinlandet
Upplev safari i världsklass och smaka Sydafrikas berömda viner i det vackra vindistriktet Stellenbosch.
Pris från 32 995 för 13 dagar
NYATI Safari & Johannesburg
NYATI Safari & Johannesburg
Kombinera ditt safariäventyr med historiska Johannesburg och upplev stadens många fascinerande kontraster.
Pris från 28 995 för 12 dagar
Rundresa till tre kungariken & NYATI Safari
Rundresa till tre kungariken & NYATI Safari
Börja med ett besök i kosmopolitiska Durban och kombinera besök i tre färgstarka kungariken med safari i världsklass.
41 995 per person intropris
NYATI Safari & Sun City
NYATI Safari & Sun City
Kombinera ditt safariäventyr med ett par nätter i Sun City, Sydafrikas svar på Las Vegas, med underhållning och golf i världsklass.
Pris från 35 995 för 12 dagar
Lyxsafari i Sydafrika - gäller till och med den 28 juni 2019
Lyxsafari i Sydafrika - gäller till och med den 28 juni 2019
Följ med på safari i världsklass i den berömda Krugerparken i Sydafrika och bo i din egen exklusiva River Bungalow.
Pris från 21 995 för 10 dagar

Lyxsafari i Sydafrika

Afrika har världens största bestånd av vilda djur och ingen resa till Sydafrika är komplett utan en safari i Kruger National Park. På alla våra resor till Sydafrika rekommenderar vi att man börjar med en veckas lyxsafari på NYATI Safari Lodge. Här kan du uppleva The Big 5 och komma tätt inpå många av nationalparkens vilda djur i vårt eget viltreservat. Reservatet ligger i öppen förbindelse till Krugerparken, så djuren kan röra sig fritt i området. Vi erbjuder ett komplett safariprogram med två dagliga safariturer och all inclusive. Eftersom vi bara rör oss i vårt eget område har vi möjlighet att lämna allfarvägarna, vilket gör att du har ännu större chans att komma nära de vilda djuren. Om du har tur kan du också se flera av djuren från din egen privata terrass med panoramautsikt mot Olifants River. Här har du goda möjligheter att få syn på flodhästar, elefanter, antiloper och apor. Om du vil krydda Sydafrikaresan med ännu fler äventyr kan vi rekommendera att du inleder den med en fantastisk safariupplevelse till fots i den sydafrikanska bushen. På dagen vandrar du i lugnt tempo och nätterna tillbringas i mobila tältläger. En autentisk upplevelse för naturälskare.

Privat safari i Sydafrika för stora och små

Om ni är en grupp på minst 8 personer kan vi erbjuda en privat safariupplevelse på vår exklusiva safaricamp NYATI Cheetah Camp. Här får ni privat ranger och kock och har ett eget safariprogram så att ni kan bestämma tempot helt själva. Campen ligger på gångavstånd från NYATI Safari Lodge, men tillräckligt långt bort för att ge en känsla av avskildhet. Vistelsen är all inclusive och innefattar ett komplett safariprogram. Det gör campen till ett populärt val för barnfamiljer och storfamiljer med flera generationer som reser tillsammans.

Kombinera safari med storstad, bad och vin

Det fungerar utmärkt att kombinera safariäventyret i Krugerparken med andra spännande resmål i Sydafrika. Kapstaden, en av världens vackraste storstäder, är en populär plats att avsluta semestern på. Här kan du njuta av utsikten från toppen av Taffelberget, utforska den berömda V&A Waterfront eller åka på utflykt till Godahoppsudden. Du kan också avsluta med ett par dagar i Johannesburg, där du kan besöka kåkstaden Soweto eller huvudstaden Pretoria och shoppa i något av de många shoppingcentren. Sydafrikas bästa stränder finns vid Plettenberg Bay på landets sydkust. Vill du utforska mer av den vackra kuststräckan mellan Kapstaden och Port Elizabeth kan vi rekommendera några dagar i staden Knysna, som är vackert belägen i hjärtat av Garden Route – förmodligen Afrikas vackraste kuststräcka med laguner och sjöar. En av höjdpunkterna i Sydafrika är det fantastiska vinlandet med dess prisbelönta viner. Missa inte att utforska södra Afrikas vindistrikt under några dagar. Där kan du prova underbara viner och få stora gastronomiska upplevelser.

På rundresa i de sydafrikanska kungarikena

Du kan också kombinera Sydafrikasemestern med en rundresa till de tre kungarikena Swaziland, Lesotho och Zululand (KwaZulu Natal). Här får du uppleva bergiga landskap, traditionella byar och färgstarka kulturer, och även höra mer om zuluernas och basothofolkets historia. Du har också möjlighet att besöka Durban med dess afro-indiska kultur och de långa, gyllene stränderna.

Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.