+46 42 405 99 94
Sök

NYATI Safari Resor

NYATI är en danskägd researrangör med egna safarilodger i Sydafrika. Sedan 1998 arrangerar vi unika kvalitetsresor för kräsna resenärer. Förutom våra egna lodger har vi även ett antal noggrant utvalda samarbetspartners runt om i Afrika där våra kunder får uppleva det bästa av Afrika. Vi lägger fokus på helhetsupplevelser där natur, djurliv, boende, måltider, aktiviteter och servicenivå tillsammans bildar en perfekt enhet.

Det började med NYATI Safari Lodge

Ursprungsidén var att bygga en egen safarilodge med familjär atmosfär, exklusiv känsla och dansk kvalitet, där gästerna skulle kunna uppleva mesta möjliga av Afrika. Med tiden har lodgen byggts ut så att vi nu har boenden som passar både singlar, par, grupper och större familjer. I dag kan du på NYATI Safari Lodge välja mellan våra fina NYATI River Bungalows (dubbelrum), vår NYATI Familjebungalow, våra lyxiga NYATI Olifant Villa Suites med två, tre eller fyra sovrum samt vår helt privata NYATI Cheetah Camp med skräddarsydd lyx, där du har egen kock, privat chaufför/guide, egen personal och upp till 14 sovplatser. Vi började med bara 800 hektar, men nu kan vi erbjuda "Big 5"-safari på vårt eget djurreservat på 10 000 hektar, som är en del av Sydafrikas berömda Kruger National Park. Nyligen öppnade vi NYATI Bush Camp där du kan bo i våra härliga Bush Villas med plats för upp till 6 personer i varje. På NYATI Bush Camp ingår både mat, dryck och upplevelser i priset. Vårt mål har varit att skapa den perfekta utgångspunkten för din safari, oavsett dina behov och önskemål.

Nya resmål och kombinationer

NYATI hittar hela tiden nya resmål och utvecklar nya kombinationer. Våra kombinationsresor har blivit mycket populära. De passar perfekt för gäster som gärna vill få flera olika slags upplevelser och intryck under semestern, och för större grupper eller åldersblandade sällskap som vill kunna tillgodose många olika slags behov under resan. Du kan fritt sätta ihop din resa genom att kombinera våra olika resmål. Många av våra gäster väljer att lägga upp semestern kring en vecka på NYATI Safari Lodge, kombinerat med t.ex. Vinlandet, Kapstaden, Garden Route, Victoria Falls eller badsemester på Mauritius eller Zanzibar. Som alternativ till NYATI Safari Lodge har vi NYATI Blyde Safari, som är ett mycket barnvänligt privatreservat med safariaktiviteter, utflykter och träningscenter med tennis, squash, skjutbana och joggingspår så att du både kan slappna av och vara aktiv.

Garanterat högsta kvalitet till bästa pris

Vi har själva besökt alla våra destinationer och hotell, och provat alla aktiviteter och utflykter. Därför kan du vara säker på att kvaliteten är hög. NYATI har direktkontakt med samtliga underleverantörer. På så sätt kan vi kontrollera alla reservationer och tillgodose särskilda önskemål. Våra resor säljs enbart från våra egna kontor i Birkerød och Helsingborg. Eftersom vi inte använder dyra mellanhänder kan vi garantera dig högsta kvalitet till bästa pris.

Vårt team består av medarbetare med många års rese- och branscherfarenhet. Vi brinner för att ge det lilla extra som gör din reseupplevelse unik och vi är alltid redo att ge goda råd och vägledning. Tänk på att semestern börjar redan med de första förberedelserna. Beställ din resa i god tid, så hinner du njuta länge av förväntningarna.

 

Vi ser fram emot att vara värd för din nästa resa. Välkommen till vår resevärld!

Bokningsförfrågan
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 4 240 59 994 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.