Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

NYATI Safari Resor

NYATI är en danskägd researrangör med egna safarilodger i Sydafrika. Sedan 1998 arrangerar vi unika kvalitetsresor för kräsna resenärer. Förutom våra egna lodger har vi även ett antal noggrant utvalda samarbetspartners runt om i Afrika där våra kunder får uppleva det bästa av Afrika. Vi lägger fokus på helhetsupplevelser där natur, djurliv, boende, måltider, aktiviteter och servicenivå tillsammans bildar en perfekt enhet.

Det började med NYATI Safari Lodge

Ursprungsidén var att bygga en egen safarilodge med familjär atmosfär, exklusiv känsla och dansk kvalitet, där gästerna skulle kunna uppleva mesta möjliga av Afrika. Med tiden har lodgen byggts ut så att vi nu har boenden som passar både singlar, par, grupper och större familjer. I dag kan du som bor på NYATI Safari Lodge välja mellan våra fina NYATI River Bungalows (dubbelrum), vår NYATI Familjebungalow, våra lyxiga NYATI Olifant Villa Suites med två, tre eller fyra sovrum, våra helt nya familjevänliga lyxtält NYATI Rhino samt vår helt privata NYATI Cheetah Camp med skräddarsydd lyx, där du har egen kock, privat chaufför/ranger, egen personal och upp till 14 bäddar. Vi började med bara 800 hektar, men nu kan vi erbjuda "Big 5"-safari i vårt eget viltreservat på 10 000 hektar, som är en del av Sydafrikas berömda Kruger National Park. Vårt mål har varit att skapa den perfekta utgångspunkten för din safari, oavsett dina behov och önskemål.

Kombinera din NYATI safari med andra resmål

NYATI hittar hela tiden nya resmål och tar fram nya safarikombinationer. Våra kombinationsresor har blivit mycket populära. De passar perfekt för gäster som vill få flera olika slags upplevelser och intryck under semestern, och för större grupper eller sällskap där flera generationer reser tillsammans och vill kunna tillgodose många olika önskemål och behov. Du kan fritt sätta ihop din resa genom att kombinera våra olika resmål. Många av våra gäster väljer att bygga upp semestern kring en vecka på NYATI Safari Lodge, kombinerat med t.ex. Vinlandet, Kapstaden, Garden Route, Victoria Falls eller badsemester på Mauritius eller Zanzibar.

Garanterat högsta kvalitet till bästa pris

Vi har själva besökt alla våra destinationer och hotell, och provat alla aktiviteter och utflykter. Därför kan du vara säker på att kvaliteten är hög. NYATI har direktkontakt med samtliga underleverantörer. På så sätt kan vi kontrollera alla reservationer och tillgodose särskilda önskemål. Våra resor säljs enbart från våra egna kontor i Helsingborg, Birkerød i Danmark och Kongsberg i Norge. Eftersom vi inte använder dyra mellanhänder kan vi garantera dig högsta kvalitet till bästa pris.

Vårt team består av medarbetare med många års rese- och branscherfarenhet. Vi brinner för att ge det lilla extra som gör din reseupplevelse unik och vi är alltid redo att ge goda råd och vägledning. Tänk på att semestern börjar redan med de första förberedelserna. Beställ din resa i god tid, så hinner du njuta länge av förväntningarna. 

Vi ser fram emot att vara värd för din nästa resa. Välkommen till vår resevärld!

Bokningsförfrågan
Varför välja NYATI Safari?
  • Exklusiv Big 5-safari: Unika möjligheter till exklusiva safariupplevelser i NYATIs eget Big 5-reservat som ligger i öppen förbindelse till Sydafrikas berömda Kruger National Park.
  • Massor av elefanter: NYATI Safari Lodge är den lodge i Sydafrika som har flest elefanter. Från alla lodgens terrasser kan du njuta av utsikten mot ”Elefantfloden”, där elefanterna ofta passerar.
  • Kulinariska upplevelser: Mat och vin på NYATI Safari Lodge är i en klass för sig. NYATIs skickliga kockar gör att alla måltider håller en mycket hög nivå. Och hos NYATI Safari ingår alla måltider, även på utflykterna.
  • Safariprogram i världsklass: Upplev Sydafrikas höjdpunkter med våra välutbildade och hängivna rangers. De garanterar att du får storslagna upplevelser i våra nya, öppna safaribilar där säkerheten är på topp.  
  • Privat boende: Boendet är privat och exklusivt, oavsett hur många ni är i sällskapet. Välj mellan egen river bungalow, villa suite, lyxtält eller privat safaricamp.
  • Utmärkta faciliteter: NYATIs driving range, gym, bush spa, grillboma och fina restaurang och bar ger goda möjligheter till avkoppling mellan aktiviteterna – och missa inte att ta ett dopp i våra uppvärmda pooler med utsikt över det vilda djurlivet!
  • Hög kundnöjdhet: 99% av våra gäster är nöjda med oss som researrangör, 93% säger att vår service är bra eller utmärkt, 97% skulle rekommendera oss til vänner och familj och 99% säger att besöket på NYATI Safari Lodge i Sydafrika var fantastiskt och att de gärna vill komma tillbaka.
Varför välja NYATI Safari?

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss