+46 42 405 99 94
Sök

NYATIs personal

Människorna bakom NYATI Safari gör sitt yttersta för att du ska få bästa möjliga reseupplevelse som gäst hos NYATI. Det gäller både på våra skandinaviska kontor, där vi i dag är totalt nio medarbetare, och på våra lodger i Sydafrika, där vi har 92 medarbetare.

Naturupplevelserna är naturligtvis höjdpunkten på våra NYATI safariresor, men det är minst lika viktigt för oss att serviceupplevelsen är på topp. Det gäller från din första kontakt med oss på NYATI Safari och tills du kommer hem från ditt NYATI safariäventyr. Vi har med stor omsorg handplockat mycket kunniga försäljningskonsulenter med lång erfarenhet av resebranschen och gedigna kunskaper om våra destinationer. Vi är också stolta över att medarbetarna på våra lodger generellt har arbetat hos oss länge. Det säkrar en hög servicenivå och en nära relation till lokalsamhället i Sydafrika. Läs mer om människorna bakom NYATI Safari nedan.

NYATI Safari Lodge

Hette de Klerk: Hettie har ingått i NYATI-teamet sedan begynnelsen 1998. Hon var General Manager på NYATI Safari Lodge i över 10 år tills hon den 1 februari 2017 lämnade över ansvaret till sin son Juan. Hetties hjärta fortsätter dock att klappa för NYATI, där hon fortfarande har ansvaret för ekonomi och bokföring. 

Juan & Annalize Weerts: Juan har så gott som vuxit upp på NYATI Safari Lodge och är i dag General Manager med det övergripande ansvaret för våra gästers välbefinnande. Hans fru Annalize sköter administrationen på kontoret på lodgen och ser band annat till att samordna alla gästaktiviteter och tillgodose alla våra gästers önskemål.

Leandri & Sydney Staples: Det nyaste paret på lodgen, som också fungerar som assisterande managers. Leandri är front office manager och hjälper även till med alla administrativa uppgifter inom HR, ekonomi och löner vid sidan av sina studier i bokföring och ledning. Sydney är chefranger på NYATI Safari Lodge. Han sköter olika guide- och rangeruppdrag och hjälper även till att spåra var de vilda djuren rör sig.

NYATI Personal

NYATIs ranger team: På NYATI Safari Lodge finns det 14 rangers som alla är toppkvalificerade och har en lång och intensiv rangerutbildning bakom sig. En ranger är en slags safari-naturguide som är utbildad i det sydafrikanska natur- och djurlivet, Kruger National Park och Nature Conservation. De kan berätta om allt – stort som smått – som du kommer att uppleva på ditt NYATI safariäventyr.

NYATIs övriga personal hälsar dig välkommen med sång vid ankomsten till NYATI, så du får möjlighet att hälsa på alla i teamet som kommer att göra sitt bästa för att du ska få en fantastisk semester.

NYATI-kontoren i Norden

På våra NYATI-kontor i Norden finns det här erfarna teamet som gärna hjälper dig med råd och vägledning inför din NYATI-resa. 

NYATI Personal

Sverige

Sverige

Lene Guldager Drotz 

Lene är vår svenska resekonsult och har mer än 30 års erfarenhet i resebranschen. Hon har en förkärlek till Sydafrika och har just återvänt från NYATI Safari Lodge. Lene ser till att våra svenska kunder är i bästa händer och sköter vår kommunikation på svenska.

"Ända sedan barnsben har jag älskat att resa. De första resorna gick runt i Europa med familjen. Då upptäckte jag hur många spännande och olika kulturer det finns så nära – och vad har då inte resten av världen att visa? Jag hade fått passion för att resa. Som vuxen utvecklades denna passion till mitt yrke och jag har fortsatt mitt resande runt om i resten av världen under mina nu över 30 år i resebranschen. Jag har fått en särskild förkärlek till Sydafrika – alla mina drömmars resmål! Detta paradis fyllt av härliga människor, underbar natur och upplevelser utöver det vanliga borde alla få besöka en gång i livet."

Sverige

Sverige

Claus Bo Becktoft 

Claus är vår försäljningschef och hans viktigaste uppgift är att se till att vår kundservice är på topp. Han har en lång karriär inom resebranschen bakom sig och har stor kunskap om Sydafrika, som han har utforskat från norr till söder för att vara bra rustad för att hjälpa våra kunder med att förverkliga sina resedrömmar.

"Mina resor runt om i Europa och mitt anlag för språk ledde mig till resebranschen 1987 och här har jag blivit kvar. Jag har sysslat med rådgivning och försäljning till enskilda grupper och rundresor över i stort sett hela världen. För mig är det mötet med andra kulturer och landskap det som drar och som skapar entusiasm för att resa. Jag älskar att låta mina kunder ta del av mina reseupplevelser. En del av mitt jobb är att hjälpa till att förverkliga andras drömmar, höra om era önskemål och knyta ihop trådarna till en resa. Det är fantastiskt!"

Norge

Norge

Bettina Blis

Bettina är vår norska resekonsult och har 25 års erfarenhet av resebranschen. På sin första safari i Sydafrika för 15 år sedan förlorade hon sitt hjärta till landet. Hon har nyss kommit hem från NYATI Safari Lodge och är fortfarande lika fascinerad av mötet med djuren och naturen på nära håll. Bettina sköter vår allmänna kommunikation på norska och ser till att våra norska kunder är i de allra bästa händer. 

Danmark

Danmark

Jörgen Nielsen

Jörgen är ägare och grundare av NYATI Safari, som han och hustrun Lisbeth startade 1998. Jörgen lever för NYATI och har genom alla åren varit involverad i den dagliga verksamheten och speciellt kvalitetssäkringen lokalt på våra lodger. Genom åren har han utvecklat NYATI-konceptet till att omfatta fem safarilodger i Sydafrika, där han och NYATI-teamet har tagit emot över 40 000 glada skandinaviska gäster. 

NYATI Personal

Henrik Jønsson

Henrik är byråchef och ansvarar för att leda den daliga verksamheten. Han är också specialiserad på bokningssystem och ser till att våra system alltid är optimerade. Han har stor erfarenhet av företags- och gruppresor från mer än 40 år i resebranschen. Henrik tycker väldigt mycket om Sydafrika och har varit där flera gånger. Nu har han nyligen kommit tillbaka från NYATI Safari Lodge och kan berätta mer om de fantastiska upplevelser som väntar där.

NYATI Personal

Sanne Pelch 

Sanne har varit i resebranschen sedan 1987 och har under de senaste åren specialiserat sig på skräddarsydda semesterresor där resenärernas egna önskemål kan tillgodoses, som på våra lodger. Även hon har just kommit tillbaka från Sydafrika och är fullt uppdaterad om vilka äventyr som väntar våra gäster.

NYATI Personal

Carsten Meyer

Carsten har över 40 års erfarenhet från resebranschen och är dessutom expert på flygresor med många års erfarenhet av affärs- och gruppresor. Han brinner för resor till Sydafrika, där han själv har familj. Han har just återvänt från ett besök på NYATI Safari Lodge så hans kunskaper är helt aktuella.

NYATI Personal

Lene Susanne Larsen

Lene har mer än 25 år i resebranschen bakom sig och har rest världen runt som reseledare och destinationschef i nästan 10 år. Hon har dessutom stor erfarenhet av marknadsföring och produktion på resebyråer. I dag är hon webbredaktör och ansvarar för att kommunikationen till våra kunder är uppdaterad och svarar mot deras informationsbehov och önskemål.

Tack för ditt intresse för oss bakom NYATI Safari. Det som vi alla har gemensamt är att våra hjärtan hör hemma i Afrika. När du väl har rest med oss kommer du att förstå varför. Vi hoppas att du hör av dig för att prata om din kommande resa med någon av våra resekonsulenter och att det ska ge dig modet att åka på safariäventyr med oss.

Många varma safarihälsningar

Jörgen Nielsen

VD NYATI Safari 

NYATI Personal
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.