Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

NYATIs personal

Människorna bakom NYATI Safari gör sitt yttersta för att du ska få bästa möjliga reseupplevelse som gäst hos NYATI. Det gäller både på våra skandinaviska kontor, där vi i dag är totalt nio medarbetare, och på våra lodger i Sydafrika, där vi har 92 medarbetare.

Naturupplevelserna är naturligtvis höjdpunkten på våra NYATI safariresor, men det är minst lika viktigt för oss att serviceupplevelsen är på topp. Det gäller från din första kontakt med oss på NYATI Safari och tills du kommer hem från ditt NYATI safariäventyr. Vi har med stor omsorg handplockat mycket kunniga försäljningskonsulenter med lång erfarenhet av resebranschen och gedigna kunskaper om våra destinationer. Vi är också stolta över att medarbetarna på våra lodger generellt har arbetat hos oss länge. Det säkrar en hög servicenivå och en nära relation till lokalsamhället i Sydafrika. Läs mer om människorna bakom NYATI Safari nedan.

NYATI Safari Lodge

I 3 generationer har Nyati Safari Lodge drivits av samma sydafrikanska familj och nu är den fjärde generationen på väg.

År 1998 började Hettie De Klerk Nyati och Safari Lodge en spännande resa. 2013 började Hettie långsamt överlämna ansvaret till sonen Juan Weerts, som sedan tog fullt ansvar för att driva logen 2017. Under åren som följde var Hettie inblandad i utbildningen av sitt barnbarn som ekonomichef och gick välförtjänt i pension i 2021.

Juan Weerts: Som general manager sköter Juan Weerts allt på Nyati Safari Lodge. Han ser till att allt fungerar optimalt, att både gäster och personal mår bra och att alla gäster får det bästa utbyte av sin vistelse på lodgen. Även om Juan först började arbeta på Nyati Safari Lodge 2013, har han varit involverad i driften av lodgen genom sina familjeband sedan 1989.

Leandri Staples: Leandri Staples är Juan´s dotter och tillförordnad ekonomichef. När Juan är borta från logen fungerar hon som suppleant.

Sydney Staples: Sydney Staples är Leandri’s man och chefranger. Han är således ansvarig för att spåra vilda djur till förmån för våra gäster. Dessutom är han ansvarig för de andra guiderna och rangerna på plats.

Eugene Weerts: Eugene Weerts koordinerar städningen av lodgen och ser till att den alltid ser perfekt ut.

Nicole De Bruyn: Nicole De Bruyn har blivit en extra familjemedlem på Nyati och hjälper Leandri med marknadsföring och bokningar. Nicole är förmodligen en av de viktigaste personerna på lodgen, eftersom hon alltid gör sitt yttersta för att uppfylla gästernas önskemål.

Juan - General Manager
Sydney - Head Ranger & Leandri - Ekonomichef
En del av köksteamet
Ashante - En av kontorspersonalen
De flesta av våre Rangers

NYATIs ranger team: På NYATI Safari Lodge finns det en stor grupp rangers som alla är toppkvalificerade och har en lång och intensiv rangerutbildning bakom sig. En ranger är en slags safari-naturguide som är utbildad i det sydafrikanska natur- och djurlivet, Kruger National Park och Nature Conservation. De kan berätta om allt - stort som smått - som du kommer att uppleva på ditt NYATI safariäventyr.

NYATIs övriga personal hälsar dig välkommen med sång vid ankomsten till NYATI, så du får möjlighet att hälsa på alla i teamet som kommer att göra sitt bästa för att du ska få en fantastisk semester.

NYATI-kontoren i Norden

På våra NYATI-kontor i Norden finns det här erfarna teamet som gärna hjälper dig med råd och vägledning inför din NYATI-resa. 

Danmark

Jan Difborg 

Med cirka 50 års erfarenhet inom resebranschen har Jan besökt stora delar av världen, och blivit lite krävande, men med Nyati safari Lodge var det kärlek från första besöket. Jan delar gärna med sig av sin entusiasm för logen och de fina upplevelser man kan få som gäst där.

Jan är även ansvarig för marknadsföringen av Nyati Safari Lodge och vår nyaste "familjemedlem" Milima Safari Lodge i Norden, inklusive hemsidorna och SoMe.

Carsten Meyer

Carsten har över 40 års erfarenhet från resebranschen och är dessutom expert på flygresor med många års erfarenhet av affärs- och gruppresor. Han brinner för resor till Sydafrika, där han själv har familj. Han har just återvänt från ett besök på NYATI Safari Lodge så hans kunskaper är helt aktuella.

Henrik Jønsson

Henrik är byråchef och ansvarar för att leda den daliga verksamheten. Han är också specialiserad på bokningssystem och ser till att våra system alltid är optimerade. Han har stor erfarenhet av företags- och gruppresor från mer än 40 år i resebranschen. Henrik tycker väldigt mycket om Sydafrika och har varit där flera gånger. Nu har han nyligen kommit tillbaka från NYATI Safari Lodge och kan berätta mer om de fantastiska upplevelser som väntar där.

Sanne Pelch 

Sanne har varit i resebranschen sedan 1987 och har under de senaste åren specialiserat sig på skräddarsydda semesterresor där resenärernas egna önskemål kan tillgodoses, som på våra lodger. Även hon har just kommit tillbaka från Sydafrika och är fullt uppdaterad om vilka äventyr som väntar våra gäster.

Jörgen Nielsen

Jörgen är ägare och grundare av NYATI Safari, som han och hustrun Lisbeth startade 1998. Jörgen lever för NYATI och har genom alla åren varit involverad i den dagliga verksamheten och speciellt kvalitetssäkringen lokalt på våra lodger. Genom åren har han utvecklat NYATI-konceptet till att omfatta fem safarilodger i Sydafrika, där han och NYATI-teamet har tagit emot över 40 000 glada skandinaviska gäster. 

Sverige

Lene Guldager Drotz 

Lene är vår svenska resekonsult och har mer än 30 års erfarenhet i resebranschen. Hon har en förkärlek till Sydafrika och har just återvänt från NYATI Safari Lodge. Lene ser till att våra svenska kunder är i bästa händer och sköter vår kommunikation på svenska.

"Ända sedan barnsben har jag älskat att resa. De första resorna gick runt i Europa med familjen. Då upptäckte jag hur många spännande och olika kulturer det finns så nära – och vad har då inte resten av världen att visa? Jag hade fått passion för att resa. Som vuxen utvecklades denna passion till mitt yrke och jag har fortsatt mitt resande runt om i resten av världen under mina nu över 30 år i resebranschen. Jag har fått en särskild förkärlek till Sydafrika – alla mina drömmars resmål! Detta paradis fyllt av härliga människor, underbar natur och upplevelser utöver det vanliga borde alla få besöka en gång i livet."

Tack för ditt intresse för oss bakom NYATI Safari. Det som vi alla har gemensamt är att våra hjärtan hör hemma i Afrika. När du väl har rest med oss kommer du att förstå varför. Vi hoppas att du hör av dig för att prata om din kommande resa med någon av våra resekonsulenter och att det ska ge dig modet att åka på safariäventyr med oss.

Många varma safarihälsningar

Jörgen Nielsen

VD NYATI Safari 

Bokningsförfrågan

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss