08 519 70 407
Sök

NYATI personal

Personalen bakom NYATI Safari gör sitt yttersta för att säkra att du som NYATI gäst får den bästa möjliga reseupplevelsen, det gäller både från våra nordiska kontor där vi sitter 8 personer och hela vår stab på lodgen i Sydafrika som i dag är 92 personer. 

Naturupplevelserna är naturligtvis höjdpunkten på våra NYATI safariresor, men det är minst lika viktigt för oss att serviceupplevelsen är på topp. Detta gäller från första ögonblick när du vänder dig till oss på NYATI Safari och tills du kommer hem från ditt NYATI-safariäventyr. Vi har med stor omsorg handplockat våra mycket kunniga försäljningskonsulenter noggrant, och de är mycket beresta och har lång erfarenhet av resebranschen. Vi är också stolta över våra medarbetare på våra lodger som  har storslagen hög servicenivå och som har en härlig relation till vårt lokala samhälle i Sydafrika. Läs mer om personalen bakom NYATI Safari i följande: 

NYATI Safari Lodge

Hette de Klerk: Hette har varit en del av NYATI teamet sedan begynnelsen 1998. Hon har varit General Manager på NYATI Safari Lodge i över 10 år tills hon den 1 februari 2017 lämnade över ansvaret av förvaltningen till sin son Juan. Hettes hjärta fortsätter att banka för NYATI, hon har fortfarande ansvaret för ekonomi och bokföring. 

Juan & Annalize Weerts: Juan har nästan vuxit upp på NYATI Safari Lodge och är i dag General Manager  med det övergripande ansvaret för våra gästers välbefinnande. Hans fru Annalize administrerar på kontoret på lodgen och ser bla till att samordna alla gästaktiviteter och tillgodose alla gästers önskemål.  

NYATIs ranger team: På NYATI Safari Lodge är det totalt 7 rangers som alla är toppkvalificerade och med en lång intensiv ranger-utbildning bakom sig. En ranger är en slags safari-naturguide som är utbildad i  det sydafrikanska natur och djurlivet, Kruger National Park och Nature Conservation. De kan berätta om allt - stort som smått - som du kommer att uppleva på ditt NYATI safariäventyr. 

NYATI´s övriga personal hälsar dig välkommen med ett leende och sång vid ankomsten till NYATI, så du har möjlighet att hälsa på NYATIs team som gör sitt bästa för att göra din semester oförglömlig.

NYATI kontoren i Norden

På våra NYATI kontor i Norden är detta team av erfarna medarbetare redo till att ge dig bra råd och vägledning till din NYATI-resa. 

NYATI Personal

Sverige

Sverige

Claus Bo Becktoft 

Claus är vår försäljningschef och hans viktigaste uppgift är att se till att vår kundservice är på topp. Han har en lång karriär inom resebranschen bakom sig och har stor kunskap om Sydafrika, han har utforskat landet från nord till syd för att vara bra rustad för att hjälpa våra kunder med att förvandla sina drömmar till resa. 

"Mina resor runt om i Europa och mitt anlag för språk ledde mig till resebranschen 1987 och här har jag blivit kvar. Jag har sysslat med rådgivning och försäljning av individuella grupper och rundresor över i stort sätt hela världen. För mig är det mötet med andra kulturer och landskap det som drar och entusiasm för att resa. Jag älskar att återge mina reseupplevelse till mina kunder. En del av mitt jobb är att hjälpa till att förverkliga andras drömmar, höra om era önskemål  och knyta ihop trådarna till en resa. Det är fantastiskt!"

NYATI Personal

Susanne Green 

Susanne är vår svenska resekonsult som har mer än 40 års erfarenhet i resebranschen. Hon har en förkärlek till Sydafrika och hon har just återvänt från NYATI Safari Lodge, ser till att våra svenska kunder är i bästa händer.

"Jag har ända sedan barnsben älskat att resa. De första resorna gick runt i Europa med familjen, då upptäckte jag hur många spännande och olika  kulturer det finns så nära , vad har då resten av världen att visa? Jag hade fått passion för att resa.  Som vuxen utvecklades denna passion till mitt yrke och jag har fortsatt mitt resande runt om i resten av världen med mina nu över 40 år i resebranchen och har fått förkärlek till Sydafrika - alla mina drömmars resmål! Detta paradis fyllt av härliga människor, underbar natur och upplevelser utöver det vanliga borde alla få besöka en gång i livet." 

Danmark

Danmark

Jörgen Nielsen

Jörgen är ägare och grundare av NYATI Safari, som han och hustrun Lisbeth  startade 1998. Jörgen lever och andas för NYATI och är involverad i daglig verksamhet och speciellt kvalitetssäkring lokalt på våra loger. Genom åren har han utvecklat NYATI-konceptet för att inkludera 5 safari bröllop i Sydafrika, där han och NYATI-teamet har haft över 35 000 glada skandinaviska gäster. 

NYATI Personal

Steen Dyring 

Steen har rest världen runt och har sedan 60-talet sänt gäster jorden runt.  Hans stora erfarenhet bidrar till att garantera bästa möjliga råd för alla som reser med NYATI. Steen är dessutom med till att löpande se till att vi har de bästa avtalen med flygbolagen så att vi kan vara konkurrentskraftiga!

NYATI Personal

Sanne Pelch 

Sanne har varit i resebranschen sedan 1987 och har specialiserat sig på skräddarsydda semesterresor under de senaste åren, där resenärernas önskemål och upplevelser samlas som de gör på våra lodger. Hon har just kommit tillbaka från Sydafrika så hon är uppdaterad om vilka äventyr som väntar våra gäster.

NYATI Personal

Carsten Meyer

Carsten har över 40 års erfarenhet från resebranschen och är dessutom expert på flygresor med många års erfarenhet av affärs och gruppresor. Hans hjärta brinner för resor till Sydafrika och har just återvänt från ett besök på NYATI Safari Lodge och NYATI Busch Camp så hans kunskaper om detta är helt uppdaterad.

NYATI Personal

Lene Susanne Larsen

Lene har mera än 20 år bakom sig i resebranschen och har rest världen runt som reseledare och destinationschef. Hon är idag vår webbredaktör och ansvarig för att kommunikationen till våra kunder blir uppdaterad.

Många tack för ditt intresse av människorna bakom NYATI Safari. Vanligt för NYATI teamet är att våra hjärtan hör hemma i Afrika. Först när du har rest med oss så kommer du att förstå varför. Vi hoppas att du vill höra av dig och prata om din kommande resa med någon av våra resekonsulenter och få mod till att åka på safariäventyr med oss.

Många varma safarihälsningar

Eline Halborg-Bendtsen

VD NYATI Safari 

NYATI Personal
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 8 519 70 407 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig email
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.