+46 42 405 99 94
Sök

NYATI Familjebungalow

Pris från 26 995 /pers. för 10 dagar

Lodgens familjebungalow ligger precis som övriga byggnader intill Olifants River och är inbyggd i sluttningen ner mot floden, så byggnaden är i harmoni med naturen samtidigt som utsikten från den privata terrassen är optimal. Stora panoramaskjutdörrar av glas leder ut till den privata, möblerade terrassen, med utsikt över floden och den vidsträckta afrikanska bushen. Tänk dig att ligga här i din hängmatta med en kopp kaffe eller en drink medan du tittar på elefanter, giraffer, antiloper och andra vilda djur som kommer ner till floden för att dricka. Det är Afrika från första parkett.

Familjebungalowen motsvarar en River Bungalow med två separata rum som delar badrum/toalett/terrass. Se planskissen. Här kan ni bo upp till två personer i varje rum, dvs. totalt sex personer. De två mindre rummen har dörr in till varandra, men om man ska in till det stora master bedroom måste man gå ut på terrassen och in genom panoramadörrarna. Om ni vill ha mer plats kan ni välja en Olifant Villa Suite på 200 kvm mot ett tillägg. Var gärna ute i god tid om ni vill bo i vår familjebungalow, för vi har bara en. 

Faciliteter

Lodgens familjebungalow består av två separata rum som är byggda i anslutning till en 2-personers River Bungalow. De båda rummen har två enkelsängar var samt delar badrum/toalett/terrass. Familjebungalowen passar perfekt för barnfamiljer eller grupper på tre personer som gärna vill slippa betala enkelrumstillägg för den tredje personen.

Standardfaciliteter i NYATIs familjebungalow

  • 55 m² River Bungalow med kingsizesäng med 2 madrasser och 2 täcken, privat toalett, dubbla handfat, dusch inomhus och utomhus
  • 2 x 20 m² sovrum med två enkelsängar med madrass och täcke, gemensam toalett, handfat och dusch
  • Tjocka handdukar, badrockar, hårtork och diverse toalettsaker
  • Luftkonditionering, takfläkt, elvärmefilt och myggnät
  • Säkerhetsbox, telefon och adapter till europeiska kontakter
  • Kylskåp
  • Gratis te- och kaffefaciliteter
  • Gratis wifi på hela lodgen
  • Tvättservice mot betalning

NYATI familjebungalow priser 2021-2022

Boende i familjebungalow per person 10 dagar / 7 nätter
Pris från kr 26 995
Pris per barn (2-11 år) 10 dagar / 7 nätter
Pris från kr 22 495
Pris per person för extra vecka i NYATI familjebungalow
kr 12 000
Boende i familjebungalow UTAN FLYGRESA per person 7 nätter
kr 20 500
Bokningsförfrågan
{Se 360 graders vy
Se 360 graders bild

NYATI Safari Lodge video

Planlösning

Nyati Safari Lodge
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.