Nyati Safari042 405 99 94
Nyati Safari
Nyati SafariSök

The Portswood Hotel

Rummen är inredda i maritim stil och har luftkonditionering, satellit-TV och ett badrum med dusch. Vissa av dem har också ett badkar.

En utsökt frukost serveras dagligen. Du kan njuta av en drink och snacks på den mysiga terrassen vid poolen.

Gästerna kan också besöka restaurangen Quarterdeck, som serverar indisk mat och är inredd i Cape Malay-stil. Cocktailbaren serverar drycker.

Portswood Hotel ligger bara 3 km från stadens centrum och 25 km från Kapstads internationella flygplats.

Faciliteter

På The Portswood Hotel finns pool, business Center, restaurant & bar

Standardfaciliteter på alla rum:

  • Luftkonditionering
  • Gratis wifi
  • Satellit-TV
  • Telefon
  • 24-timmars rumsservice

Kapstaden

Kombinera ditt NYATI safariäventyr med några dagar i Kapstaden, en av världens vackraste städer. Här på den södra spetsen av kontinenten är du omgiven av Atlanten och Indiska oceanen, med Taffelbergets silhuett i bakgrunden. Bo vid populära V & A Waterfront, där du kan utforska den livliga hamnen och Kapprovinsens största attraktioner såsom Godahoppsudden, Mandelas fängelseö, en av Afrikas unika pingvinkolonier och Sydafrikas idylliska vinland.

Kapstaden & Garden Route

Kombinera ditt NYATI safariäventyr med några dagar i underbara Kapstaden, en av världens absolut vackraste storstäder, där du bor nära populära V&A Waterfront. Härifrån kan du utforska några av landets främsta sevärdheter, bland dem Godahoppsudden, Mandelas fängelseö, Taffelberget och det idylliska vinlandet. 

Ta sedan en tur längs en av världens vackraste kuststräckor, The Garden Route, som med rätta kan kallas för Sydafrikas trädgård. Garden Route avsåg från början sträcka på 200 km mellan Heidelberg och Storms River, men många använder idag uttrycket om sträckan på cirka 800 km från Kapstaden till Port Elizabeth. Här på Afrikas sydspets kan du uppleva ett sant naturparadis medan du åker genom det grönskande och fruktbara landskapet, där små pittoreska byar och underbara stränder ligger sida vid sida med nationalparker, laguner och sjöar. Det här är Afrikas version av Medelhavsstämning i en storslagen natur med inslag från den gamla kolonialtiden. Vi har valt det härliga Knysnaområdet som utgångspunkt för vistelsen vid Garden Route. Här kan du njuta av de vackra lagunerna i idylliska omgivningar och göra utflykter till strutsfarmar, Mossel Bay och de imponerande Tsitsikammabergen.

Kapstaden & Plettenberg Bay

Njut av några härliga dagar i en av världens vackraste storstäder, Kapstaden. Här väntar många fina upplevelser, t.ex. utflykter till vingårdar i Stellenbosch, Kaphalvön med Godahoppsudden och de många pingvinerna på Boulders Beach, valturen till Hermanus eller en båttur till Nelson Mandelas fängelseö Robben Island. Du kan också bara njuta av stadens många sevärdheter, som Taffelberget och Kirstenbosch botaniska trädgård, eller koppla av med en fika vid berömda V&A Waterfront.

Avsluta resan med en vistelse vid kusten i Plettenberg Bay med tillgång till en av Sydafrikas bästa stränder. Plettenberg Bay är centralt beläget på den fantastiska Garden Route och den perfekta utgångspunkten för upplevelser längs en av världens vackraste kuststräckor. Staden är byggd på en brant sluttning ner mot havet, så överallt kan du njuta av den spektakulära utsikten över bukten och de kringliggande bergen. I Plettenberg Bay-området finns mängder av orörda stränder, och det är en oslagbar plats för sol, bad och avkoppling. För de mer aktiva finns det också massor att välja på, som vandringsturer eller utflykter med båt eller kanot. Besök också Monkeyland Primate Sanctuary och upplev över 700 apor och lemurer på nära håll.

Kapstaden & Vinlandet

Sydafrika är ett stort vinland som är känt över hela världen för sina viner, och vinlandskapet är lika vackert som vinerna är goda. Kombinera ditt NYATI Safariäventyr med 8 dagar i Kapprovinsen, där du bor 3 nätter i Stellenbosch, Sydafrikas näst äldsta europeiska bosättning i vinlandet. Det är en mysig och pittoresk stad med historiska byggnader i typisk kapholländsk stil. Sedan följer 4 dagar i underbara Kapstaden, en av världens absolut vackraste storstäder, där du bor vid populära V&A Waterfront. Härifrån kan du utforska några av landets främsta sevärdheter, bland dem Godahoppsudden, Mandelas fängelseö och en av Afrikas unika pingvinkolonier.

Reseafton

Nyati Safari
Nyati Safari
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Kontakta oss