042 405 99 94
Sök

Sydafrika har öppnat gränserna igen

Sydafrika har öppnat sina gränser igen, så vi kan nu erbjuda att skicka iväg gäster - utan karantän vid ankomst. Infektionen i Sydafrika är under kontroll. Vid avresa, ta helt enkelt ett negativt COVID 19 -test, som inte får vara mer än 72 timmar gammalt när du anländer till Sydafrika.

Som en extra garanti för en problemfri returresa kommer du att bli PCR-testad på torsdag i vårt testcenter, det betalas lokalt (ZAR. 850,-).

Eventuella krav på karantän vid återkomst till Sverige måste du informera dig om, t.ex. på polisen.se/om-polisen/polisens-arbete/granspolisen/sa-paverkas/

Om UD avråder från resor till resmålet vid avresan har Nyati Safari Lodge, för att säkerställa våra gäster, också tecknat en försäkring hos Gouda. Förutom att vara en vanlig reseförsäkring täcker den också medicinska kostnader relaterade till COVID -19 -pandemin.

Ökat fokus på hygien

NYATI Safari Lodge ligger i provinsen Limpopo, vilket är det område i Sydafrika som har drabbats minst av infektion. Här sker nästan alla aktiviteter utomhus.

Tillsammans med personalen i Sydafrika har vi under de senaste månaderna ökat vårt fokus på hygien och säkerhet på lodgen, samt tillhandahållit ett hav av nya åtgärder för att skydda våra gäster mot infektion, så att du kan känna dig helt säker genom att resa med oss ​​igen.

Det innebär bland annat att det finns handsprit i alla gemensamma utrymmen på lodgen, vi säkerställer bättre utrymme mellan borden i restaurangen, vi kör med färre gäster i våra öppna safaribilar och i denna provins är det inte oroligt.

Att resa under en pandemi

Vår VD. Jørgen Nielsen har varit i Sydafrika flera gånger under de senaste 6 månaderna, senast i juni 2021. Han lämnade dels för att motivera personalen på logen och dels för att åter testa hur resor sker under COVID -19 -pandemin.

Han säger att överallt har det varit en riktigt positiv upplevelse, där allt har fungerat oklanderligt. Det finns mycket färre passagerare på flygplatser och på flygplan, och det finns fullständig kontroll över säkerheten under hela resan.

Jørgen säger: ”Det är en fantastisk tid att resa just nu med mycket färre resenärer på flygplatserna. När du först anländer till NYATI Safari Lodge glömmer du nästan allt om koronan.

I Limpopo -provinsen är infektionsfrekvensen mycket låg, och risken för att bli smittad är därför också mycket mindre än i Sverige. Alla våra anställda har vaccinerats, så du kan känna dig helt trygg och trygg under din vistelse. Samtidigt ser vi för närvarande många djur på vår safari, så det finns många bra skäl att resa till Sydafrika nu.

Vi ser fram emot att välkomna våra gäster tillbaka till NYATI Safari Lodge.

Bokningsförfrågan
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.