042 405 99 94
Sök

Seniorresor för alla

Hos NYATI Safari hittar du seniorresor av ett slag du aldrig provat förut. Kombinerat med färgrika kulturer, den storslagna afrikanska naturen och de vilda djuren får du nämligen hos oss en helhetsupplevelse inom trygga ramar. Sedan 1998 har vi  – med lika delar kärlek till södra Afrika och nordisk kvalitet – önskat glada gäster välkomna till vårt stora utbud av resor för seniorer.

Läs mer om Seniorresor
NYATI Safari & Mauritius
NYATI Safari & Mauritius
Följ med på safari i världsklass och runda av med en veckas badsemester i strandparadiset Mauritius, med kritvita stränder och turkosblått hav.
Pris från 53 995 för 17 dagar
NYATI Safari & Zanzibar
NYATI Safari & Zanzibar
Följ med på safari i världsklass och runda av med badsemester i det tropiska paradiset Zanzibar, med vita stränder och azurblått hav.
Pris från 49 495 för 17 dagar
Rovos Rail: Kapstaden - Pretoria
Rovos Rail: Kapstaden - Pretoria
Följ med på en äventyrlig och oförglömlig tågresa genom det spektakulära afrikanska landskapet i den yppersta lyx.
Pris från 26 495 Pr. person

Exklusiva safariupplevelser i – nya – vänners lag

Vi erbjuder så klart privat boende på våra egna lodger, men det betyder inte att du inte kan dela dina reseupplevelser med nya bekantskaper. Vi ser ofta hur resor, både för par och för de som reser själva, skapar vänner för livet. Det är en av anledningarna till att det finns ett så stort intresse för våra resor för seniorer. Det finns inget som är så livsbejakande som att köra genom de överdådiga landskapen i den sydafrikanska bushen, med sitt vilda djurliv som man tidigare bara sett på film eller på zoo. Det är sådana upplevelser som för människor närmare varandra – och det är något vi brinner för.

Vin, storstad och mycket mer

Våra seniorresor behöver dock inte endast ta plats bland lejon, elefanter och flodhästar – även om dessa självklart ska upplevas när man är i Sydafrika. Vi kan nämligen också erbjuda utflykter till brusande och vackra storstäder som Kapstaden, eller ta dig med på upptäcktsfärd i Sydafrikas idylliska Vinland, där du kan kittla dina smaklökar med utmärkta lokala viner. Andra exempel på populära och spännande aktiviteter är bland annat en avkopplande vistelse på Zanzibars vita stränder, golf på Mauritius, de majestätiska Viktoriafallen, Afrikas vackraste kuststräcka Garden Route och utflykter till exempelvis Godahoppsudden.

Vi utgår ifrån dig

Vårt mål är att du ska få den perfekta pensionärsresan, med minnen för livet. Vi utgår ifrån dina drömmar och förväntningar, och med våra många pålitliga samarbetspartners, vackra resmål och variationsrika utbud av upplevelser finns det stor chans att vi ska kunna göra dina drömmar till verklighet. Så vare sig ditt fokus ligger på naturupplevelserna, den spännande gastronomin eller något helt annat, så ser vi till att du får precis den resa du drömmer om. Med oss kan du besöka ett otal fantastiska destinationer i Sydafrika, Mauritius, Zanzibar, Zimbabwe och Botswana på våra resor för äldre, och vi kan alltid skräddarsy din resa. Så kom förbi ett av våra många reseföredrag eller anmäl ditt intresse här på hemsidan - det är helt gratis. Vi ser fram emot att höra av dig!

Reseafton

Nya datum för reseföredrag kommer snart

Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.