042 405 99 94
Sök

.................25 års Jubileumsresa .................

Jubileumsresa med 25 x 100 kr i rabatt(*

Jubileumspris: kr. 29.495,-

I september 2023 är det 25 år sedan vi hälsade de första gästerna välkomna till NYATI Safari Lodge. Sedan dess har 45 600 gäster, både ensamresande, par och familjer, njutit av vistelsen hos oss och fått storslagna upplevelser med sig hem.

Det firar vi med att erbjuda en jubileumsresa på följande avgångar:

 • 29 augusti 2023 - EXTRA AVGÅNG, bara 10 dagar
 • 1 september 2023
 • 8 september 2023
 • 15 september 2023
 • 22 september 2023
 • 29 september - EXTRA AVGÅNG, bara 10 dagar

Resan är all inclusive och inkluderar:

 • Flyg Köpenhamn – flygplats i Kruger National Park t/r
 • Transfer flygplats–lodge t/r
 • Frukostbuffé, lunch och 3-rättersmiddag på lodgen
 • Vin, sprit och vatten/läsk utan extra kostnad på lodgen
 • 2 dagliga game drives
 • Mousserande vin och frukost i bushen
 • Bushmiddag under stjärnorna vid Lion King (om vädret tillåter)
 • Bushvandring med professionell ranger
 • Heldagstur i Kruger National Park

Anslutningsflyg mot tillägg

*Rabatten är avdragen i det amgovma priset.

Priset är per person i 2-bäddsrum med all inclusive och boende i River Bungalow 

 OBS. Resan kan inte förlängas eller kombineras med andra resmål.

Resan inkluderar

 • Flyg från Köpenhamn* till flygplats i Kruger National Park t/r (avresa 1/9, 8/9, 15/9 eller 22/9 2023)

 • Transfer från flygplatsen till NYATI Safari Lodge t/r
 • 7 nätter på NYATI Safari Lodge 4+* i egen River Bungalow (dubbelrum) med privat terrass mot Olifants River
 • All inclusive, dvs. alla måltider och dryck ingår:

o    Frukost, lunch och trerätters middag
o    Utsökta lokala drycker, som vin, sprit, öl, vatten samt alkoholfritt öl och vin
o    Färsk frukt på förfrågan hela dagen
o    Mousserande vin och frukost i bushen

 • Galamiddag med show, musik och dans varje fredag
 • Driving range-tävling – vem slår längst?
 • Bouletävling med priser
 • Inkluderat safariprogram:

o    "Big 5"-safaridag i öppna safaribilar i vårt privata område på 10 000 hektar i Greater Kruger National Park

o    "Big 5" solnedgångssafari med bushmiddag under stjärnorna på Lion King följt av nattsafari

o    Bush walk med vällagad bushfurukost och mousserande vin på vacker utsiktspunkt

o    Solnedgångssafari i öppna safaribilar, inklusive dryck och snacks på utsiktspunkten

o    Bushvandring med professionella rangers i den storslagna naturen

o    Två dagliga game drives (safaritur i öppen bil), morgon och eftermiddag

o    Heldagstur i Kruger National Park

 • Tillgång till lodgens driving range
 • Tillgång till lodgens gym

Observera att det bara är möjligt att delta i bushvandringar och sunset game drives om det övriga aktivitetsprogrammet tillåter. Veckodagarna för våra utflykter/aktiviteter kan variera.

 Alla våra frånpriser är vägledande, och vi reserverar oss för ändringar, felskrivningar, prishöjningar och fullbokade flyg.

NYATI Safari Lodge

På NYATI Safari Lodge får du ditt livs safariupplevelse. Här kan du bo i din egen exklusiva River Bungalow på första parkett till den berömda Krugerparken med panoramautsikt över Olifants River – Elefantfloden – och den sydafrikanska bushen. Från din privata terrass kan du varje dag följa det rika djurlivet längs floden. Är ni flera som reser tillsammans kan ni även välja att bo i våra nya Rhino-lyxtält på 75 m2  med plats för två vuxna och två barn, eller i våra exklusiva privata Olifantvillor på 200 m2 med egen pool och plats för hela familjen. Ytterligare ett alternativ är att ha hela Cheetah Camp på 500 m2 för er själva med privat chaufför/ranger, eget safariprogram och egen kock.

På NYATI Safari Lodge bor du med all inclusive, det vill säga komplett safariprogram, alla måltider och lokala drycker ingår i priset, också under safariturerna. Vårt stora safariprogram omfattar två safariturer (game drives) per dag i öppna bilar, bushvandringar, sundowners och nattsafari. Alla dessa safariturer kan du fritt delta i. Mellan aktiviteterna finns det tid att koppla av i lodgens stora pool-, lounge- och barområde, njuta av en behandling på NYATIs Bush Spa eller delta i tillvalsaktiviteter som till exempel luftballong, flodsafari eller golf.

Måltiderna på NYATI Safari Lodge är en riktig höjdpunkt. På äkta Karen Blixen-manér serveras utsökta menyer vid vackert dukade bord i stearinljusens sken – eller vid "boman", den traditionella afrikanska grillplatsen. En gång i veckan beger vi oss ut i bushen där du kan njuta av solnedgången med något kallt att dricka medan vi dukar upp en sydafrikansk ”braii” under stjärnhimmeln. Till alla måltider serveras lokala viner och mellan safariturerna har du fri tillgång till baren på lodgen. Läs mer om NYATI Safari Lodge här.

Ditt livs safariäventyr

Välkommen till den perfekta utgångspunkten för äkta safari, utsökt välbefinnande och oförglömliga upplevelser. NYATI Safari Lodge erbjuder lyxsafari i en privat game reserve på 10.000 hektar och Sydafrikas berömda Kruger National Park.

Omgivningen kring NYATI Safari Lodge är exklusiv och välkomnande, oavsett om du kopplar av inne eller ute. Lodgen består av huvudbyggnad med restaurang, bar, butik, pool och lounge, 10 exklusiva bungalows, 6 privata villasviter, 3 lyxtält och separata Cheetah Camp, som lämpar sig för grupper på upp till 14 personer. Alla lodgebyggnader ligger i direkt anslutning till Olifants River med utsikt över vild och orörd natur, och mellan byggnaderna löper ett litet system av vägar och gångvägar. NYATI Safari Lodge utmärks av en elegant kombination av skandinavisk kvalitetsstandard och rustik afrikansk stil, med solida väggar, halmtak och ädla träslag. Det är genuint och lyxigt på samma gång, vilket skapar en unik miljö för en äventyrlig safariupplevelse.

Faciliteter på NYATI Safari Lodge

Huvudbyggnaden på NYATI Safari Lodge består av lounge-områden både utomhus och inomhus där du kan koppla av med en god bok eller en drink. Där finns också dator och ett urval av brädspel som du kan låna. I förlängning av huvudbyggnaden ligger den takförsedda utomhusrestaurangen, baren och poolen, där du har en fantastisk utsikt mot Olifants River och det vilda djurlivet. Alla måltider på restaurangen håller en hög kulinarisk nivå. En gång i veckan serveras middagen istället på den öppna grillplatsen, boman, där du äter en traditionell afrikansk braai. Mellan de många safariupplevelserna kan du koppla av på en solsäng vid poolen, njuta av en drink i baren eller följa djurlivet som passerar nedanför restaurang- och poolområdet. Eftersom lodgen är inhägnad kan du också promenera omkring fritt på de trevliga små gångvägarna. En nyhet är att poolen vid huvudbyggnaden nu är uppvärmd under de kallaste månaderna så att våra besökare kan njuta av poolområdet året runt.

Om du vill skämma bort dig själv mellan utflykterna finns det flera olika behandlingar att välja bland på vårt lilla NYATI Bush Spa, t.ex. massage, pedikyr och manikyr. För de mer aktiva finns ett litet öppet träningsrum med utsikt. Här finns träningscyklar, löpband med mera som du kan använda när som helst på dagen utan kostnad. Du kan också förbättra ditt golfspel genom att träna på NYATIs driving range, där det finns helt nya klubbor som du kan använda utan kostnad. Vår egen golftränare kan bokas under vistelsen om du vill ha hjälp att finslipa tekniken. Du kan också använda boulebanan utan kostnad. I vår lilla shop kan du bland annat köpa safarikläder, afrikanska souvenirer, safariböcker med mera. Det finns gratis wifi på de flesta ställen på lodgen, men signalen kan variera och det händer att det blir strömavbrott då och då.

På NYATI Safari Lodge har vi också en helt ny bilpark som du kan läsa mer om här.

NYATI Safari Lodge jubileumspriser 2023

Boende i River Bungalow per person 10 dagar / 7 nätter
Pris från kr 29 495
Tillägg per person för boende i Rhino-tält, per vecka
kr 1 500
Tillägg per person för boende i Olifant Villa Suites, per vecka (min. 4 pers.)
kr 2 500
Barn 2-11 år
kr 22 495
Enkelrumstillägg per vecka
kr 4 500
Bokningsförfrågan
Priskalender
* Observera att dett är "Från prisor"
Priserna kan variera beroende på specifika resedatum och flygbolag

Period: 25/08/2023 - 25/08/2023
Från pris: 29 495

Period: 01/09/2023 - 01/09/2023
Från pris: 31 995
Få lediga platser

Period: 09/09/2023 - 09/09/2023
Från pris: 31 995
Få lediga platser

Period: 16/09/2023 - 16/09/2023
Från pris: 29 495
Få lediga platser

Period: 22/09/2023 - 22/09/2023
Från pris: 31 995

Period: 29/09/2023 - 29/09/2023
Från pris: 29 495
.................25 års Jubileumsresa .................
Dagsprogram
.................25 års Jubileumsresa .................
Tilvalgsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

Karta

.................25 års Jubileumsresa .................

Privat video fra Nyati gæst

NYATI Safari Lodge video

Klimattabell
Karta

Dagsprogram

Fredag: Jubileums-avresedag

Det här är dagen då du full av förväntan sätter kurs mot Sydafrika och din egen privata bungalow eller villa med utsikt mot Olifants River mitt i Sydafrikas berömda Greater Kruger National Park. Vi har avresor varje fredag i september 2023 och du reser ut från Köpenhamn på eftermiddagen.

Det görs ett stopp på vägen till Johannesburg och flygtiden är ca 14 timmar. Det är ingen tidsskillnad mellan Skandinavien och Sydafrika, så middag serveras ombord på flyget, och därefter kan ni sova tills ni ankommer till Johannesburg på morgonen. Frukost serveras före ankomsten till Johannesburg.

Ankomst till NYATI Safari Lodge

Från Johannesburg går resan vidare med inrikesflyg till den lokala flygplatsen vid Kruger National Park. Vi flyger våra gäster den sista biten (ca 1 timmes flygtur) till den lokala flygplatsen vid Krugerparken, vilket sparar 5–6 timmars bilåkning. När du landar tar en medarbetare från NYATI Safari Lodge emot och följer med på bilresan till lodgen. På NYATI Safari Lodge väntar ett mottagande på äkta afrikanskt vis med sång och dryck, följt av en härlig lunch och ett kort informationsmöte. Sedan är det dags att finna sig till rätta i de fina omgivningarna. Njut till exempel av en drink på terrassen med utsikt mot Olifants River och den afrikanska bushen före välkomstmiddagen om kvällen.

Bushvandring, sundowner, bushmiddag & nattsafari

Tidigt på morgonen är det safarivandring på NYATIs egen mark tillsammans med en av våra professionella rangers. Rangern berättar om det lokala växt- och djurlivet, och om morgonen när djuren är som mest aktiva kan du ha turen att se till exempel noshörningar, giraffer, flera antiloparter, zebror, vårtsvin och en mängd olika fåglar. Du får lära dig att spåra djuren genom att avläsa tecknen på att de tagit sig fram, som fotspår, spillning, knäckta grenar med mera. Om du hellre vill bli körd runt kan du välja att åka på morgonsafari i någon av våra öppna safaribilar. 

Efter vandringsturen serveras en härlig frukostbuffé på utsiktsterrassen. Sedan kan du koppla av en stund innan det är dags för en god lunch på terrassen och eftermiddagens safaritur. Under eftermiddagssafarin har du chansen att uppleva ”The Big 5”. Uttrycket är en traditionell jaktterm för de fem stora och klassiska vilda djuren – elefant, buffel, lejon, leopard och noshörning. Vår lokala ranger guidar dig och om du har tur kan du få se ”The Big 5” på en och samma dag. Safarin avslutas på vår underbara utsiktsplats, Lion King. Där kan du njuta av kalla drycker med tilltugg medan du beskådar den exotiska sydafrikanska solnedgången över bushen. Under tiden dukar vårt kockteam upp en äkta sydafrikansk ”braii” – en härlig bushmiddag under stjärnorna. Våra kockar har återupplivat den traditionella gryträtten ”potjie”, som lagas med utsökta lokala råvaror enligt det ursprungliga NYATI-receptet. Här får du chansen att uppleva den äkta smaken av Sydafrika. Obs: Bushmiddag anordnas endast när väderförhållandena tillåter. I annat fall ersätts den av middag i boman eller på lodgens restaurang.

Sedan är det dags för en spännande nattsafari genom bushen i våra öppna safaribilar. Bilarna är utrustade med stora strålkastare för att du bättre ska kunna se de vilda djuren. Det är en väldigt stämningsfull upplevelse att säga ”godnatt” till bushen i skymningen, och det är extra spännande att jaga djur i mörkret, när också rovdjuren går på jakt.

Fågelsafari, eftermiddagssafari och sundowner

Den här morgonen kan du följa med på morgonsafari i våra öppna safaribilar för en tur där det är Krugerparkens fågelliv som står i fokus. Turen går förbi Hippo-sjön och vidare längs floden, där det finns bäst möjligheter att få syn på några av de många färgsprakande fåglarna. Men det finns naturligtvis även goda chanser att se fler vilda djur. Kanske är det just den här morgonen du får syn på en noshörning eller en leopard? 

Efteråt kan du njuta av en härlig frukost på vår fina terrass med utsikt över Olifants River och koppla av vid poolen innan det är dags för solnedgångssafari mot slutet av dagen. Här kan du återigen ha turen att få uppleva ”The Big 5” samt antiloper, zebror, vårtsvin, giraffer och gnuer i skymningen. På hemvägen gör vi ett kort stopp på en av de vackra utsiktsplatserna på NYATIs ägor. Där kan du njuta av ett glas vin eller en läsk medan du ser solen gå ner bakom Drakensbergen. På kvällen dukas ett vackert bord upp på terrassen på NYATI Safari Lodge, där kocken serverar en läcker trerättersmeny.

Tillvalsaktiviteter: Golf, quad bike safari och townshiptur

Morgonsafari, eftermiddagssafari och sundowner

Om du inte har fått se alla Big 5 ännu har du fortfarande chansen på dagens safariturer, där du bland annat kan uppleva bufflar, elefanter och giraffer. Torsdagen börjar med en tidig morgonsafari med fokus på det djur- och växtliv du ser överallt på NYATIs område och i resten av Krugerparken. Våra rangers berättar om olika träd, buskar, gräs och andra växter – och inte minst om de fåglar och djur vi stöter på under safarin. Du kommer också att få veta mer om årstidernas växlingar i viltreservatet – både om väderförhållandena och om hur regn och torka påverkar djurlivet. 

Efteråt kan du koppla av en stund innan lunchen serveras på vår trivsamma utsiktsterrass. På eftermiddagen blir det safari igen, förhoppningsvis med många vilda djur. Våra rangers kommer att berätta om några av de mindre djuren du också hittar i Krugerparken, t.ex. ormar, skorpioner, insekter och termiter samt vilken betydelse de har för däggdjuren. Safarituren slutar på vår vackra sundownerplats i närheten av NYATI Bush Camp, där du får en liten förfriskning medan du njuter av den stämningsfulla solnedgången över bushen. När du kommer hem till lodgen, mätt på upplevelser efter en fascinerande safaridag, serveras en läcker trerätters middag i restaurangen.

Heldagsutflykt till Krugerparken

Åk på safari i den offentliga delen av Kruger National Park. Den nu över 100 år gamla Krugerparken har en fantastisk mångfald av djur och natur. Den är en av värdens bästa safariparker och ett av de bästa ställena att se vilda djur i naturlig miljö. Den offentliga delen av Krugerparken är ungefär lika stor som Värmland  – 350 km lång och cirka 65 km bred. Vägarna i nationalparken är bra och många djur har med tiden blivit ganska vana vid bilar så att du kan komma nära dem. Här finns inte mindre än 147 olika däggdjursarter, 507 fågelarter, 34 olika groddjur, 116 kräldjur, 1 980 olika växter och trädslag och riktigt bra chanser att få se "The Big 5" – lejon, leopard, elefant, noshörning och buffel.

Vi kör ut tidigt om morgonen och du äter frukost i det fria, medan solen stiger över horisonten och lyser upp det spektakulära landskapet. Under resan lagas en läcker lunch på äkta Karen Blixen-manér med vit duk och dignande bord i en av parkens inhägnade rest camps. 

Bushvandring med frukost och safari vid floden

Inled dagen med en safarivandring i soluppgången, där NYATIs rangers berättar om stort och smått i naturen. Vandringen avslutas på en av de fina utsiktspunkterna på NYATIs eget område, där NYATIs kockar serverar en vällagad frukost och mousserande vin under akaciaträden mitt ute i bushen med härlig utsikt över det vilda djurlivet Det finns möjlighet att bli körd hit ut om du inte kan eller vill delta i morgonens bushvandring men ändå inte vill gå miste om den storslagna frukosten i det fria. Efter frukosten ute i bushen tar våra rangers dig med på en liten safaritur på väg tillbaka till lodgen, om du inte ska vidare på någon av våra tillvalsaktiviteter. 

Efter morgonens upplevelser och gårdagens ”Big 5”-safari kanske du vill koppla av lite i hängmattan på din privata terrass eller vid poolen tills det är dags för en härlig lunch på utsiktsterrassen. På eftermiddagen kan du följa med på en stämningsfull solnedgångssafari längs Olifantfloden. Här kommer våra rangers att ha fokus på de tre stora djur som man ofta ser längs floden: flodhästar, nilkrokodiler och om du har tur även den svarta noshörningen, som kan vara svår att hitta. Vi åker i öppen safarijeep så att du kan njuta till fullo av färden utmed floden, innan mörkret sänker sig över det storslagna landskapet och djuren går till vila. På kvällen serveras ännu en läcker måltid på den övertäckta terrassen.

Tillvalsaktiviteter: Flodsafari och quad bike safari

Lördag: Hemresa jubileumsresa

Efter frukost blir du körd till den lokala flygplatsen och härifrån vidare med inrikesflyg till Johannesburg. Beroende på flygförbindelserna till Europa och din nästa destination får du räkna med lite väntetid i Johannesburg, men det är en trevlig flygplats med ett bra restaurang- och shoppingutbud. Du kan också välja att använda väntetiden till ett besök i Johannesburg, där du till exempel kan uppleva den afrikanska kåkstaden Soweto, som spelade en viktig roll för avskaffandet av apartheid. Observera dock att det beror på dina flygtider om du kan delta i den utflykten. Den bokas genom vårt säljkontor i Danmark.

Bemærk venligst at ugedagene for de enkelte aktiviteter kan variere grundet vejrforhold.

Det er f.eks. vanskeligt at opleve den smukke afrikanske stjernehimmel i overskyet vejr. Så flyttes aktiviteten til en aften det passer bedre.

Tilvalgsaktiviteter på NYATI Safari Lodge

Flodsafari & game drive

Der er afgang til den inddæmmede del af Olifants Floden, med ankomst ca. midt på dagen.

Her begynder en vidunderlig sejltur i roligt tempo på en lille flodpram gennem Krugerparken. Langs bredderne vil du opleve nogle af de mange dyrearter, der trives ved floden. Vand er et naturligt trækplaster for dyr, så her ses et væld af fugle og masser af både små og store dyr, der slukker tørsten, mens du kan se dovne flodheste og lurende krokodiller i vandet. Her serveres frokost om bord på båden, hvor du kan sidde og nyde bushens lyde og den smukke udsigt til det vilde dyreliv.

Efter bådturen venter endnu et safarieventyr. Du bliver hentet i en af NYATI´s åbne safaribiler, og kommer på en stemningsfuld solnedgangssafari gennem Greater Kruger National Park med god mulighed for at se "Big 5". Safarioplevelserne rundes af på et af NYATI´s smukke sundowner-spots, hvor du kan nyde solnedgangen over den sydafrikanske bush til kølige drinks og lidt snacks, inden turen går tilbage til lodgen.

Noter venligst at aktiviteten er vejr afhængig. Frokost er inkluderet. Afgang fra lodgen formiddag, retur lige efter solnedgang. Minimum 4 deltagere.

Pris pr. person ZAR 1.350,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Luftballon

At svæve lydløst hen over landskabet er en magisk oplevelse. Jeres luftballon afgår ved solopgang og du flyver hen, hvor vinden bærer dig, f.eks. hen over Blyde River, mango plantager og tyndt befolkede områder med udsigt til Drakensbjergene og den sydafrikanske bush. Mousserende vin og snacks vil blive serveret efter turen, og tilbage på lodgen venter jer en stor morgenmad.

Der bliver arrangeret ture om morgenen, når den lokale ballonskipper vurderer, at det er ”ballon vejr”, og det vides oftest først aftenen i forvejen, da aktiviteten er stærkt vejr afhængig. Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 4.800,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Quad bike safari

En fantastisk og anderledes form for safari, hvor naturen og de vilde dyr sætter agendaen. Oplev den sydafrikanske bush væk fra alfarvej på quadbike, på dansk også kaldet “ATV”, som er en firehjulet motorcykel særligt egnet til offroad kørsel.

En sjov aktivitet for familien og for alle der ønsker at gribe endnu en chance for at komme tæt på den vilde natur og få pulsen lidt op. 

Gæster køres ca. et kvarter op i terrænet, hvorfra turene tager deres udgangspunkt under ledelse af en lokal guide. Turene afgår om morgenen efter morgenmaden og sen eftermiddag og varer ca. 1,5 time (2 timer inkl. transfer til og fra lodgen).

Min. 4 deltagere. Ingen erfaring kræves.

Børn skal være fyldt 12 år for at køre alene. Børn under 12 år på en ATW med en voksen ½ pris.

Pris per person: ZAR 1.000,- 

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Jessica den tamme flodhest

I marts 2000 fandt Tony og Shirley Joubert en lille udsultet forældreløs baby-flodhest i kanten af Blyde River. Parret “adopterede” den lille flodhest, som dermed er vokset op blandt mennesker og husdyr. I dag er den tamme flodhest, som fik navnet Jessica, en af de største seværdigheder i Hoedspruit, hvor både voksne og børn valfarter til for at besøge den. På denne udflugt vil du få chance for at opleve dette fantastiske dyr helt tæt på og se, hvordan hun fx får sutteflaske og bliver håndfodret og nusset.

Jessica er meget kærlig og elsker at være i nærheden af mennesker, så de der har mod på det - både børn og voksne - vil også kunne prøve at håndfodre og nusse Jessica. Minimum 4 deltagere.  

Pris per person ZAR 850,- 

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Der tages forbehold for at Jessica kan besøges på det pågældende tidspunkt.

Kulturoplevelse i lokal landsby

Sydafrika er et land med store kontraster. På den ene side et moderne land med velfungerende økonomi og infrastruktur – og på den anden side det oprindelige og autentiske Afrika. En rigtig god måde at få indblik i den lokale kultur og tradition er et besøg i en lokal landsby, et såkaldt township.

Hvis det ikke er skoleferie/fridag, ser du byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor. Der er mulighed for at smage lokale specialiteter på turen. Tilbage på NYATI Safari Lodge venter frokosten. Minimum 4 deltagere.

Pris pr. person ZAR 1.200,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Heldagstur til Drakensbjergene

Der er afgang fra lodgen tidlig morgen mod de storslåede Drakensbjerge, og forude venter en hel dag med eventyrlige naturoplevelser. Turen til Drakensbjergene følger den berømte Panoramarute langs den 60 km lange Blyde River Canyon - også kendt som Sydafrikas Grand Canyon. Drakensbjergene er godt 2.000 meter høje og ligger i naboprovinsen Mpumalanga. På vejen gøres holdt ved flere udsigtspunkter, så du har optimale muligheder for at nyde magien her. Ruten går langs eukalyptus- og nåletræsbeklædte bjergskråninger, hvor masser af brusende vandfald har deres udspring. Du besøger tre af de største seværdigheder i Sydafrika: Bourke’s Luck Potholes med de dybe kløfter, der får dig til at snappe efter vejret og hæve kameraet. The Three Rondavels, som er tre runde bjergtoppe, der ligner en kæmpeudgave af de traditionelle, runde, stråtækte afrikanske hytter beliggende på kanten af turens højdepunkt Blyde River Canyon, hvor der er stop ved Gods Window. Der er også et stop ved Lisbon vandfaldet. Undervejs på turen får vi en rustik original sydafrikansk frokost. Du er tilbage på lodgen sidst på eftermiddagen.

Frokost er inkluderet i turen. Afgang fra lodgen tidlig morgen, lige efter morgenmad.
Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 2.200,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Heldagstur til Kruger National Park

Tag på safari i den offentlige del af Kruger National Park. Den nu over 100 år gamle park er med sin store variation af dyr og natur en af verdens bedste safariparker og er ganske enkelt et af de allerbedste steder at se de vilde dyr i deres naturlige miljø. Den offentlige del af Krugerparken er omkring 2/3 af Jyllands størrelse. Parken er 350 km lang og ca. 65 km bred. Vejene gennem nationalparken er gode, og mange dyr er efterhånden så vant til selskab af de underlige firhjulede væsener, så du kan komme tæt på dem. Her er ikke færre end 147 dyrearter, 507 fugle, 34 amfibier, 116 krybdyr, 1980 plante- og træarter og rigtigt gode chancer for at opleve ”The Big 5”, som er løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen.

Der er afgang tidligt om morgenen, og du spiser morgenmad i det fri, mens solen glider op over horisonten og blænder op for det mageløse landskab. Under vejs spiser vi frokost i en af parkens indhegnede camps.

Minimum 4 deltagere.

Pris per person ZAR 3.200,-

Pris er vejledende og kan ændres med kort varsel

Bemærk venligst at der er begrænsede antal pladser på tilvalgsaktiviteterne.

Klimatabel NYATI, Kruger National Park

Dagstemperatur
Nattemperatur
Soltimmar per dag
Nederbörd per månad
Januar
Dagstemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 21 °C
21 °C
Soltimmar per dag: 8
8
Nederbörd per månad: 93 mm
93 mm
Februar
Dagstemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimmar per dag: 8
8
Nederbörd per månad: 93 mm
93 mm
Marts
Dagstemperatur: 31
31 °C
Nattemperatur: 19 °C
19 °C
Soltimmar per dag: 8
8
Nederbörd per månad: 68 mm
68 mm
April
Dagstemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimmar per dag: 8
8
Nederbörd per månad: 37 mm
37 mm
Maj
Dagstemperatur: 28
28 °C
Nattemperatur: 11 °C
11 °C
Soltimmar per dag: 9
9
Nederbörd per månad: 14 mm
14 mm
Juni
Dagstemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 6 °C
6 °C
Soltimmar per dag: 9
9
Nederbörd per månad: 11 mm
11 mm
Juli
Dagstemperatur: 26
26 °C
Nattemperatur: 7 °C
7 °C
Soltimmar per dag: 9
9
Nederbörd per månad: 12 mm
12 mm
August
Dagstemperatur: 27
27 °C
Nattemperatur: 9 °C
9 °C
Soltimmar per dag: 9
9
Nederbörd per månad: 9 mm
9 mm
September
Dagstemperatur: 29
29 °C
Nattemperatur: 13 °C
13 °C
Soltimmar per dag: 9
9
Nederbörd per månad: 26 mm
26 mm
Oktober
Dagstemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 16 °C
16 °C
Soltimmar per dag: 8
8
Nederbörd per månad: 43 mm
43 mm
November
Dagstemperatur: 30
30 °C
Nattemperatur: 18 °C
18 °C
Soltimmar per dag: 8
8
Nederbörd per månad: 66 mm
66 mm
December
Dagstemperatur: 32
32 °C
Nattemperatur: 20 °C
20 °C
Soltimmar per dag: 8
8
Nederbörd per månad: 94 mm
94 mm

Karta

Reseafton

Nya datum för reseföredrag kommer snart

Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.