08 519 70 407
Sök

Om NYATI Safari Resor

NYATI har sedan 1998 varit kända för att arrangera unika kvalitet resor för dem som är kräsna. Vi är 100% danskt ägd och har egna safari lodges i Sydafrika. Utöver våra egna lodges så har vi noga valt ut ett antal samarbetspartners runt om i Afrika, där vi kan vara säkra att våra kunder får uppleva Afrika på första parkett. Vi lägger fokus på helheltsupplevelser där natur, djurliv, semesterboende, gastronomi, aktiviteter och servicenivå är hänger tätt samman och reser sig till en högre nivå.

Det började med NYATI Safari Lodge

Idén var att bygga vår egen safari lodge med familjär atmosfär, exklusivitet och massor av Afrika, och med sitt fundament i dansk kvalitet. Lodgen har kontinuerligt expanderats, så semesterboendet matchar både singlar, par, grupper och större familjer. Idag kan du på NYATI Safari Lodge välja mellan våra mysiga NYATI River Bungalows (dubbelrum), vår NYATI Familjebungalow, våra lyxiga NYATI Olifant Villa Suites med två eller tre sovrum och vår alldeles privata NYATI Cheetah Camp med skräddarsydd lyx, där du har egen kock, privat chaufför/guide, egen personal och ut till 12 sovplatser. Vi började med bara 800 ha men nu kan vi erbjuda "Big 5" safaris på vårt egna djurreservat på 10.000 ha, det är öppet och kopplat till Sydafrikas berömda Kruger National Park. Nyligen har vi öppnat NYATI Bush Camp här kan du bo i vackra Bush Villor med plats för upp till 6 personer i vardera. På NYATI Bush Camp har du allt inkl mat och dryck och upplevelser som ingår. Vårt mål har varit att skapa den perfekta utgångspunkten för din safari, oavsett dina behov och önskemål.

Nya resmål och kombinationer

NYATI finner hela tiden nya resmål och utvecklar nya kombinationer. Våra kombinationsresor har blivit mycket populära, då de är perfekta resor för gäster som gärna vill ha många olika typer av upplevelser med sig hem. Eller perfekt för större grupper eller flera generationer, som har behov av en semester som tillfredsställer olika behov och önskemål. Du kan fritt kombinera din resa kors och tvärs bland våra resdestinationer. Många av våra gäster väljer att lägga upp semestern kring en vecka på NYATI Safari Lodge, kombinerat med t.ex. Vinlandet, Kapstaden, Garden Route, Victoria Falls eller badsemester på Mauritius eller Zanzibar. Som ett alternativ till NYATI Safari Lodge har vi NYATI Blyde Safari, som är ett mycket barnvänligt privatreservat med safariaktiviteter, utflykter och träningscenter med tennis, squash, skjutbana och joggingspår så att du både kan slappna av och vara aktiv.

Garanterat högsta kvalitet till bästa pris

Vi har själva besökt alla destinationer och hotell, och vi har själva provat alla aktiviteter och utflykter. Därför kan du vara säker på att uppleva hög kvalitet. NYATI har direkt kontakt med samtliga underleverantörer. På det sättet kan vi kontrollera alla reservationer och tillgodose speciella önskemål. Vi säljer enbart våra resor från våra kontor i Birkerød och Helsingborg, och på det viset behöver vi inte använda dyra mellanhänder och kan garantera dig högsta kvalitet till bästa pris.

Vårt team består av medarbetare med många års rese- och bransch erfarenhet. Vi brinner för att ge det lilla extra som gör din reseupplevelse unik och vi är alltid redo att ge goda råd och vägledning. Kom ihåg, semestern börjar redan med de första förberedelserna. Så njut av förväntningarna och beställ din resa i god tid, så varar glädjen desto längre.

 

Vi ser fram emot att vara värd för din nästa resa – välkommen till vårt reseuniversum.

Boka din resa
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 8 519 70 407 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig email
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.