042 405 99 94
Sök
NYATI Safari Blogg

Ultimat avkoppling i fantastisk miljö

Ultimat avkoppling i fantastisk miljö

29. marts 2022

När du reser till vackra Dolphin Coast kan du vara säker på att du får en semester för hela familjen. Koppla av och njut av utsikten längs de fina stränderna, ät gott och shoppa lokala souvenirer – och varva ner fullständigt. 

Dolphin Coast

Dolphin Coast på Sydafrikas östkust är ett semesterresmål som passar hela familjen. Och området gör verkligen skäl för sitt namn, för här finns goda möjligheter att uppleva både delfiner och massor av fantastiska fiskar och valar.

Det finns också ett bra utbud av vattensportsaktiviteter, till exempel snorkling, dykning, vindsurfing och segelsport. Och om solstolen lockar ännu mer så finns det gott om plats på de breda sandstränderna och alltid möjlighet att ta ett dopp i Indiska oceanen om det blir för varmt.

Bästa förutsättningar för en aktiv semester

Bästa förutsättningar för en aktiv semester

Om du vill ha en mer fartfylld semester så finns det gott om kul och spännande aktiviteter.

Gå på vandring på några av de många, välmarkerade vandringsstigarna eller hyr cykel och ge dig ut i det vackra landskapet. Vill du komma ut på vattnet där det fläktar lite kan du i stället hyra kajak eller surfbräda.

Och vill du prova något annorlunda kan du hänga med ut på Big Game Fishing. Det är en fascinerande upplevelse att dra upp en spjutfisk ur vattnet eller beundra den från båten.

 

Oförglömliga upplevelser med valsafari

Om det finns en sak du inte får missa på en resa till Dolphin Coast så är det valsafari. Från juni till december migrerar nämligen knöl- och rätvalarna ner längs Sydafrikas östkust.

På en valsafari vid Dolphin Coast kan du därför ha turen att få se de fantastiska varelserna röra sig i vattnet och uppleva när de kommer upp till ytan och andas ut vatten genom sina blåshål. Valsafari är bästa sortens naturupplevelse och bara en av alla de härliga saker du kan göra på en resa till Dolphin Coast.

Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.