042 405 99 94
Sök
NYATI Safari Blogg

Perfekt badsemester

Perfekt badsemester

24. januari 2022

Ibland kan det vara svårt att hitta ett resmål som kan tillgodose hela familjens önskemål om både avkoppling och upplevelser på semestern. Men som tur är går det! Dolphin Coast på Sydafrikas östkust är det perfekta resmålet för hela familjen. Dolphin Coast sträcker sig genom flera trivsamma semesterorter och är ett verkligt semesterparadis med sina vackra, öde sandstränder.

Dolphin Coast – för hela familjen

En tur till Dolphin Coast blir en resa full av upplevelser för hela familjen. Här finns allt som behövs för en aktiv semester med vandring och cykling i vackra omgivningar och perfekta möjligheter till härlig avkoppling på de vackra sandstränderna.

Om du väljer att bo på fina Dolphin Coast Villa kan du följa med ut på Big Game Fishing och vara med om den häftiga upplevelsen när en jättefisk på över två meter dras upp ur havet. Det är helt fantastiskt!

Rikt djurliv på Dolphin Coast

Rikt djurliv på Dolphin Coast

Under en resa till Dolphin Coast kan du nästan inte undgå att uppleva det rika djurlivet – i synnerhet i och under vattnet. Kuststräckan har fått sitt namn av en anledning och du kan vara så gott som säker på att få se några av de charmiga delfinerna som leker längs kusten. Du kan också se både små och stora fiskar i vattnet när du hyr surfbräda, kajak eller roar dig med någon annan vattensport.

Ta med familjen på valsafari

En av de saker som Dolphin Coast är särskilt känt för är den fantastiska valsafarin. Från juni till december pågår nämligen knöl- och rätvalarnas migration längs Sydafrikas kust. På en valsafari kan du därför ha turen att få se de stora, fascinerande djuren röra sig i vattnet. Valsafari är en given succé för både stora och små, och man tappar nästan andan när de enorma djuren blåser ut vatten genom blåshålet.

Ge familjen en semesterupplevelse för livet med valsafari och vacker natur på Dolphin Coast. 

Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 42 405 99 94 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka
Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.