+46 42 405 99 94
Sök

NYATI Safari blogg

Här kan du följa med i vad som händer på NYATI Safari Lodge i Sydafrika och här på NYATI Safari. Bloggen är tänkt som en informell kanal där vi berättar mer ingående om olika aspekter och ger information som kanske inte går fram i vår mer officiella kommunikation. Vi arbetar konstant med att utveckla vårt safarikoncept och tar gärna emot både ris och ros, så att vi kan se till att alla våra gäster alltid kan förvänta sig den bästa safariupplevelsen hos NYATI!

NYATI-artiklar i Jyllandsposten

NYATI-artiklar i Jyllandsposten

December 15, 2017

På NYATI Safari Lodge har vi haft besök av en journalist från Jyllandsposten, och det har resulterat i fyra fina artiklar. Här kan du läsa om hans upplevelser i Sydafrika på sensommaren 2017, då han bland annat hann med vår lyxsafari, safari till fots, några av våra utflykter och ett besök i en av världens vackraste storstäder, Kapstaden. Observera att artiklarna är på danska.

Läs mer här

Vinn en veckas lyxvistelse för två på NYATI Safari Lodge!

November 24, 2017

Nu har du chansen att komma iväg på ditt livs safariäventyr med NYATI Safari och bo på första parkett mitt bland Afrikas vilda djur! Vi har blivit en del av Sydafrikas berömda Kruger National Park, och det firar vi genom att lotta ut en veckas lyxvistelse för två i egen River Bungalow med privat terrass. Alla måltider är inkluderade och håller en hög kulinarisk nivå. Dessutom ingår exklusiva Big 5-safariupplevelser i vår privata del av nationalparken.

Läs mer här

NYATI har ny hemsida

July 31, 2017

Vi gjorde det! Vi har gått live med vår nya hemsida. Ny design, fler bilder, fler resor, mer information och fler resetips. Vi har jobbat med sidan hela våren och är väldigt nöjda med resultatet. Vi hoppas att våra gäster ska gilla den lika mycket som vi.

Läs mer här

NYATI Safari nu också till fots

July 21, 2017

Kombinera ditt safariäventyr på NYATI Safari Lodge med en unik safariupplevelse till fots genom NYATIs eget Big 5-reservat vid Kruger National Park. Det är en safarivandring med fantastiska natur- och djurupplevelser, där du övernattar i två olika mobila tältläger längs vägen.

Läs mer här

Tripadvisors Certificate of Excellence

July 14, 2017

Vi är glada och stolta över att vi har fått Tripadvisors Certificate of Excellence. Det går till företag som har en har en hög popularitet på minst 4 av 5 bubblor under en period på 12 månader.

Läs mer här

Fler djur och Big 5 på NYATIs mark

June 21, 2017

Vi har precis utökat vårt eget viltreservat till 10 000 hektar – tillräckligt för att kunna rymma Sydafrikas farligaste rovdjur. Det innebär att du nu kan ha turen att se ”The Big 5”, dvs lejon, noshörning, buffel, leopard och elefant tillsammans med många andra vilda djur utanför NYATI Safaris lodger.

Läs mer här

Sydafrikaafton med ”Zindsi” Mandela

March 24, 2017

NYATI Safari vill bjuda in dig till en magisk Sydafrikakväll på Asminderød Kro!

Njut av god mat, vin och inspiration och hör Sydafrikas berömda ambassadör i Danmark, Nelson Mandelas dotter Zindziswa "Zindsi" Mandela, berätta om sitt hemland. NYATI Safaris ägare Jørgen Nielsen hälsar er välkomna. Därefter hålls ett föredrag på ca 1 timme, följt av middag med kulinariska upplevelser från Sydafrika och vår egen NYATI Safari Lodge.

Läs mer här

NYATI Safari får utmärkelsen Børsen Gazelle 2016

December 1, 2016

Vi är så stolta över att NYATI fått utmärkelsen Børsen Gazelle 2016 – och det är ju tack vare alla er som älskar att resa med oss. Här är vi på prisceremonin.

Läs mer här

NYATI nu också på Zanzibar

April 12, 2016

1998 öppnade NYATI Safari Lodge för första gången dörren för våra gäster i det härliga Sydafrika. Sedan dess har över 35 000 danskar upplevt Sydafrika på första parkett med NYATI Safari. Med 18 års erfarenhet i Afrika vågar vi påstå att vi har utvecklat det bästa safarikonceptet.

Läs mer här

Vinnarbild i ”Vi älskar Sydafrika”

April 8, 2015

Vinnaren i fototävlingen ”Vi älskar Sydafrika” blev Rikke Matthiesen med denna fina noshörning i närbild.

Det är ett privilegium att få uppleva den majestätiska noshörningen i dess ursprungliga miljö. Noshörningen är fortsatt hotad på grund av det eftertraktade hornet Vi är därför mycket tacksamma för att det finns ca 18 noshörningar i området längs Olifants River framför NYATI Safari Lodge. Här finns också många elefanter, vilket är skälet till att floden fått namnet Olifants River.

Läs mer här

Fototävling ”Vi älskar Sydafrika”!

January 23, 2015

Dela din fascination för det här spännande landet och lägg upp din favoritbild från Sydafrika på NYATIs Facebooksida fär att delta i den nya fototävlingen. Då är du med och tävlar om en veckas gratis vistelse på NYATI Safari Lodge för 2 personer.

Läs mer här

Ny Sydafrikaafton!

October 20, 2014

Efter de överväldigande positiva reaktionerna på den första Sydafrika-kvällen i april så erbjuder vi en stämningsfull NYATI-kväll på Asminderød Kro i Fredensborg den 6 november 2014.

NYATIs tidigare chefskock Sören Hansen har sammanställt en fantastisk NYATI gourmetmiddag med fyra rätter, som ackompanjeras av ett spännande urval av intressanta viner gjorda på Sydafrikas bästa druvor.

Läs mer här

360 graders visning av NYATI Safari Lodge

September 4, 2014

Titt som tätt säger våra gäster att vi borde ha berättat hur fantastiskt det är på NYATI Safari Lodge och att våra bilder inte visar vilken magisk plats det är. Det är svårt att förmedla NYATI-magin trots att vi gör vårt bästa.

Läs mer här

Och vinnaren är ...

August 21, 2014

Vinnaren i vår Facebook-fototävling blev Niels Peter Carstens med denna fantastiska bild av två noshörningar som kommer riktigt, riktigt nära. Grattis från oss alla på NYATI Safari.

Läs mer här

Vinn en veckas vistelse på NYATI Safari Lodge!

July 8, 2014

Vi är så glada över att så många har delat sina bästa NYATI reseupplevelser med oss på vår Facebooksida och deltar i fototävlingen. Du som bidrar kan vinna en veckas vistelse för två personer på NYATI Safari Lodge.

Läs mer här

NYATI Gourmetafton

April 18, 2014

NYATIs gourmetafton blev en succé. För att alla skulle få plats så flyttade vi till den stora festsalen på Asminderød Kro, så stämningen var hör med många NYATI-fans på plats :-).

Läs mer här

NYATI Safariafton på Asminderød Kro

February 27, 2014

För första gången går det nu att få en försmak av den kulinariska safariupplevelsen på NYATI Safari Lodge.

Ägaren till NYATI Safari Lodge, Jørgen Nielsen, bjuder in till sydafrikansk gourmetkväll på Asminderød Kro tillsammans med chefskock Søren Hansen, som är känd från Fakkelgaarden, Sdr. Hostrup Kro, Hotel Dagmar och naturligtvis Nyati Safari Lodge. Här serveras en fyrarätters gourmetmeny med utvalda signaturrätter från Nyati Safari Lodge. Som på safarilodgen finns även en sydafrikansk vinmeny som satts samman av Erik Ahlmann.

Läs mer här

NYATI Safari 2014 kataloger

February 9, 2014

2014 års katalog finns nu på hemsidan eller kan beställas. Vi har samma pris 2014: 16.995 DKK/pers för 10 dagars lyxsafari med boende i privat River Bungalow vid Olifants River.

Läs mer här

Kulinarisk safari på NYATI Safari Lodge

June 25, 2013

På NYATI Safari Lodge har vi ett tydligt fokus på att erbjuda gästerna en kulinarisk safariupplevelse. Vi tycker att det är fantastisk spännande att kunna erbjuda lyx och gastronomi mitt bland Sydafrikas vilda djur. Därför strävar våra duktiga kockar efter att kontinuerligt utveckla menyerna och råvarorna.

Läs mer här

NYATI Safari i GO Traveling

May 16, 2013

Nu har Danmarks första digitala resemagasin kommit – GO Traveling. De interaktiva möjligheterna gör att innehållet verkligen kommer till sin rätt.

Läs mer här

The NYATI Collection

March 6, 2013

Din NYATI Safari-resa tar sin början i samma stund som du försjunker i vårt bildmaterial från Afrika och börjar drömma dig bort. Vår främsta uppgift är att förmedla den magi du kommer att uppleva på resa bland Afrikas vilda djur och enastående natur. Därför har vi skapat en ny inspirationsplats på nätet, vår NYATI Collection.

Läs mer här

NYATI Safari stödjer Danmarks Indsamlingen ikväll!

February 8, 2013

“My heart is at home in Africa” – våra hjärtan här på NYATI Safari tillhör Afrika. Sedan 1998 stöder vi olika projekt i Afrika, utöver det kontinuerliga stödet till samhällena kring våra lodger i Södra Afrika.

Läs mer här

NYATI Safari på Resemässa

January 23, 2013

Det var verkligen roligt att intresset för NYATI på resemässan på Bella Center var så stort. Vi är glada över att kunna nå ut till så många reslystna besökare, och inte minst så många glada NYATI Safari-gäster.

Läs mer här

Välkommen till NYATI Safari Blogg

July 4, 2012

Här på bloggen kommer du att kunna följa livet på våra safarilodger i Sydafrika och läsa om vad vi hittar på här på resebyrån. I september lanserar vi vår nya hemsida där du kan läsa om våra resor och få inspiration.

Läs mer här

Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 4 240 59 994 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.