08 519 70 407
Sök

Kör-själv-safari

Sydafrika är en variation av upplevelser och storslagen natur. Speciellt den nordöstra delen vid Kruger National Park och Blyde River Canyon erbjuder en explosition av natursener och en stor möjlighet till att möta Afrikas exotiska djurliv "The Big 5" som är en gammal jaktbeteckning för elefant, buffel, lejon, leopard och noshörning. Infrastrukturen i Sydafrika är utmärkt så det är möjligt att lägga upp sitt egna program och köra runt med bil på egen hand. På kör-själv-safari är det möjligt att bo i en stor privat lyxvilla med hotellservice på NYATI Bush Camp eller på det idylliska Blyde Wildlife Estate.

Blyde Wildlife Estate ligger strax utanför Krugerparken med fantastisk utsikt till Drakensbergen och Blyde floden rinner tvärs igeom. NYATI Bush Camp ligger nära NYATI Safari Lodge så utöver safari i Krugerparken kan man köra "Big 5" safari på NYATIs eget 10.000 ha "Big 5" viltreservat som ligger öppet i förbindelse till Krugerparken. Vår lokala personal är tillgänglig för vägledning för kör och resplanering.

Boka din resa
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 8 519 70 407 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig email
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.