+46 42 405 99 94
Sök

Jaktsafari

NYATI Safari erbjuder en unik möjlighet att kombinera safariupplevelser och storviltsjakt i världsklass medan du bor i de luxuösa omgivningarna på NYATI Safari Lodge. Din jakt planeras utifrån dina önskemål, och du har en professionell jaktledare med dig. Jakten företas både till fots och i terränggående bilar, och du kan jaga bland annat bushbuck, gnu, buffel, antilop, impala, kudu, nyala, sydafrikansk koantilop, topi, vårtsvin, vattenbock och zebra.

Hållbar storviltsjakt

NYATI Safari Lodge deltar i The Central Lowveld Biosphere Reserve Initiative som arbetar med den viktiga "tillbaka till naturen-processen" för att säkra bestånden av vilda djur och deras fria liv. Jakt i området ingår som en del av den naturliga viltvården och sker under goda förhållanden utan att utgöra ett hot mot djurarterna. Lodgen kan därför erbjuda gästerna jakt som tillvalsaktivitet under vistelsen.

Boka din resa

NYATI Safari Video

Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 4 240 59 994 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig E-postadress
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.