08 519 70 407
Sök

Jakt safari

NYATI Safari erbjuder en unik möjlighet att kunna kombinera safariupplevelser och storviltsjakt i världsklass under tiden du bor i de luxiösa omgivningarna på NYATI Safari Lodge. Din jakt är individuell enligt dina önskemål, och du har en professionell  jägare med dig. Jakten företas både till fots och i terränggående bilar, och du kan jaga bla. bushbuck, gnu, buffel, antilop, impala, kudu, nyala, red hartebeest, tsessebe, vårtsvin, vattenbock och zebra.

Storviltsjakt

NYATI Safari Lodge är en del av The Central Lowveld Biosphere Reserve Initiative som arbetar på den viktiga " tillbaka till naturprocessen" för att säkra bestånden av vilda djur och deras fria liv. Jagt i området ingår som en del av den naturliga viltvården och sker under goda förhållanden utan att när som helst utgöra ett hot mot djurarterna. Lodgen kan därför erbjuda gästerna att arrangera jakt under vistelsen som en tillvalsaktivitet på safariprogrammet.

Boka din resa
Kontakta oss
Kontakta Nyati
Ring oss på +46 8 519 70 407 eller skriv till:
Ange alla obligatoriska fält
Ange en giltig email
Skicka

Sök i NYATI

Denna webbplats använder funktioner som äldre versioner av Internet Explorer inte stöder. Du bör därför byta eller uppgradera din webbläsare.